Last news in Fakti

24 Април, 2019 11:11 7 928 7

Бритни Спиърс излезе от психиатрията в ужасяващ вид (СНИМКА)

  • психо-
  • психиатрия-
  • бритни спиърс-
  • външен вид

Певицата получи няколко почивни дни навън от клиниката

Бритни Спиърс излезе от психиатрията в ужасяващ вид (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Поп звездата Бритни Спиърс е излязла от психиатричната клиника, в която бе настанена през януари.

Папраци на TMZ заснеха Бритни по време на излизането ѝ от хотел "Бевърли Хилс“ вчера с 12 години по-младия си приятел Сам, който през цялото време я пазеше от фенове и журналисти.

В ръцете си Бритни носеше гуменки, телефон и куфарче, а самата тя беше обута в чехли, с разрошена коса и странно изражение на лицето.

"Отдавна не е изглеждала толкова зле", коментира неин фен, един от многото, събрали се пред хотела, за да видят любимката си.

Britney Spears got an Easter day pass and was seen leaving the Montage hotel with boyfriend Sam Asghari. #tmz #britneyspears #easter #beverlyhills 📷 Backgrid

Публикация, споделена от TMZ (@tmz_tv) на Апр 22, 2019 в 6:40 PDT

По информация на един от нейните сътрудници, Бритни е била хоспитализирана против волята ѝ в психиатричната клиника, където ѝ е била оказана помощ. В социалните мрежи обаче тя написа, че го прави, за да се погрижи за себе си и психическото си здраве.

Според медиите, певицата решила да се прибере при семейството си, когато разбрала, че баща ѝ е претърпял операция и е вече 28 дни в болница. В даден момент обаче, Бритни престанала да взема медикаментите, които приема от 2007 г., когато претърпя нервен срив и обръсна главата си във фризьорски салон в Лос Анджелис. Оттогава насам обаче тя се взе в ръце и дори възроди успешно кариерата си. Влошеното физическо здраве на баща ѝ обаче се отрази зле на цялото семейство, особено на блондинката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Йоцо

    14 2 Отговор
    Айдееее и тая полуде !!!
  • 2 Ще пердаша ФАЩ

    4 17 Отговор
    Аз ще я поря и луда.Имам опит.Що луди съм изперкал.Даже не знам колко бяха нормални от моите овце :)

    Коментиран от #3

  • 3 Ашкосум

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ще пердаша ФАЩ":

    като ги пориш целуваш ли ги??? Изсмукваш им лигите а ???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    18 1 Отговор
    Колкото и пари да имаш, психиката си остава твоя и неподвластна на нещо друго освен твоето самосъзнание. Да, психиатрите могат да помогнат, да напътстват, но не могат да те направят нов човек, друг човек, да ти подменят мисленето, само могат да го бутнат в друга посока, но това става само при твое желание, насила не.
    У нас подобни проблеми се обясняват с характер, а реално причината е депресия, психическо разстройство и др., които са лечими и много хора биха били по-добре и по-качествен материал ако се лекуват. Но НОИ не смята това за лечение и не отуска лечение на нуждаещите се, ако не са в крайна и вече неспасяема фаза на шизофрения, агресия и др. Долна и жалка държавна система.
  • 6 Лорчето

    2 1 Отговор
    А мен не ме пускат в пихиатрията щото съм щяла да уплаша лудите ...
  • 7 Фактуанално

    3 0 Отговор
    Това са пълни глупости които пишат отдавна не е в клиника има си сайтове а и самата тя го каза,Бритни си е тупалка,всичко си има обяснение,и просташките коментари от скопаци комплексари не хващат дикиш