Last news in Fakti

6 Май, 2019 11:19 25 200 9

Нана Гладуиш разтърси ефира с драматично признание

  • нана гладуиш-
  • рак-
  • признание

Водещата сподели, че вярата ѝ е помогнала, а не гневът

Нана Гладуиш сподели за голямата си болка, когато е научила, че има рак. Водещата на "Съдебен спор" все пак се окопити и не рухна в ефир, а разкри много лични неща за себе си, коментирайки визитата на папата в София.

На въпрос дали се е чувствала уязвима във вярата си по повод личната драма, която е преживяла Гладуиш отвърна: "Не бих казала, че съм била отчаяна, а по-скоро разгневена, което не ми прави чест. Не се гордея с това. Когато ти се случват неща, които хората биха нарекли злини и изпитания, в един момент вярваш, вярваш и се опитваш да си добър и стойностен човек, но в следващия не можеш да разбереш.. убягва ти чувството за справедливост и самата самооценка. Дали това, което мислиш за себе си е обективно или си сбъркал", призна тя.

"Позволявала съм си реплики, които няма да споделя никога. След време разбрах, че това не е начинът да спася себе си и да преодолея трудностите. Не гневът, разочарованието и отчаянието, а вярата ми помогна. Има неща, които може би трябва да преживееш и достойно да се справиш с тях", заяви още водещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Radko

    14 70 Отговор
    Боли ме х*я

    Коментиран от #3

  • 2 Електрошок

    73 6 Отговор
    Само човек,преживял същото може да я разбере!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Масон

    34 13 Отговор
    Прекалиха с тая и други са болни от рак ама не тормозят с това другите. А по въпроса с вярата , ми се види смешни, май парите и лечението извън страната са помогнали.
  • 5 Тази пък

    23 21 Отговор
    Все едно само тя има рак
  • 6 Манаф

    17 13 Отговор
    Не всеки може да си позволи лечение в Израел , така че много да не плаче
  • 7 Хахо

    3 5 Отговор
    Помогнали са ти парите, които останалите простосмъртни ги нямаме, за да си проведем подобно лечение, в случай че Господ не ни пожали и ни се наложи...
    Нагло е, Гладуиш! И арогантно!
  • 8 Минка

    9 1 Отговор
    Как така говорите хейтъри дори, и да има пари трябва да отиде какво сега ,да каже понеже ще ми завиждате няма ,да ходя и ще си умра пък и на тезим които нямат пари се събират с дарения, а тя сама си го плаща злоба човешка ,затова един ден ние сами ще унищожим целия свят защото всичко го имаме за даденост.
  • 9 Малкия Радко

    1 2 Отговор
    Хм и аз какво трябваше да кажа, а