Last news in Fakti

17 Май, 2019 14:26 5 194 6

Почина Grumpy Cat - най-известната котка в интернет (СНИМКИ)

  • почина-
  • интернет-
  • сензация-
  • котка-
  • grumpy cat

Grumpy Cat стана сензация в интернет преди години с необичайно изглеждащото си лице

Почина Grumpy Cat - най-известната котка в интернет (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Grumpy Cat по-известно като Намръщеното коте, най-известната котка в интернет, почина, съобщава BBC, цитирайки информацията, публикувана в профила на уникалния домашен любимец в Инстаграм.

Котето, което придоби несравнима популярност онлайн, е починало на 7-годишна възраст в ръцете на своята любяща стопанка. До кончината на най-известната котка се е стигнало след усложнение от уринарна инфекция, с което Tardar Sauce, както е истинското име на котката, не е успяла да се пребори.

Публикация, споделена от Grumpy Cat (@realgrumpycat) на Мар 14, 2019 в 1:42 PDT

Стопаните на котето споделиха пост в социалните мрежи, в който споделят тъжната новина:

"С разбито сърце ви съобщаваме, че нашето обичано коте почина. Въпреки грижите на професионалистите и нашата любов, то не успя да се пребори. Тази котка беше като член от семейството ни, но беше любимец и за много други хора по цял свят, на които даде повод за усмивка в щастливи и трудни времена. Духът ѝ винаги ще продължава да бъде край нас".

Some days are grumpier than others...

Публикация, споделена от Grumpy Cat (@realgrumpycat) на Май 17, 2019 в 2:01 PDT

Grumpy Cat получава своя прякор и известност, след като стопанката ѝ публикува нейна снимка в интернет. Хората са впечатлени заради обратната ѝ захапка и генетичната малформация, която ѝ придава уникалната физиономия. Затова котето изглежда постоянно намръщено.

Котката има изключително успешни профили в социалните мрежи, а хиляди потребители онлайн си изпращат и публикуват снимки на намръщеното коте. През 2015 животното стана част от музея на Мадам Тюсо. Експонатът не е изцяло от восък, има козина и специален механизъм. Котето е роботизирано да прави пет различни движения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    8 2 Отговор
    Това е моето лице понеделник сутрин: Гадове мръсни, ей сега ще разбера кой ми е изял Кит-ката.

    Коментиран от #6

  • 2 Лулу

    8 1 Отговор
    То по красиво от котката на моята съсетка, иначе са на една възраст...! Горкото коте....!!!
  • 3 Байконурски жмел

    3 15 Отговор
    местяяяя

    Коментиран от #5

  • 4 Ивайло

    5 13 Отговор
    Тцтцтц, бог да го прости, невероятна загуба ... а стотици хора по света умират от глед ВСЕКИ ДЕН и за тях нищо не пишете!!!
  • 5 Аз Варна

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Байконурски жмел":

    Да почива в мир котето.Ти говориш и пишеш точно като човек,който никога не е имал и няма любимец.Само за информация -когато си вземеш животинка,тя става част от семейството и заедно с детето изпълват дома ти с позитивна енергия.Наскоро загубих своя Лъки и все още изживявам загубата.Възнамерявам отново да си осиновя,защото така правя щастливо едно улично коте,което после ти става добро приятелче.
  • 6 Аз Варна

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Кит-кат е вафличка покрита с шоколад(десертче),а кити кет е марка котешка храна.Ти от кое си хапваш?