27 Май, 2019 07:00 17 918 0

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците трябва да действат, дори и да не искат

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Искате или не, днес ще трябва да се съобразите с йерархията. Това може да е малко трудно за свободолюбивата ви натура и голямо предизвикателство за нуждата ви от справедливост и казване на истината. И все пак, ако искате да вървите напред, първо ще трябва да отдадете нужното уважение на правилата и реда.

Телец

Денят ще започне доста обнадеждаващо с много идеи и грандиозни планове. С течение на времето ще разберете и колко много работа има да се свърши, така че запретвайте ръкави и действайте смело.

Близнаци

Опитайте да се ободрите чрез физическа активност. Днес ще ви е особено приятно да се занимавате с деца. А най-добре е да отидете на парти.

Рак

Дори да не искате, трябва да действате. Прекалено чувствителни го раздавате днес, а това определено не влияе добре на емоционалното ви състояние.

Лъв

Ще преливате многоликите енергии на деня от една посока в друга, от единия ръкав в другия като същински илюзионисти. Важното накрая е да имате реален резултат, а не илюзорен.

Дева

Честолюбиви и необикновено активни ще сте днес. На моменти импулсивни, но пък толкова мили и вдъхновяващи, че всеки ще иска да се докосне до вас, да вземе частичка от вашата енергия.

Везни

Само защото днес ще изглеждате спокойно, не означава, че няма нещо дълбоко във вас, което иска да бъде показано. Следобед ще успеете да изявите пред света вътрешната си сила.

Скорпион

Днес умът ви ще е възприемчив и изобретателен, със завидна способност да детайлизира нещата. Важното е това да не ви блокира и да не ви направи ненужно сдържани и педантични.

Стрелец

Можете да проявите изцяло организационните си умения. Ще имате повод да помислите за начина, по който употребявате средствата си.

Козирог

Денят е добър за философски разговори, но гледайте да не се отнесете прекалено далеч от действителността. Малко повече практичност не е излишна.

Водолей

Особено паметливи и ученолюбиви ще сте днес. Отхвърляйки разкоша и всякакви други неща, които смятате за излишество, днес ще правите всичко просто, семпло и практично. С право околните смятат, че сте малко странни, забавно странни.

Риби

Не само ще сте очарователни, но и изключително съобразителни. Вярвайте повече в себе си, действайте без да се колебаете много.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА