Last news in Fakti

1 Май, 2019 10:19 14 113 18

Нов обрат в живота на Ивана

  • ивана-
  • живот-
  • юбилей-
  • сцена-
  • пеене-
  • песни

Певицата празнува 50-годишен юбилей и 20 години на сцената

2019-а е много специална година за Ивана. Фолк звездата на "Пайнер“ чества двоен юбилей – 50 житейски години и 20 години на сцената. "Същата и не съвсем“ – така тя определя себе си, така озаглави и последния си самостоятелен албум.

Телевизия “Планета" избра “Същата и не съвсем" за заглавие на музикалния филм, в който Ивана разкрива душата си. 20 години на сцената, белязани с вечни хитове, оставащи във времето, с много вълнуващи срещи с публиката, емоции, шампанско и сълзи.

“За един ден се обърна животът ми с появата на “100 патрона". Изпях песента почти на шега и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята формация. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, но хората решиха друго…", споделя певицата за началото на своята професионална кариера.

Признание получава още през 2000 година, когато ѝ присъждат наградата за Дебют, а на следващата година вече е категоричната “Певица на 2001". Следват десетки награди като певица за нейните песни, албуми, видеоклипове и присъствие в живота на българите. Най-вълнуващи за Ивана несъмнено са признанията “Мегазвезда" и “Певица на десетилетието", но всички единодушно я нарекоха “Певицата на народа".

“Певицата на народа" – хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се разпознавам самата аз, без да бъде самоцелно, защото направих наистина много песни и продължавам да правя много песни, които са съдбата и живота на много хора“ – откровена е Мегазвездата в предаване на телевизия “Планета".

И това е само една част от музикалната кариера на Ивана, защото публиката очаква от нея още много хубави, вълнуващи и съдбовни песни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    24 16 Отговор
    Направо ще повърна! Ненавиждам кръчмарските й песни!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жиголо

    15 12 Отговор
    Скоро бях с една лелка която поразително приличаше на тази и когато я лашках ръмжеше като мечка.За тези 100лева видях бая зор.

    Коментиран от #17

  • 4 Настойникът

    17 5 Отговор
    Много ми е интересно, какъв обрат може да има в живота на една певица, като всичко се върти ежедневно като грамофонна плоча, успешна или неуспешна..!?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чалга мен

    10 17 Отговор
    Ивана е номер едно и песните са и стойностни. Какво я плюете,направете и вие нещо градивно но не можете нали. Тя поне сама е постигнала всичко с таланта си и не е разчитала на богати любовници. О как харчи парите си си е нейна работа. Спирам до тук защото от толкова писане получих мускулни спазми на 2 и 3 фаланга на палеца и трябва да се намажа с вазелин а освен това чакам фики стораро който е истински мъжкари за разлика он вас и трябва да се епилирам и да се намажа с боди лосион. Ръцеетеее горееее всичкиии.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    3 8 Отговор
    СИЛВИЯ е по добра
  • 9 Руми Димчева

    8 5 Отговор
    Ивана е кръчмарска певица!
    Но, се съгласи да работи за "ИГРИТЕ" на "МИТЕНЦЕТО" Пайнера и ЗАТОВА стана известна?!
    А не защото е, певицата на народа?
    Лепнаха и този етикет, защото кръчмата е народна! ....Честит празник на труда!
  • 10 Не ми пука от никой

    15 6 Отговор
    Да,стойностна певица,голяма жена,невероятен човек. Не е като 98% от другите бози и повърни,дето не знаят що са пред камера или пускат там уж ,,случайно “ некъв смотан порноклип и с това стават известни. Това са т.нар. еднодневки.Ивана доказа себе си и името си в годините с песни,които ще останат и ще се слушат и пеят.Поклон!
    А вий,злобни хора,беснейте!
  • 11 Миленита

    2 2 Отговор
    Харесвам я
  • 12 Петър

    1 1 Отговор
    Глория е ТОП-а на чалгата, кви Иванки, кви Преславки.
  • 13 Славчо

    4 2 Отговор
    Не харесвам чалга, но Ивана е голема!!! Браво наборе!!! Още сме вървежни!!! Нека ви е яд!!!
  • 14 Кирил

    4 2 Отговор
    Да, аз като виждам какви са част от отрицателните коментари: мога да а е#а или хванал съм леля приличаща на Ивана, е#ах я, и тъй, тъй,.... това са коментари на простраци без грам мозъче в празните им кратуни, ето кои я оплюва. Първата и песен стана хит 9-10 години се доказваше с: Дърво без корен с Коста Марков(още Планета ТВ, не съществуваше) Уморени и студене(2002 мисля), Шампанско и сълзи 2004, Ние сме номер едно-2005, Това е парчето-2006, Сто живота-2007, Аз съм с теб 2008, последните 2 песни и Дърво без корен, са с много дълбок смисъл за живота и осъзнаването на важността близките ти хора, да са до теб. Толкова много хитове, които винаги с удоволствие ще се слушат, и сигурно е единствената наша поп-фолк звезда, с много малко част от песните са и да са дует с друг певец, с Васил Иванов изпя Ех любов - викоко стойностна балада, други хитове от последните години, Не давам да се даваме, Пак на нашто място, хумористичната песен на съвремената басня, която описва по забавен начин по-голямата част от свекървите Твойта майка а също е и много добра народна певица-От извора, Ало мамо. Последната с ние сме номер едно са песни вълнуващи целия български народ, дори и Твойта майка-затова е певицата на народа!!! Може да изпускам някоя песен. Уникална, Страхотна, Невероятна Певица е с главно П!!!!!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Bib

    2 1 Отговор
    Само хора с комплекси могат да плюят, така. Не си падам по чалга, но Ивана е страшна мадама и има глас. Я да видим тия кифли сега след 20г.как ще изглеждат.
  • 17 Алиса

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жиголо":

    Как може такова изказване
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.