1 Май, 2019 11:10 11 579 6

Интригуваща първа брачна нощ в "Женени от пръв поглед"

  • юлия-
  • михаил-
  • женени от пръв поглед-
  • претенции-
  • брачна нощ-
  • предаване

След първоначалната еуфория Юлия и Михаил показаха "рогата" си

Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия социален експеримент "Женени от пръв поглед“, се радва на дълга и завладяваща първа вечер като семейство, а отношенията между другите две двойки са едновременно хладни и горещи.

След като казаха "Да“ пред най-близките си хора, Юлия и Михаил започват да се опознават и прекарват вълнуваща първа брачна нощ. Двамата скъсяват дистанцията и откриват много общи неща помежду си. След еуфорията от сватбеното тържество, новата булка много бързо започна да показва недоволството си. Капризите на Юлия проличаха още в началото на медения им месец. Тя се намуси и почти се разплака от избраната дестинация, от лошото време и големината на стаята. Младата двойка изпита сериозни затруднения при поръчването на храна, тъй като никой от двамата не говори чужди езици. Въпреки напрегнатите ситуации и капризите на жена си, Михаил успя да запази спокойствие и не спря да се усмихва.

Докато Юлия и Михаил се сближават, в отношенията на младото семейство на Ивана и Мерал се усеща дистанция. Динамичното ежедневие и професионалните ангажименти, свързани с новия музикален клип на Ивана, будят ревностни чувства в Мерал. Напрежението помежду им взема превес в навечерието на най-романтичния празник, когато двамата слагат картите на масата и споделят най-големите си страхове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз пък

    27 4 Отговор
    Не мога да разбера тия дали се плющат наистина или всичко е пунта мара. Щото ако е да се пробвам и аз че много съм напращял.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    38 5 Отговор
    Умишлено подбират двойките така, че да става конфликт, а и свестен човек няма да се хване на подобна игра и да разчита някой да върви с камера до него, а той да се чувства щастлив от това, че е срещнал някой. Нарочно слагат чалгаджийката с турчин, ясно е, че консервативното вярване ще се сблъска с просташкото друсане. Дъртите пък са толкова смешни, те само се понасят, с такъв лигльо като стария толуп не виждам кой може да започне нещо сериозно. Новите са чепати, но си траят, 35г. направили, сами седели, а 5 думи не седнали да научат, което е за една вечер време. Знания достатъчни да ти осигурят минимално общуване на английски се прибодиват за месец с един буквар, речник и разговорник, ама иначе симпатичната кифла била две нива минала, на какво, на орален английски ли? Такива мрънкачи са ми до гуша, все недоволни, ако не е по тяхното разбиране.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.