Last news in Fakti

2 Март, 2019 13:18 4 655 4

Алекс Сърчаджиева разказа за новата си роля

  • сърчаджиева-
  • ласкин-
  • смърт-
  • сериал-
  • изява-
  • роля

Това бе втора телевизионна изява на младата актриса след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин

Александра Сърчаджиева участва във втора телевизионна изява след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин. Актрисата беше поканена от Виктор Николаев и Ади Радева да разкаже за новия сериал, който стартира по Нова телевизия "Господин Х и морето". Гост в студиото беше и продуцентът на филма Димитър Гочев. В проекта Калин Врачански е изпратен като учител във Варна и оплита в интриги четири жени, на една от които ролята играе Сърчаджиева. Тя е амбициозната Ася Сарафова, която е съпруга на председателя на Общинския съвет във Варна, който иска да стане кмет на града.

„Филмът показва трудно ли е да бъдеш себе си, или е по-лесно да живееш зад маската, в която толкова хора живеят в днешно време. Всичко това е придружено с много, много хумор”, каза Алекс. "Героинята ми е много строга, тя е подложена на системен тормоз. За мен е много интересно да играя в подобна роля, защото никога не съм го правила. Това е много далеч от начина, по който живея", заяви чаровната артистка, която беше облечена цялата в черно.

Въпреки трагедията, която я сполетя, Сърчаджиева намираше сили да се усмихва докато разказваше развълнувано за сериала. Тя подсказа на зрителите да следят страницата във Фейсбук на новия проект, защото щяло да има игра с награда - пътуване до Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елен

    1 1 Отговор
    Стига вече пишете нещо по итересно
  • 2 123

    4 0 Отговор
    Що не оставите жената на мира, най-сетне.. Кво било на погребението на мъжа ѝ, кво било преди погребението, че и след това, че и за капак 40 години преди да се роди... Като комарченца сте във "елитната преса",някой да пусне малко кръвчица и всички се залепяте да смучете, а като ви оплюят, започвате да се жалвате как нямате "свобода на словото". Такова имате, но уви никой не може да си запази личното пространство от вас, гадчета мръсни..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Roko

    1 2 Отговор
    Посредствена актриса, доста ченеста, лансирана до безобразие, деградация след години съвместен живот с утвърден алкохолик. Чакаме с нетърпение инфо за нова връзка с богат бизнесмен.