Last news in Fakti

8 Май, 2012 21:37 1 430 2

Траволта се забърка в гей скандал

  • джон траволта-
  • гей скандал-
  • масажист

Масажист съди актьора Джон Траволта за сексуално нападение и настоява за обезщетение от 2 милиона долара. Скритият от камерите ищец твърди, че си изпатил от холивудската звезда по време на масажна процедура.

Документи по делото, с които Ройтерс разполага, хвърлят светлина върху случката, разиграла се в хотелска стая в Бевърли Хилс. Всичко започнало, когато Траволта започнал да се търка в крака намасажиста, опипал гениталиите му и поискал секс от смутения мъж. В съдебните документи той е назован като Джон Доу, тъй като законите на щата Калифорния позволяват подобно заместване на истинското име при страх от изнудване или тормоз.

Специалистът в отпускането бил нает от анонимен мъж по телефона, койтоуредил среща с него и го завел в хотела. Обещани му били 200 долара на час.

Говорителят на известния актьор от „Криминале” и „Треска в събота вечер” веднага отговори, че това е пълна лъжа. Още повече, че на датата, сочена от ищеца, Траволта изобщо не бил в Калифорния, а в другата част на страната, което можело да се докаже.

Адвокатът на масажиста пък твърди, че проучил подробно твърденията му и дори се опитал да реши без съд въпроса с хората на Траволта.  Актьорът се ожени на Кели Престън през 1991 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    0 0 Отговор
    а има ли свидетели да знаете някой богаташ сам някъде че и аз да му направя масаж пък мой да изкопча некой лев други по сериозни теми няма ли ами сте тръгнали да обсъждате другите дето казва народа смехът е на г.зът а коментира другите в тия трудни времена за българина на кой му пука кой кого съди и какво прави бееееееееееееееее
  • 2 недоволен

    0 0 Отговор
    то и строс кан не беше в хотела по това време ама...