Last news in Fakti

1 Юни, 2019 15:22 20 884 40

Стотици птици умряха заради 5G мрежа

  • холандия-
  • 5g мрежа-
  • тест-
  • птици-
  • смърт-
  • животни-
  • поведение-
  • вреда

Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време на експеримент с новата 5G мрежа, при който е изпробван нейният обхват и дали новата безжична технология ще вреди и на хората.

Новините за вредните последици за птиците не се появяват в медиите, защото в началото загинали само няколко птици. Kогато това се случило с още 150 птици, които паднали в обществения парк, хората започнали да се чудят какво става. Общо 297 пернати са загинали в Хага.

Малко преди зловещата случка на покрива на една сграда била поставена антена, с която започнали тестове. След това птиците в близкия парк започнали да падат от небето.

В същото време е забелязано, че патици от езерото в парка си потапяли главите под водата, сякаш за да избегнат излъчването, докато други отлетели надалеч.

Тази информация бе споделена от Йохан Куле в неговия профил във Фейсбук. Слуховете се коментират усилено и в социалните мрежи. „Междувременно получих още информация за края на октомври (2018 г.) и установих, че птиците наистина са жертви на експеримента“, пише Куле.

По време на тестването на 5G мрежата е било забелязано странно поведение и на крави. Става дума за експеримент в Грьонинген, когато цялото стадо крави се озовало в канал.

Експерти предупреждават, че 5G мрежата въздейства негативно и върху хората.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опи

    92 8 Отговор
    Ти гледай, като изпопадат пчелите, да видим къф шигуйдети! Щом облъчването вреди на птици и бозайници, значи гони радиационен фон, като рентген.
  • 2 ККК

    116 6 Отговор
    ШОМ ПТИЦИТЕ УМИРАТ ОТ ТОВА,ХА ПОЗНАЙТЕ КАК ТАЗИ МРЕЖА ЩЕ ВЛИЯЕ НА ХОРАТА..АМА ТО МАЙ ЦЕЛТА НА ЖИДОВСКО-МАСОНСКИЯ ЕЛИТ Е ТОЧНО ТАКАВА ДА СЕ РЕДУЦИРА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПЪКЛЕНИЯ ИМ ПЛАН ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЗЛАТЕН МИЛИАРД.
  • 3 Статист

    112 4 Отговор
    Началото на края , вече е поставено !
  • 4 Мтел

    56 5 Отговор
    ще ви пусна интернет да ви уморим всички
  • 5 Гост

    21 75 Отговор
    Тази статия прилича на тема от bgmamma и също толкова вярна, колкото за chemtrails, HAARP и други такива
  • 6 Трол3

    81 4 Отговор
    В моето село, а и в съседните има по една голяма антена. Някои от живеещите в кръг около антените починаха от рак, а други са болни в момента.
    Вероятно случайност...
  • 7 Кольо

    15 15 Отговор
    А как ли е в Чернобил , какви са последиците от него? !

    Коментиран от #32, #38, #39

  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    60 4 Отговор
    Един поглед върху спектъра на електромагнитните вълни показва съседството между У-късовълновите излъчвания и инфрачервените лъчи. В резултат, отделните мощни предаватели, а и безбройните не толкова мощни, действат като нагреватели на атмосферата, като резултатът е „Глобалното затопляне”. Безсмислено е да се хвърля вината за това явление върху парниковите газове. Обикновенната водна пара в атмосферата, без да се включват облаците, има 75% принос за парниковия ефект, без който земята ще изстине за часове и ще настъпи космически студ. Друг неблагоприятен ефект е, че „електромагнитната супа” в която се къпе съвременния човек, оказва пагубно влияние върху биополето на всяка отделна човешка клетка. Това води до изменения в нея, мутации, рак.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Люлю

    20 4 Отговор

    До коментар #10 от "ДЕМОНкрация":

    Ама като ти чвърши трафика и ще получааш запек, докато не си платиш отново, инак ако се изходиш без интернет ще подлежиш на глоба, че се цепиш от стадото
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бачо Киро

    21 2 Отговор
    Абе да не у нас от 30 години да тестват 6G мрежа?
  • 14 Bubbles

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "ДЕМОНкрация":

    Ми къ?
    Акаш, пускаш водата и отива направо във фейсбук-о да с'бира Уайкове.
  • 15 стефан

    46 6 Отговор
    5G e измислена от израелци, но няма да се пусне в Израел. Случайност?
  • 16 Тотал

    47 4 Отговор
    Трябва спиране на 4G и да минем на оптичен нет и който иска 3G. Иначе и пчели ням а да останат. И човеци. Само зомбита. Тогава ще започне...е казала Ванга.Какво? Ами апокалипсиса, който ще унищожи на този ред. А, че ще измре и повечето народ по света, е ясно. По-добре е да спрат хората с този ад, преди да се наложи края. Защото човека е висш разум, а върши простотии.

    Коментиран от #25

  • 17 Порно

    19 2 Отговор
    Да , май станахме твърде много. Чудя се само кой ще поеме разходите за погребението , ако измрат всички от семейството ?
  • 18 Ккк

    22 6 Отговор
    Аз съм си спрял 4g то и си бръмча на 3g и си върви достатъчно бързо за гледане и сваляне на торенти даже. 3g облъчва много да не говорим за 4g, а за 5g не ми се мисли кво ще става. Вкъщи само на wifi като рутера е извън жилищните стаи. Пак се облъчваме ама гледаме да е колкото се може по малко.

    Коментиран от #21

  • 19 Batushka

    13 31 Отговор
    Направо почвайте с димни сигнали и ще доживеете до 100 години поне...а и земята е плоска и Бог съществува....а Баце е добрият мъдър цар заблуден от лошите си придворни...

    Коментиран от #22

  • 20 Лошия

    7 25 Отговор
    Боже, имали още глупаци да се хващат на тези глупости(фалшиви новини). Явно Иво Стойков е един от тях.

    Коментиран от #23, #34

  • 21 Tотал

    32 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ккк":

    Ти си умен.Пророчеството на Ванга е това. Когато животните изчезнат, ще започне... Ще започне именно природен апокалипсис, защото ще се наруши целият планетарен биомеханизъм. Растения, животни, човек, планета.заради ненаситната алчност на много хора. Това е смисъла на пророчеството, а не, че ще дойдат чинии с рогато извънземни. Извънземни идват всякакви и приятели и враждебни. Но кръга, който задкулисно дирижира събития праща света в смъртта. Корпорации обсебват ресурси и с ненаситна алчност тровят екосистемата.Операторите въвеждат все по-дълго носни за биосферата технологии и мащаби. С най-доброто е оптичен нет, а не мобилен.Мобилния иска много ретранслатори и повече енергия за работа. 1Ако човеците сме умни ще спрем тези вредниалчни надпревари. Иначе ще дойде ден за планетарни промени. И континенти може да изчезнат, природата си възстановява баланса. Не бъдете като децата, те не мислят за последиците!!! Трябва съзнателен самоконтрол, а не диктатори маниаци. Ако хората не спрат с непукизъм си, един ден ще страдат и мрат от своите глупости. Нали самоубийството било грях. Защо тогава хората създават убиващи ги. системи, кръгове, технологии?
  • 22 Orthodox

    17 4 Отговор

    До коментар #19 от "Batushka":

    Ами ти си продължавай с това "Бог не съществува" и си вярвай на заблудата и духовната слепота. За всички ни неотменимо наближава моментът, когато ще Го видим и тогава няма да имаме нужда от каквото и да е убеждаване. Обаче на тези, коетто така злостно са Го отричали, никак няма да им е весело...
  • 23 Тотал

    28 3 Отговор

    До коментар #20 от "Лошия":

    Ти си фалшив. Статията е самата истина. Делфините изскачащи на брега и мъртви да поради мощните локатори на НАТО кораби, които ги облъчват при ученията. Те губят ориентация. 5Жи трябва да бъде спряна. Интернет е полезно нещо, но еврейския ЦиОнски заговор използува технологиите за геноцид над нас и други невинни хора . 3Жи е напълно достатъчно за поща, новини. А оптичния нет е по-бърз, евтин и сигурен. Ако евреите не спрат с тези геноцид и технологии, ще се сбъдне пророчеството на Ванга. И те ще пострадат, страда ли планетата, биосферата.
  • 24 асддса

    7 20 Отговор
    Тази новина е от 2018 година и е фалшива. Такова нещо не е ставало заради 5Г кула.
    Не е първи път в който умират птици така....
    Недейте да вярвате на всичко в интернет.
  • 25 Bubbles

    15 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тотал":

    И кое му е висшето на едно същество което мисли единствено и само за цветна хъртия и в името на тая цветна хъртия убива хора, животни, унищожава природа, планета и все и всьо само и единствено заради тъпата цветна хъртия.
    Днешните хора сме по низши и от хлебарките.

    Коментиран от #26, #27, #28

  • 26 Тотал

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "Bubbles":

    Човешкият мозък е сред най-високите творения в космоса. Но организаторите на системата така насочват нещата, че човек да се превърне в послушно им консуматорско животно робот.и да прави каквото искат от него. Такива са и кукловодите и асионци и комунисти, фашисти, джихадисти, монархисти ....Затова и системата е изкривена от хилядолетия. Японците разработват нова нет среда, да видим какво мислят
    Ето, интернет е полезно изобретение. И вместо да се пусне по оптични кабели до всеки дом да е бърз, евтин, по-безопасен, доставчиците надуват цените и се пържат мозъци с тия мобилни облъчватели. И уж са конкуренти операторите, а тук и трите са олигопол монопол. Това, че повечето хора не мислят за ефекта от делата им не означава, че мозъка не е висш, с че са закъснели до животинското.Погледни и религиите са животинско ниво. Не учат на да цени човека и други твари, да се произвежда по нуждите и разпределят според труда благата, а го учи системата да е вандал. Европейските директиви уж са много хуманни, а те довлакоха масовия автомобил и сега всяко посещение слиза. С можеше да се построят Ел мотриси пътнически и товарни влакове в удобна мрежа и едни малки ел.колички за 4 човека още 50-те години на 20 век. Каквото ни довлакоха от снглосаксите, евреите, индусите и азиатците все се обърна на зло за нас. А колко му трябва на човек? Едноетажна къща, със здрав покрив и да трае поне 100 години, известни вещи, храна, вода и чиста хубава среда.А ,,демократите,, и зад тях прод
  • 27 Тотал

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Bubbles":

    А ,,демократите,, и зад тях продажните чужди слуги Мейдън Лоудж разсипаха това и нстресаха чужди корпорации пирати и бедност и смърт за нас. Често съжалявам, че не бе унищожена планетата преди 8000 г. да ги няма всички тия разбойници, партии и други злини. Човека е висш разум, но се е превърнала в животно и политици дори. Крадат лъжат убиват в името на цифрички и алчност. И Папата дори вместо да каже на африканци араби и на всички изобщо, да не правят повече от я-2 деца за да не разбрала спират екосистемата, той дошъл да лобира да дойдат още непукист и човекоживотинки, щото нямат им да не правят деца на килограм. Цялата система е изродена отдавна. . И на Луната и на Марс да иде това мислене, човеците ще превърнат и тях в животински зверилник. Щом тука са такива, как там ще са по-добри?
  • 28 Тотал

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Bubbles":

    Ето, някакъв американец казал, че Луната е негова и взел да продава парцели. И даже продажния ни Плевнелиев купил парцел там. И като идат един ден местните бандити ще разсипат средата и там като тук. И после колко велики били? На това човечество вяра да нямаш. Англодаксите избиха индианците, довлекоха африканци по двете Америки, Европа и объркаха толкова неща тия, че и в казана да горят е малко, а щели нас да оправят? На повечето хора, превърнали се в животни, щото не мислят справедливо им трябва лабут и разяснения. А на най-вмснисчените разбойници разстрел. Щели да ни оправят евроатлантижи? Друг път. Та нали те и евреите ни разсипаха и ограбват отдавна. Сега света стана адски безсмислен. Затова и младите с объркани. Попадат в животинска среда, където се стимулира животинското консуматорско. А после ги обвиняват политиците, че били калпав матрял? Системата трябваше да е друга. Но и евреите от елита на БСП няма да донесат справедливост, нали те разсипаха соца с алчните си комисари животински гърлс. Сега 5G се въвежда, а всеки облъчвател убива и хора, животни, растения. Болестите нарастват. Гробища нарастват. Пчелите не искат да полетят защото ги облъчват полетата. А после плямоат такива продажници като Бойко колко сме били КСЛПАВ МАТРЯЛ, а те ни предават, ограбват, поставят в робство. И послушните им кученца полис вместо да ги сритат, ги пазят и чакат кокалчето си. Виж колко е оплесканс системата отдавна.

    Коментиран от #29

  • 29 МАК

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "Тотал":

    Засъжаление всичко това е вярно!! Ее аз съм по Англия и тука са притеснени с това 5G но засега не го пускат!!!
  • 30 незнайко

    5 0 Отговор
    Вместо 5G мрежа защо не наблегнат на разпространение по съществуващата ЕЛЕКТРОПРЕНОСНА ??? Защото по нея СИГНАЛА ЩЕ ВЪРВИ ДО ВСЕКИ !!! Може би това ще стане някой ден !!! Мобилните телефани да си останат само за разговор, може и за снимки, но да НЯМАТ интернет и телевизия !!!
  • 31 Оня с косата

    2 2 Отговор
    Абсолютна глупост!!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 NO to 5G

    1 3 Отговор
    Па да го прескочим да минем към 6G направо, щом това има лоши вълни и влияе на ориентацията на летящите ни приятели.
  • 34 Да спрем 5G

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Лошия":

    Мри бе като си глупав
  • 35 Андрей

    0 3 Отговор
    клипа е от миналата година и се доказа че е фейк
    https://smartarena.bg/5g-strah-vuzmojnosti/
  • 36 1111

    3 1 Отговор
    4G мрежата изби всички врабчета в София, време е за нещо по мощно да умори и гълъбите, докато вулгаристанците плюскат и разхождат джиповете си по плажа.
  • 37 Една от Марс

    3 0 Отговор
    Не е началото на края, както някой беше писал преди мен.....а самия КРАЙ, като Содом и Гомор......и най-голямата фантастика не го допуска!
  • 38 Припят

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кольо":

    Ако си играл С.Т.А.Л.К.Е.Р. няма да питаш, а ще знаеш
  • 39 Припят

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кольо":

    Ако си играл С.Т.А.Л.К.Е.Р. няма да питаш, а ще знаеш
  • 40 Доктор Й.Икономов

    0 2 Отговор
    abracadabrа