Last news in Fakti

29 Март, 2019 16:04 8 733 4

Жена остана инвалид след масаж в любим на българите екзотичен курорт (ВИДЕО)

  • масаж-
  • курорт-
  • инвалид-
  • екзотичен курорт-
  • тайланд-
  • инвалидна количка-
  • болки

Когато процедурата приключва, тя не можела да стъпи на краката си, имала счупена бедрена кост и изкълчен глезен

Жена остана инвалид след масаж в любим на българите екзотичен курорт (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Праном Тиенгтронг ще носи ужасяващи спомени за цял живот от уж безобиден тайландски масаж, който ѝ бил направен в източната тайландска провинция Районг. Жената от дълго време се оплаквала от силни болки в мускулите на краката и затова решила да потърси известен масажист, който ѝ бил препоръчан от познати.

Мъжът, който туристите наричат “Dr. Happy”, ѝ обещал, че след масажа тя веднага ще се почувства по-добре, но всъщност я накарал да преживее истински кошмар, от който не може да се опомни и до днес.

Жената твърди, че масажът ѝ докарал трайни физически увреждания и заради него трябва да се придвижва с инвалидна количка. Действията на масажиста се разследват от местната полиция, пише сайтът Thairesidents.

Жена остана инвалид след масаж в любим на българите екзотичен курорт (ВИДЕО)

Според Праном масажът бил много болезнен - до такава степен, че ѝ потекли сълзи от болка. Цялата процедура била заснета с камера от нейна позната. На видеозаписа се вижда как мъжът стъпва върху клиентката си, основно на краката ѝ. Продължава, дори, когато тя пищи от болка и го моли да престане.

Когато най-накрая цялата процедура приключва, тя не можела да стъпи на краката си, имала счупена бедрена кост и изкълчен глезен. Праном моли масажиста за помощ, но той ѝ обръща гръб и дори отказва да се извини.

Жена остана инвалид след масаж в любим на българите екзотичен курорт (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock

Праном, която работи като продавачка на зеленчуци, твърди, че заради масажа не може да изпълнява задълженията си и на практика е останала инвалид.

"Мислех си, че това ще е съвсем нормален масаж с разтриване на мускулите. В момента, в който ми каза да си легна на земята, бях малко объркана", твърди тя.

Какво точно ѝ причинил, разбрала едва в болницата, където отишла веднага след масажа. Лекарите ѝ направили рентген и ѝ съобщили, че има опасност да остане инвалид.

"Сега не мога да стоя дълго на крака, защото започва страшно да ме боли. Това попречи и на работата ми — не мога да готвя, да продавам храна, зеленчуци, нямам никакви приходи, а сега ме напусна и съпругът ми", разказва Праном.

На помощ се притекли единствено нейните съседи, които опитали да открият масажиста и да поискат от него обезщетение. Той, обаче, не реагирал по никакъв начин на съобщенията, които му оставяли и накрая се принудили да подадат сигнал в полицията.

Праном иска масажистът да ѝ изплати медицинските разходи, които възлизат на около 3400 евро.

Мъжът бил открит едва от местната здравна инспекция. Пред нея той твърдял, че терапията му била помогнала на много други хора и била изучавана в продължение на дълги години.

Той отрича да е навредил, по какъвто и да е начин на клиентката си.

"Помня, че дойде при мен и се оплака, че страшно много я болят кракът и бедрата. Пипнах костта ѝ и разбрах, че е нещо сериозно", твърди масажистът. На въпрос защо кракът все пак е бил счупен, признава, че може и да е стъпил върху него прекалено силно.

"Тя ми се оплака няколко пъти, че я боли, но ѝ казах да издържи, защото чувствах, че костите ѝ се връщат на правилното място. Не си и помислих, че я боли, защото е счупен кракът ѝ", твърди още той.

Полицията продължава разследването на случая, мъжът вече е глобен за упражняване на масаж без необходимия лиценз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    24 1 Отговор
    Пълен идиот
  • 2 Иван

    15 1 Отговор
    Егати тапанара направо разглоби женицата
  • 3 Лора

    4 4 Отговор
    Това е било от страст, има ги такива...!!!
  • 4 Алфа Вълкът

    4 0 Отговор
    Спомням си един колега се спъна в една греда с джапанки и му се схващаха пръстите. Търпя 2-3 дни и отиде на село да го намести чакръчията. Обаче след него болката се засили. А, на доктор, а на ренген после. Кутре, безименен, среден пръст счупени. Чакръкчията ги наместел.