Last news in Fakti

17 Май, 2019 15:34 14 104 6

Емоционален двоен финал за "Откраднат живот" и "Дяволското гърло"

  • сериал-
  • продукция-
  • хит-
  • нова телевизия-
  • финал-
  • откраднат живот-
  • дяволското гърло

Настоящите сезони на двете телевизионни продукции завършват след броени дни

Седми сезон на "Откраднат живот" е към своя край и заклетите фенове на сериала в мрежата хем чакат с нетърпение развръзките в любимия си сериал, хем не желаят той да приключва и вече питат дали ще има следващ сезон.

По подобен начин стоят нещата и при другия хитов сериал на Нова телевизия "Дяволското гърло". Финалите и на двата сезона на сериалите идват до няколко дни. Това ще се случи на 23 май в компанията на актьори, създатели и фенове.

Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува” от 19:30 ч. и на „Дяволското гърло“ от 21:30ч. на голям екран в Cinema City, Mall of Sofia.

След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете.

Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния актьорски състав. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.

„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на Нова телевизия.

За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници в една забележителна история, защото всички те я преживяват по един или друг начин по време на сезона.

„Дяволското гърло” завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май”, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA - Евтим Милошев.

Разбира се, финалът и на двата хитови сериала ще се излъчва не само на голям екран, но и в ефира на Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    4 12 Отговор
    Евтиме, стегни се. Бозата идва в повече. Виж Дървото на живота и първите три сезона на Откраднат живот бяха добри.
  • 2 Злати

    15 0 Отговор
    Най накрая и ние да се похвалим с хубави филми. Браво аплодисменти
  • 3 Гост

    0 8 Отговор
    Урааааа най после аман от скука егати кефа че свършват тези боззззи.
  • 4 Много са хубави сериалите! Браво!

    2 0 Отговор
    Респект към всички които ни завладяват пред екрана и ми държат с нетърпение да гледаме следващият епузод
  • 5 Гиргинова

    1 0 Отговор
    Гледам ги с ясното съзнание за слабите им места, но пък ги чакам с нетърпение...Виж - за "Дървото на живота" - респект!
  • 6 Гиргинова

    0 0 Отговор
    Гледам ги с ясното съзнание за слабите им места, но пък ги чакам с нетърпение...Виж - за "Дървото на живота" - респект!