28 Март, 2019 14:33 37 364 47

Гамбия - рай за старите разгонени европейки (СНИМКИ)

  • гамбия-
  • африка-
  • европа-
  • англия-
  • франция-
  • великобритания-
  • разгонени-
  • жени-
  • почивка-
  • екзотика

В африканската страна гъмжи от млади мъже, които търсят какъвто и да е начин да се доберат до Европа

Следните гледки са нещо напълно нормално и доста често срещано в тази африканска страна. Разгонена старица е в опасна близост с млад гамбиец в бар, а проходилката ѝ скърца по пода с всяко побутване. Наблизо друга среброкоса дива се мляска с атлетичен любовник, който стиска поувисналото ѝ дупе. Извън бара трета пенсионерка от Европа се натиска с младата си „плячка“ и двамата се целуват страстно, след което тя го завлича към хотела си. Добре дошли в Гамбия – западноафриканския рай за пенсионирани европейки, които карат дивите младежки партита през лятото да изглеждат като следобеден чай, пише The Sun.

Преди близо година Пру Лийт – звезда от британско кулинарно шоу, описа страната като „сбъдната Тиндър мечта за възрастните хора“. Тя била шокирана от броя на възрастните бели европейки, които щастливо крачат ръка за ръка с атрактивни млади гамбийци.

Само дори една бърза обиколка в слънчевия град Коту ще ви убеди, че това е реалността там.

„Каквото се случва в Гамбия, си остава в Гамбия“, казва и намига Барбара, жена на над 80 години от Манчестър, докато сватбената ѝ халка проблясва под светлините на плажния бар. „Има толкова много сладкиши тук, че е трудно да се контролираш. Дори на моята възраст“, добавя тя. Барбара сочи към останалите възрастни дами наоколо с усмивка и казва: „Те са мои сестри. Изглежда всички извадихме късмет“.

Дим от цигари и трева се вие около нейните „сестри“, които се натискат с младите си играчки около бара и се кикотят сякаш са 16-годишни. Навсякъде тук е пълно със западноевропейки от третата възраст, които гордо показват младите си любовници сякаш са необходим аксесоар за вихрещото се плажно парти.

Има обаче, и цял куп ужасяващи истории за гамбийските „смъкнати панталони“ – термин, използван за младите безработни мъже, които преследват западните жени, надявайки се така да се доберат до Великобритания и Европа. Въпреки това нараства и броят на британските баби, които разбиват техните мечти – те се забавляват с чаровните младежи, но държат портфейлите си здраво затворени.

62-годишната Джаки Симпсън разказва как имала 15 гамбийски любовници за 7 години, но не им е дала нито стотинка. „Трябва да бъдете внимателни. Те изглеждат добре, но не можете да им се доверите. Те вярват, че „старото е златно“. А за мен просто беше малко забавление, не ги виждам като връзка с бъдеще“, обяснява тя.

„Идвам два пъти в годината с моите приятелки. Английските мъже са малко вулгарни, но гамбийците, с които съм излизала, са били романтични“, добавя тя.

Сестра ѝ Джули разказва: „Виждах се с 36-годишен гамбиец три години. Но не беше нормална връзка. Той няма да дойде в Англия и ние няма да се оженим. Казах му, че нямам спестявания“.

Направо е невъзможно за европейските туристи да се разходят по плажа и да не бъдат засипани с комплименти и предложения, както и с оферта за „истинското гамбийско изживяване“, което направо си означава секс.

И макар това да действа доста добре на самочувствието, „усмихнатият бряг“ си има и наистина тъмна страна. Миналата година гамбийският адвокат Ламин Чийзей е бил потърсен от стотици изиграни британки, търсещи правен съвет, след като връзките им с много по-млади мъже се превърнали в кошмар и ги разорили. „Смъкнатите панталони“ са навсякъде и причиняват големи щети на нашата туристическа индустрия. Целта на техните връзки е да стигнат до Англия. Ако открият, че това е невъзможно, тогава следващата им цел е да се опитат да изкарат нещо от жената – например кола, къща или месечна издръжка. Но докато жената я няма, те се връщат обратно на плажа всеки ден и си търсят някой нов, който може да ги заведе във Великобритания. Затова имаме толкова много разводи, защото когато момчето намери някой, който може да му донесе виза, той иска да се разведе с настоящата си партньорка“, обясни той.

Мнозина туристи не си вземат поука въпреки историите. Голяма част от клиентите на адвоката продължава да излизат и да се женят за млади гамбийци въпреки неприятните си преживявания. „Не е нещо необичайно. Имам клиентка – възрастна британка, която е била прецаквана няколко пъти от по-млади любовници, но признава, че не може да стои далеч от тях“, обяснява адвокатът.

Репортерката на британското издание, която наблюдавала млад чернокож мъж с възрастна бяла дама в бар, който се приближил към нея, разказва за една такава история. „Къде е приятелката ти“, попитала репортерката, когато той започнал да я засипва с твърде щедри комплименти. „Видях те да я мажеш с лосион по-рано на плажа“. Той се засмял, поклатил глава и излъгал: „Не ми е приятелка. Аз само ѝ помагах. Хубаво е да си любезен“. Преди дамата да успее да отговори, възрастната приятелка се появила, ходейки с бастуни, и го отвела настрана.

Негов 21-годишен приятел – друг „смъкнат панталон“, обяснява защо те се целят именно в по-възрастни жени: „Тук няма никакви възможности. Като най-големи синове от нас се очаква да се грижим за семействата си, а повечето от нас изкарват по-малко от 50 паунда на месец. Ние сме толкова отчаяни за по-добър живот, че много от моите приятели умряха, докато се опитват да стигнат до Европа. Двама бяха взривени в Либия, а други петима бяха на лодка, която потъна, пресичайки Средиземно море към Италия. Всички бяха на 25 или по-млади. Ние не използваме жените, взаимно е. Те получават отношение като кралици и добър секс, а ние получаваме пари, за да оцелеем, и евентуално виза. Какво лошо има в това?“.

И докато наблюдавате възрастните дами на бара, усмихнати от ухо до ухо със своите момчета-играчки, за момент можете да си помислите, че това е вярно. Но е хубаво да знаете и историите на разорените възрастни жени, изпатили си жестоко от такава авантюра.

Една такава жертва е 71-годишната Маргарет Сар от Западен Съсекс, която срещнала „красивия“ Самба Сар (сега на 48) докато била на почивка с английския си съпруг през 2002 година. Тя започнала да посещава инструктора по езда два пъти годишно и 38-годишният ѝ брак приключил през 2004 година. На следващата година тя се омъжила за Самба на пищна церемония, а през 2006 той се преместил във Великобритания.

Пенсионираната Маргарет се върнала на работа като администратор в болница, за да издържа новия си съпруг, който отричал, че ѝ изневерявал с жена на неговата възраст. През 2010 година тя получила негови снимки с две деца, които той имал от любовницата си, но той отрекъл да са негови.

Лъжите му се разкрили напълно през 2012 година, след като Маргарет му помогнала да се сдобие с британско гражданство. Сега те са в процес на развод и тя води жестока битка за правата над имот в Гамбия, в който инвестирала над 90 000 паунда, но който бил на негово име. Маргарет предупредждава: „Аз бях наивна. Другите жени трябва да са внимателни“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    143 7 Отговор
    Много европейско.

    Коментиран от #2

  • 2 Да се чудиш

    166 7 Отговор

    До коментар #1 от "Анти седераст":

    И толерантно. Защо не идват в Столипиново тези западни сапуни?

    Коментиран от #39

  • 3 Пак намазаха!

    131 9 Отговор
    Разгоненните,, дърти,, , на които не им се,, протрива,, помийната яма...!!!!!

    Коментиран от #8

  • 4 КОК МАЛАК ДИК

    70 16 Отговор
    аз от 4 лета на слънчака въртя само дърти европейки, плащат за час ама съм с нея цяла нощ чак на обяд си тръгвам и пак ме поръчвам защото съм само с 1 на ден, та за 4 години имам сигурно около 200 като редовните са около 50 броя така да се каже, проблемът е че има малко мъже готови за тази работа и ги изпускаме иначе не им е проблем парите искат да ги свършиш, аз лично ПАУГ англичанките най ме дървят за другите се е налагало и хапче но като проникнеш няма падане

    Коментиран от #18, #43

  • 5 Хасан

    114 4 Отговор
    Пенсионери старци са в Тайланд,а жените в Гамбия ..едните търсят младо и т ясно ,другите черно и големо..свят ..
  • 6 Рамбо

    90 8 Отговор
    Тия дърти спържи вече нямат нито сърбежи нито мъзга. ОТВРАТТТТ !!!!!!!!!!!!!!
  • 7 Госあ

    66 3 Отговор
    Пфууу поне с тоя брекзит нема да слагат вече звучното Европа на английските инцести
  • 8 оценен

    21 40 Отговор

    До коментар #3 от "Пак намазаха!":

    Ще се задавиш от злоба. Злобееш ли така, когато дърти, грозни, мазни, противни, плешиви дъртаци ходят да се ч...т с млади момичета или плащат на прост....ки? За мъжете може, за жените - не.

    Коментиран от #14

  • 9 Гост

    83 6 Отговор
    Дърто бунище пламне ли, няма гасене
  • 10 Отврат

    115 7 Отговор
    Чета и повръщам !!! Най-лошото е че влачат тия примати в Европа и капка по капка вир ! Никой обаче не може да бие дъртата Меркелица тая загоряла бабичка внесе милиони накуп !
  • 11 660

    54 20 Отговор
    ХОРАТА ХОДЯТ, ПЪТУВАТ, ЧУ.АТ СЕ И КАКВОТО ИСКАТ, САМО ГАНЯ СИ КУПУВА ЧЕРНА КАТАФАЛКА ЗА 20-30 ХИЛКИ И СИ ПУШИ ФАСОВЕТЕ ВЪТРЕ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    31 4 Отговор
    "Баба дърта чака там, много ма обича - знам..." от "Жиголо" на Валдес.
  • 14 Лорчето от красивия град!!!!!!

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "оценен":

    Абсолютно не злобея,ще повторя, ако сте забравили 3+1 ме нападнахте, като самотно животно в пустинята и ми отнехте,, плячката,,....!!!! 😭🤓🤣

    Коментиран от #19, #20

  • 15 Развеселен

    53 4 Отговор
    Леле тея черните как ги шпорят тия зверове бе. Абе нали ще и вкара шланга и оная ще му изстине в ръцете. Чак една с проходилка, бе то се не види че е вече за лопата ама тръгнало и то секс да прави.сигурно след всеко е....не ги позаровят на плажа колко да не ги разнасят чакалите.
  • 16 Баба Меркел

    60 4 Отговор
    Е разбра се защо баба ви Меркел толкова ги иска в Европа!
  • 17 чиче

    41 1 Отговор
    Бьлгарските цигане ще ги праскат с кеф за пари
  • 18 Алфа Ромео

    32 6 Отговор

    До коментар #4 от "КОК МАЛАК ДИК":

    И мен най ме дървят англичанките но не толкова дъртите като тия, не мога да си обясня що, не е точно до красота, но имат някъв чар и се държат мило и любезно с мъжете.
  • 19 Крюшо

    24 3 Отговор

    До коментар #14 от "Лорчето от красивия град!!!!!!":

    Лорче искам да те люба нищо че си дръто и погрознело

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лорчето от красивия град!!!!!!

    21 4 Отговор
    Малеее ако знаете как ми се джасааа !!!!!!!!!!!!!!
  • 22 С обратни и братчеди не се любя...!!!

    9 7 Отговор

    До коментар #19 от "Крюшо":

    Само с шифиори...!!!
  • 23 Зевзек

    78 2 Отговор
    Навремето през соца имаше един лаф на Радой Ралин за българските студентки, които ходеха с черните си колеги от Африка: "Българийо, Българийо! Европа ти даде култура, а ти си хванала Африка за кура!" Сега обаче същата тази Европа е хванала яко черната паламарка, защото вече ни култура я интересува, ни идеали, а само са се наплюска, да се налочи и начука като животно. Жалка картинка...

    Коментиран от #47

  • 24 Модерен продукт...!

    13 4 Отговор
    Само двама обратни ми са на сърце... ама няма да кажа кои са, да не направя реклама....!!!!!
  • 25 Принц Чарлз

    55 0 Отговор
    Освен, че влачат черните примати в Европа, с тях идва и HiV, като 2в1, но нали дъртите рептили са с некролога в джоба, въобще не им пука и го обръщат на Содом и Гомор.

    Коментиран от #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 свидетел

    13 4 Отговор
    Тъмна работа, да не напиша друго, че от БХК само това чакат. Да им се чудиш на тея лелки, защо не са помъдрели на тея години. В Турция е СЪЩОТО!! Който е ходил по известните им курорти е виждал снимки с предупреждения от изпатили си "ЗАПАДНИ" туристКИ. Не ме разбирайте погрешно, аз съм ЗА смесените бракове и смятам, че и далтонистите са хора )))
  • 29 на коза също

    45 0 Отговор
    Тия черните и таралеж да видят, ще му го сложат в устата, а кво остана за дъртите брамтии от острова на "съкровищата .
  • 30 Negritos

    13 5 Отговор
    Ас обица бело и дебело
  • 31 Диамантената ръка

    27 2 Отговор
    Е сега вече проумях причината за Брекзита...
  • 32 Националист

    43 2 Отговор
    Да легнеш с примат! Каква гнусотия! Като им харесват толкова приматите там да стоят. 40% от Африканските негри са спинозни, да не говорим за ниските им умствени способности.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бай вую

    21 0 Отговор
    Бабоебци
  • 35 660

    7 7 Отговор

    До коментар #25 от "Принц Чарлз":

    ----------------------------------------------------------------------
    Хив-а е вирус, който се предполага е измислен от американците и изпробван в Африка но белите са много по-податливи на него от негрите, даже голяма част от африканските проститутки изобщо не ги "лови" , африканците се разболяват от Хив само ако са изтощени от глад или със срив в имунната система
  • 36 кейп таун

    8 2 Отговор
    ИМА НОВИ РЕАЛНОСТИ СВЕТА НЕ Е СЪЦИЯ И СЕ ПРОМЕНЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ДЕМЕК ПРИ АПАРТЕЙДА ДЕЛЕНИЕТО В ЮАР Е БИЛО БАШКА ЧЕРНИ БАШКА ЧЕЛИ . ОБАЧЕ СЕГА НЕЩАТА СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ДРАСТИЧНО И ВЕЧЕ Е ДЕЛЕНИЕТО БОГАТИ БЕЛИ И ЧЕРНИ ДАЛЕЧ ОТ БЕДНИ БЕЛИ И ЧЕРНИ.

    Коментиран от #37

  • 37 БАЛКАНЕЦ

    21 3 Отговор

    До коментар #36 от "кейп таун":

    ТЕЗИ ЧЕРНИ БРИКЕТИ СА ПЪЛНА ОТВРАТ....
  • 38 Румяна Костова

    19 2 Отговор
    Вече знам къде ще ида на ваканция като се пенсионирам догодина.

    Коментиран от #41

  • 39 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да се чудиш":

    И ти и останалите не четете внимателно! Обърнете внимание на Публикувано във факти.бг: Те получават отношение като кралици и добър секс.." Ето тук е разковничето! Явно това липсва в съвременна Европа. Е, как очакваш тези жени да имат общо с нашите от Столипиново?!
  • 40 Йосип Броз Тито

    21 1 Отговор
    Дърти европейки, навъртат им 1 млн км тука и ги пращат на маймуните да ги жасат там и да се радват... Те ако бяха много стока, щяха тук да стоят да ги е..т европейците
  • 41 Пигмей

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "Румяна Костова":

    Ако си жива, пък ти с такива си живяла...!! Никакъв проблем, зарадва и младежа...! Той кога ще се пенсионира...?!
  • 42 vasik atanasova

    17 1 Отговор
    преди години имаше една известна снимка
    една баба върви и с ръката си държи палката на един гол негър
    по плажа ако не се лъжа
  • 43 vasik atanasova

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "КОК МАЛАК ДИК":

    човече и твоята не е лесна
    не си за завиждане
    ужас това
    друго си е младото
    ясно е че ще ти плащат на тези години издухани бараки
    аспусите им олабени
    да си жив и здрав и дръж фронта не ни излагай
    аз например това твоето не го мога
    при мене бяха стари германки е не става
    аз си харесвам рускините
  • 44 тия имат 30 сантима паламарки

    12 0 Отговор
    бая загорели трябва да са дъртите чанти
  • 45 Метгонтан

    4 1 Отговор
    Не бъркайте европейки със АНгличанки !!!! Там докато са още млади нема кой да ги мандръса , камо ли на дърти години . Начи те затва най известните мореплватели са ингилизите , защото жените им са едни от най големите таласъми
  • 46 mangusta

    3 0 Отговор
    скъсват ги от секс черните дракони...само да ги захапат за ауспуха и не ги пускат...отврат с тия кл...ри като на балшой театър завесите сигурно като го захапат им стоят като противогаз...с цици като кесета...
  • 47 Русонефил

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Зевзек":

    А тия с православните ценности българи чалгаджии -2/3 от населениато такво ги интересува?