10 Май, 2019 07:00 23 368 1

Вашият хороскоп за днес, 10.05.2019 г.

  • хороскоп

Интересен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 10.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на един майски ден, освен собствените ви ограничаващи мисли. По-добре да мислите положително, отколкото отрицателно, по-добре да се смеете, отколкото да плачете, но пък вие избирате тоналността днес. Дано се получи хубава композиция.

Телец

Започвате деня с ясно изразеното желание какво искате да постигнете и трудно някой ще ви отклони от пътя. А всъщност е толкова добре днес да отидете сред планината. Нуждата ви от стабилност и структурираност ще намери своето успокоение.

Близнаци

Ще контактувате и ще се учите от хора, които са авторитети в своята област. Това от своя страна ще дава и на вас нов и по-глобален поглед. Хубаво е да намерите време да дадете почивка и на ума.

Рак

Проблемът днес ще е в напрежението. Някак отвътре ще ви идва. Решението е в самите вас. Дишайте, дишайте дълбоко и успокоявайте ума. Умът е най-големият ни манипулатор. И открийте онова, което ви вдъхва вяра и оптимизъм. Винаги има изход, само се издигнете над ситуацията.

Лъв

Най-голямата ви радост и най-голямата ви болка днес ще идват от партньорските връзки. Трудно е понякога да разбереш другия, особено когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте искрени един с друг. Да, понякога боли, но пък е чисто и ясно.

Дева

Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното - хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте отношенията си, тогава предметите сякаш сами ще си намират местата.

Везни

Днес ще си взаимодействате творчески и в радост. Ден да покажете любовта си. Привечер ще се наложи да преподредите и преорганизирате плановете си, така е - бъдете практични.

Скорпион

Най-ползотворно ще е времето между 10 и 12 часа. Използвайте го пълноценно - довършете нещата, които са изостанали или са недовършени. Трябва да приключите едно, за да стартирате друго, нали?

Стрелец

Сутринта може да се сбъдне една ваша малка мечта, а какво по-хубаво начало на деня от това. Оттук насетне денят ще е прекрасен и пълен за вас.

Козирог

Сутринта всичко ще ви се струва, че тече бавно и протяжно. Но пък има нужда и от такива спокойни дни, не действайте прибързано и необмислено.

Водолей

Изхвърлете от ума си всички мисли за проблеми и неприятности. Нека този ден е за радостни мисли, грижа за себе си и всичко онова, което ви радва.

Риби

Сериозното натоварване се отразява неблагоприятно на самочувствието ви. По-малко стойте зад компютъра. Трябват ви свеж въздух и витамини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САШО

    0 0 Отговор
    Браво