Last news in Fakti

31 Май, 2019 07:00 21 206 1

Вашият хороскоп за днес, 31.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Девите да отделят този ден за себе си

Вашият хороскоп за днес, 31.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за анализ и любяща дисциплина. Проанализирайте каква е основата на проблемите, какви са дълбоките им корени и после идва по-трудната част - справянето, лекуването и оздравяването. Ако искате да постигнете нещо различно, ще трябва да направите нещо, което досега не сте правили.

Телец

Ще имате нужда да ви похвалят, да ви оценят, да ви покажат милото си отношение. И тогава ще сте способни на невероятни неща. Идиличен ден, намерете време и да подишате чист въздух, и да се покажете на слънцето.

Близнаци

Има неща, които могат да направят деня ви по-добър. Интересните идеи са едно от тях. Просто експериментирайте, направете нещо различно и се радвайте на живота.

Рак

Ще имате изключително остър нюх към стойностните неща и дори ще успявате да променяте ценностите и на другите. Може би добър политик ще излезе от вас.

Лъв

Настроенията ще са водещата сила днес. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте вие да сте водените. Необходимостта от признание ще ви прави търпеливи и ще възмущавате, ако усилията ви се окажат напразни. Може би най-напред сами трябва да си дадете признание.

Дева

Ще сте малко несигурни в себе си, макар че ще ви се иска да действате. Ако ви е възможно, отделете този ден лично за себе си. Релаксирайте, медитирайте, мечтайте, повярвайте си.

Везни

Никой няма да може да се мери с красноречието и бликащата ви енергия. Това ще привлича другите към вас. Не злоупотребявайте с доверието им.

Скорпион

Дори и в един ненатоварен ден, е важно да си имате план, тогава енергията тече по-плавно и в нужната посока. Днес просто ще имате нужда от резултати и от това да поучавате другите. Ако прекалите, скандалът ви е в кърпа вързан.

Стрелец

Ще се чувствате окрилени и готови не само да пътешествате, но и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те си имат свое темпо.

Козирог

Ще ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава спокойствие. Седнете и спокойно помислете, ще разсеете напрежението.

Водолей

Не разгаряйте конфликти точно днес. Винаги има начин да кажете нещо по подходящ начин, но за целта е добре да не сте емоционално въвлечени.

Риби

Чистота и ред, строги правила, дали не прекалявате днес с изискванията си? Ако искате да промените нещо в света около вас, не е ли по-правилно първо да започнете от себе си? Тогава, естествено, ще ви последват и останалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.