Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 00:30 33 374 51

8 причини на мъжа да не му се прави секс

  • секс-
  • мъже-
  • причини

И на мъжете понякога не им е до секс

8 причини на мъжа да не му се прави секс - 1
Снимка: Shutterstock

Много хора си мислят, че на мъжете постоянно им се прави секс. А ако няма желание, има две обяснения за това: или партньорката им не е достатъчно привлекателна, или мъжът е импотентен. Жената може да я боли глава, да е уморена или просто да не ѝ е до секс. Но за мъжа това е невъзможно – той винаги трябва е готов за секс. Такова е широко разпространеното женско мнение. А всъщност причините за отказ от секс и за двамата партньори може да са напълно обективни. Вижте защо той се отказва от това удоволствие понякога:

1. Не е в настроение

Настроението на човека е променливо и е естествено понякога на мъжа да не му е до секс. Причините могат да са неприятен разговор с шефа, неуспехи в бизнеса, заболяване на родител, дори и загуба на любимия футболен отбор. Но това не означава, че той е спрял да ви желае. Просто днес не му е до секс. Тогава е по-добре да го подкрепите морално, а не да се опитвате да го съблазнявате.

2. Уморен е

Понякога единственото желание след тежък работен ден е човек да се наспи спокойно. И тогава даже видът на любимата жена в сексапилно бельо, не може да събуди у мъжа палави желания. Няма смисъл да се обиждате, когато това се случи. Самата вие може да имате моменти, когато сте така уморена от работа, че си мечтаете само за сън.

3. Предстои му тежък ден

Това е още една възможна причина, свързана с работата, мъжът да се откаже от секс. Ако утре го очаква тежък ден, има два изхода от положението. Първият е да се развлече и разтуши с помощта на секса, телевизора, компютъра. Вторият е да се зарови в работа и да се подготви за трудния ден. Кой от двата ще избере, зависи от характера му. И ако за вашия партньор сексът не е най-добрият начин да се разсее от проблема, трябва да се примирите. Не е толкова страшно, ако останете един ден без секс.

4. Употребявал е много алкохол

Обикновено сексът и алкохолът се съчетават нелошо, особено в първите фази на запознанството. Когато партньорите добре се познават и живеят заедно повече години, малки дози алкохол може да помагат на интимния живот. Но големите количества вредят и на секса, и на здравето. Подпийналите мъже обикновено нямат нищо против да правят секс, обаче вие едва ли ще получите удоволствие от това. Ако той е пийнал повече, ще се прибере вкъщи, веднага ще си легне и за никакъв секс няма да го е грижа.

5. Болен е

Мъжете също боледуват. Тях също ги боли глава и тогава въобще не им е до секс. Разбира се, в някои случаи това може да бъде просто оправдание. Ако него постоянно го “боли” глава, добре е да се замислите.

6. Прекалява с мастурбацията

Има един тип мъже, които не могат да се освободят от навика да мастурбират, придобит още в тийнейджърска възраст. Причина за мастурбацията може да е просто мързелът. За по-голямата част от мъжете сексът е механичен процес за получаване на удоволствие и рядко повече от това. Затова те си мислят защо ли е нужно да се напрягат и да доставят удоволствие на партньорката си, когато може да мастурбират. След такова удоволствие те могат просто да обърнат гръб и да заспят и никой няма да им иска обяснение защо не са били достатъчно нежни. Причината за това поведение е психологическа и за жената не е лесно да се справи с нея. Често ѝ е трудно да го убеди, че никаква мастурбация не може да замени секса с любимия човек.

7. Загубил е интерес към секса

Възможен е и такъв психологически проблем, причината за който може да е общо физическо изтощение или просто поредица от неуспехи на интимния фронт. Така че ако не сте правили секс дълго време и подобрение не се забелязва, трябва да предприемете мерки. Поговорете с мъжа си, обяснете му, че се безпокоите за него и го попитайте какъв изход вижда той от положението. Ако връзката ви е ценна, борете се заедно за нея. Може да се наложи да се обърнете за помощ към семеен психотерапевт или към сексолог.

8. Вие не го възбуждате

След сватбата сте натрупали излишни килограми, мотаете се из къщи в размъкнат халат, взимате душ сутрин, а не преди сън – всичко това влияе на вашите отношения. На мъжът ви му се иска секс, но не с вас! Тогава той със сигурност ще започне да си купува еротични списания и дълго ще се уединява в тоалетната с тях. В най-лошия случай ще си намери любовница. За да не се случи това, започнете да се грижите за външния си вид. Бъдете винаги красива, такава, каквато ви е харесал. Основната причина за съпружеската измяна и за разводите е рутината, която убива страстта и романтиката. Поговорете с него и ако причината наистина се окаже у вас, вземете мерки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На мъжа

    57 6 Отговор
    Или му става от една жена или не !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бачи Кико

    34 20 Отговор
    Нямах представа, че това могат да бъдат оправдания... 1. Настроение за секс винаги имаме! 2. Уморен от секс е само Вазов! 3. Як секс бие тежък ден - това и на карти го знаят! 4. Още една причина да правя секс без да ми пука с кого! 5. Ако съм в съзнание, не ми пука от какво съм болен, винаги ще оправя лекарката! 6. Аз и докато правя секс мастурбирам! 7. Такъв загубеняк не съм виждал! 8. Мижаме очите и си представяме Ума Търман !

    Коментиран от #9, #49

  • 4 Фройд

    40 10 Отговор
    Друдно му става на човек от жена която бълва само взаимно изключващи се твърдения базирани на емоционална основа и не се влага грам разум в израза" аз искам само любов и нищо друго " .
  • 5 х о

    8 4 Отговор
    Само т. 8 може да ме спре. Ама Вени т. 8 не се отнася за тебе.
    Изморен или не, ти няма да имаш проблем с мен.
    Хайде пиши ми ...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 259

    12 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 7. Загубил е интерес към секса
    Ами да - станал е обратен!!!
  • 9 Бачо Киро

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бачи Кико":

    През 2019 не знам тоя от точка 7 къде си купува списанията и за къф хОй, след като има телефон с Интернет...
  • 10 пена от село нефела

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Голям Хой":

    На тебе и някойя като Вени да и дойде гола, ще си удариш една и ще викаш "Ей тая да ми падне..."
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 hater

    26 2 Отговор
    смърди и шундака,неможе да духа.мноо и широк предния отвор ,смърди и устата ,неще да гълта и прочие
  • 17 trol

    11 2 Отговор
    не се отдава жената изотзадзе
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 КУРТИ

    13 5 Отговор
    9 ГРОЗНО И ГНУСНА ЖЕНА ---- МАСОВО СА ГНУСНИ И НЕ ПОДДЪРЖАНИ ЖЕНИ
  • 22 Кукуруку

    20 2 Отговор
    Съществува и вариант в който жената не се усеща да млъкне за малко и толкова много дудне че не дава възможност на мъжа да се концентрира над вдигането на самолета
  • 23 КУРТИЕ

    18 4 Отговор
    9 НЕЧИСТОПЛЪТНА И ГНУСНА ЖЕНА ---ЗА ЖАЛОСТ 70 % СА ТАКИВА И САМО ЗА ПАРИ РЕВЪТ ,А НЕ СЕ ПОГЛЕЖДАТ В ОГЛЕДАЛОТО
  • 24 Кахърен УР работа не върши

    19 3 Отговор
    Нека жената да е нежна и женствена , да те гледа в очите като плаха кошута , в момента в който и го подадеш , с усмивка и ентусиазъм (дори и престорен) да го поеме като нафор. Да не та връща с вик - Ко искаш сега от мен? Ти знаеш ли аз как се чувствам , да НЕ започне да ти се обяснява с цялото си житие и битие, да НЕ те умори от нерви , още преди да си започнал нещо. И такава жена гаранция , няма да може да се отърве от секс , и да си го извади от гъ.. .

    Коментиран от #28

  • 25 Радо

    2 0 Отговор
    Единствено 6-та точка ми създава понякога невъзможност да преодолея гравитацията, когато трябва.
  • 26 Варна

    11 3 Отговор
    Скъпа Вени,
    Както забелязваш от повечето изказвания може да има само една причина мъжа да не прави секс и тя е прекрасно определена от старата максима: " Като я няма тръпката, мерси ти за трътката"
    -Всичко останало са женски фантазии защо на един мъж не му се прави секс.
  • 27 гощо

    12 4 Отговор
    На мъжът винаги му се прави секс с чужда,различна жена! Омръзналата не кефи! Еднообразието погубва мерака!

    Коментиран от #29

  • 28 Варна

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Кахърен УР работа не върши":

    Така е! - Прав си! Имам само едно уточнение... - Дай да не е кошута, защото всеки авджия знае че кошутата има тегло от 100 кг нагоре. И аз да ти кажа от тази гледна точка не харесва много кошутите...
    Ако може да е максимум 55- 60 кг. Щото останалите са опасни за здравето. :-))

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гост

    11 2 Отговор
    Само т.8 е меродавна, всичко друго не важи. Ама щом се стигне дотам да не те възбужда една жена, то или жената е пълен дебил, изключвайки физическите данни, или въобще не сте един за друг, колкото и красива да е или колкото и дълги и стегнати бедра да има, като е проста зелка няма какво да се прави освен физическото движение, което е до време.
  • 31 Един

    6 2 Отговор
    Само една причина : точно сега не го "кефиш"!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Кахърен

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Варна":

    Приема се. Добре нека да е сърничка, но от личен опит знам ,че слабите и кльощавите ,най-често са и по проклети.

    Коментиран от #38

  • 34 Бай най

    4 2 Отговор
    Вени къде ги намери тия мъже де не им се е*е
  • 35 Селяндур

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "ееее":

    Още преди да видя, че Вени го е писала ми бе ясно, че е през призмата на женските очи...
    Всеки истински мъж иска секс по всяко време, навсякъде и като терен и като локация на пенетрация... Обаче след определен брой НЕ просто се отказва и продължава да търси навън... Сами си пропъждате мъжете, които ви желаят...
  • 36 Гост

    5 0 Отговор
    По точка 6. Секса си е секс, ама ч*кията си е за кеф! Или най-добрата п*чка е десната ръчичка! :))) Няма да мрънка, че я боли глава, че не й обръщаш внимание и тем подобни глупости! ;) Ама си требва и секс, не може само на ножки!
  • 37 Пак обратни .!

    3 1 Отговор
    Аз ако бях ,,Орнела Мути,щях не 20 обратни да чукна ами 40....!При мен с мъжа ми ,никаква точка не важеше,кара ме да мъркам като котенце. !Трътки на обратни,не ме интересуват,егото си малко да го заврат някъде...!
  • 38 Варна

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Кахърен":

    Така е брат! - Право казваш! А тези дето пишат на кирилица пускат 2 пъти по- малко ;-)

    Коментиран от #48

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мишето отново предизвикана..!

    1 4 Отговор
    То чуждия мъж е по интересен,защото е на възрастта на сина ми....!Егати коврата с немиризливата.....уста....!!!!Дълга подготовка за дете с обратни наклонности и вечна любов към старици магарици...!
  • 41 Грую

    8 1 Отговор
    Този случай е като онзи виц. където отишъл мъж при доктора с такъв проблем и докторът рекъл: "Доведи жена си". След като пациентът довел жена си докторът казал: "Сега излез". След малко докторът го извикал и констатирал : "Не мога да ти помогна и на мен не ми стана!"
  • 42 Шаран БГ

    6 1 Отговор
    Глупости на търкалета - хиляда причини!! !Причината е една-единствена - не се вдига самолета !!
  • 43 Обратен

    1 2 Отговор
    На мен ми става само от обратни и стари баби....!Като ида при млади ,не ми става рева,като малко детенце...!Болестно състояние се казва на това....!
  • 44 Българин

    4 2 Отговор
    тва не е така аз мога да такоам всяка непръкъснато и ми е все тая коя е чек.и те са за некви нема такива тиквеници аз лично джасам жената и една колежка и ходя на платено също бех подбрал и бившата по едно време но тя наистина ми е писнала но дори и нея е подобре от чек.и така че авторката да се хвърля
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кахърен

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Варна":

    Така е апап , нашите братя мюсюлманите в България сте привилигировани в това отношение." Алах така е казал" няма не искам няма недей. Голям грях прави жената, ако върне своя мъж , когато я пожелае. И голям грях , е да свършиш вън от жената , без значение -къде.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Anonymous

    0 0 Отговор
    Нещата са достоверни и такива ше си останат. Истината е че всичко идва от психиката и е базирано, както на подсъзнателна така и съзнателна основа. Прочетох в по-горните коментари, че стресът не влиае роля е поздравления, значи нямаш толкова големи отговорности и нямаш много задължения. Лично аз отговарям за живота на 840 човека на ден, включително и моят. един доста ефективен начин да се освободите от стреса и това е медитацията, да се разходите из природата или продто отидете на психолог.
  • 51 въпрос

    1 0 Отговор
    На някой случвало ли му се е при положение, че момичето е хубаво и пак да не му стане ?