Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 19:54 10 438 10

Ваня Джаферович припаднал след употреба на...

  • ваня джаферович-
  • футболист-
  • припадна-
  • употреба-
  • алкохол-
  • първо напиване

Бившият футболист никога няма да забрави първото си напиване

Ваня Джаферович се различава коренно от останалите представители на този спорт. Има си принципи, които не прекрачва за нищо на света.

За разлика от останалите футболисти той не се слави като женкар, който непрекъснато подменя жените в леглото си. От дълги години е щастливо обвързан с красивата си съпруга Жени, с която имат две деца.

Друго, по което се различава коренно от повечето футболисти, е, че не обича шумни заведения и дискотеки. За чалга пък и дума не може да става. Алкохолът също не е негов приятел и много рядко си позволява да изпие една — две бири.

Все още обаче помни първото си напиване. С бира! Случило се по време на лагер със съотборниците му. Бил 14-15-годишен и с момчетата взели кенчета с бира. Той изпил една бира и припаднал. Оттогава му останала травма, която и до днес му напомня, че не трябва да се напива.

Наскоро Джаферович се включи в кампания за добрия живот на децата и отлагането на първата им среща с алкохола. Той бе сред популярните родители, които се обединиха около този проблем заедно с учители и специалисти.

Програмата за ранна превенция на употребата на алкохол от непълнолетни "Родителски срещи в бар: Малки разговори на големи теми" е инициирана от асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки "Спиритс България".

България се нарежда на едно от първите места в света с деца, които от най-ранна детска възраст посягат към спиртните напитки. За този проблем се говори в така нашумелите "родителски срещи в… бар". Там родителите обменят опит и споделят за проблемите с децата си. Оказва се, че голяма част от тях дори не подозират, че наследниците им отдавна вече са вкусили вкуса на алкохола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПИЧА

    23 10 Отговор

    До коментар #1 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Е СВЕСТЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е.
  • 3 Питащ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Много половини, бе човече?

    Коментиран от #7

  • 4 524

    14 2 Отговор
    Ех, че стойностна новина! Отивам и аз да припадна от къркане.
  • 5 нервен

    6 2 Отговор
    Ццц хората са казали като не можеш да плуваш не се събличай ....
  • 6 този онзи

    9 3 Отговор
    Жена му на тоя бльон не беше ли една с яки нянки
  • 7 Alpha_Lone_Wolf

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Питащ":

    Ми и аз това се чудя? Тоя викаше, че е сърбин, после излезе черногорец, после бил хърватин, после бил наполовина бошнак...
  • 8 Лудата

    2 7 Отговор
    Ваня е убавец , ама се е оженил. Иначе в Хърватия, Черна гора всички са много хубави хора. И жени и мъже. Повече от БГ.
  • 9 кики

    2 0 Отговор
    Що за заглавие?! Не е ли по-важно, че се е включил в "кампания за добрия живот на децата и отлагането на първата им среща с алкохола"? Безсилието на българските журналисти - това означава заглавието.
  • 10 56789

    1 1 Отговор
    Джаферович е много различен от нашего брата. Не само от родните ни футболисти, но и от много известни мъже на тази възраст. Изключително добре възпитан, чувствителен, човек с достойнство, който държи на себе си, на семейството си. Приятна външност, приятно излъчване. За колко родни известни мъже могат да се кажат такива неща? Повечето решават, че щом са известни, трябва да се показват в най-отвратителната си светлина. Разни като Благо Джизъса и подобни на него. Нещастници! Будят само съжаление и срам.