Last news in Fakti

27 Март, 2019 11:55 8 882 8

Джулия Робъртс наказва децата си по страшен начин

  • джулия робъртс-
  • деца-
  • поведение-
  • възпитание-
  • наказание-
  • актриса-
  • холивуд

Актрисата държи трите си деца далеч от холивудския блясък

Джулия Робъртс наказва децата си по страшен начин - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите холивудски звезди Джулия Робъртс стана майка в зряла възраст. 51-годината актриса има особено твърди възгледи за начина, по който възпитава децата си.

14-годишните близнаци Хейзъл Патриша и Финеъс Уолтър и 11-годишният Хенри Даниел имат щастливо детство, защото знаменитата им майка е решила да ги защити и ги държи далече от работата и славата си. Всъщност все повече известни личности взимат подобно решение.

Децата на Робъртс не осъзнават какъв звезден статут има майка им. Въпреки че може да се похвали с много награди и чести появи на червения килим, за Хенри, Хейзъл и Финеъс тя е просто мама. Робъртс иска малчуганите ѝ да имат нормално детство. Може би и затова много рядко се появява по светски събития в компанията на семейството си.

Актрисата признава, че децата ѝ дълго време не са знаели с какво се занимава майка им. Когато пораснат и направят съзнателен избор какви искат да станат, ще могат подробно да се запознаят с кариерата ѝ, смята тя. Тя не желае звездната ѝ слава да повлияе по какъвто и да било начин на отношенията в семейството и иска за тях да си остане просто любимата мама.

Въпреки натоварения си график, Джулия не е прехвърлила цялата отговорност върху отглеждането на децата на бавачка, а сама възпитава отрочетата си. Наскоро дори призна, че е много строга майка, а сериозното ѝ лице понякога е достатъчно наказание за малчуганите.

"Имах късмета да се омъжа за мъжа на живота си и имам три невероятни деца. Но аз съм строга майка. Не си изпускам нервите, но за мен е важно децата да знаят какви са границите, които не бива да преминават. Ако направят някоя беля обаче, никога не прибягвам до наказания. Предпочитам да разговарям с тях. Пък и си мисля, че моето сериозно изражение е достатъчно голямо наказание за тях“, призна тя в свое скорошно интервю.

Актрисата добавя, че се старае да научи децата да помагат вкъщи и да изградят други полезни навици, които ще им бъдат от полза в самостоятелния живот нататък. "Не искам нито един от тях да има тежко детство като моето, но те трябва да могат да си оправят леглото, да си перат дрехите и да си приготвят нещо за хапване. Това са много важни умения, които ще им послужат в живота. Те трябва да имат свой собствен опит", категорична е звездата.

Джулия Робъртс е забранила използването на всякакви мобилни технологии в дома си. Дори и гостите на децата ѝ са длъжни да изключат мобилните си телефони, когато прекрачат прага на дома ѝ.

Най-голямото желание на холивудската актриса е да бъде добър пример за наследниците си. Тя не спира да им показва как да преодоляват трудностите, да побеждават, да бъдат силни и търпеливи.

Децата ѝ неведнъж са ставали свидетели на това как хората я разпознават на улицата, но изглежда тя е успяла да ги предпази от пагубното влияние на славата.

Робъртс разказва, че разполага с цяла музикална банда, тъй като всички вкъщи са влюбени в музиката. Имат си цигулар, виолончелист и тромпетист, но досега никой не е изразил желание да стане актьор.

Понякога на Джулия направо не ѝ се вярва, че има три деца, но казва, че е щастлива, и че преди да ги роди, е имала 20-годишна кариера в киното. Тя не иска да превръща наследниците си нито в малки гении, нито в актьори, нито в бизнесмени. Въпреки това те обичат училището и мислят много за уроците си, особено за математиката.

Когато актрисата напуска дома си заедно с децата, се старае да остане незабелязана. Понякога дори ѝ се налага да се маскира, използвайки аксесоари като големи шапки и слънчеви очила.

За ваканциите си избира уединени места и често всички заедно отиват в семейното ранчо в Таос, Ню Мексико. Робъртс не скучае по светските мероприятия и се чувства истински щастлива, когато е в компанията на най-близките си хора.

През 2002 г. Джулия Робъртс се омъжи за оператора Даниел Модър, с когото се запозна на снимачната площадка на "Мексиканеца". След две години - през 2004 г., им се родиха близнаци, а три години по-късно на бял свят се появи и синът им Хенри.

Модър е втори съпруг на актрисата. През периода 1993-1995 година тя бе омъжена за певеца и автор на песни Лайл Ловет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El Torro

    18 2 Отговор
    Не разбах как ги е наказала!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Лорчето от красивия град!!!!!!

    23 1 Отговор
    Джулия Робъртс, класа, филми красиви като нея, изобщо щастливци със своя брат, известни и уважавани в целия свят и своите среди...!!! Не може да бъде сравнена с низши твари, които се мислят за нещо и се глезят и обиждат, точно като от махалите в които са израсли.....!!!!
  • 3 Цецо

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "El Torro":

    Как не разбра, разбира се, че със сериозно изражение на лицето... :)))
  • 4 Тръмп

    6 15 Отговор
    Джулия е забранила на децата си да четат в нета,мненията на русофилските дебили на Путин!!!:):):)Умна и красива,защото не е комунистка!!!:):):)

    Коментиран от #6

  • 5 Дева

    7 1 Отговор
    Прекрасна!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Малена

    5 0 Отговор
    Прекрасна жена, красива и ужасно талантлива, харесва ми моралът и животът който води днес. Нашите красавици актриси освен скандали, изневери и простотии май няма с какво да се похвалят.За жалост.
  • 8 незнайко

    2 0 Отговор
    Умна и красива . Все така да ни радва на екрана.