9 Юни, 2019 17:24 52 933 34

Снимат на пожар нов сезон на сериал, за да замести "Шоуто на Слави"

  • връзки-
  • нов сезон-
  • сериал-
  • btv-
  • шоуто на слави-
  • ефирно време-
  • на мястото на-
  • сменя-
  • снимат-
  • михаил билалов-
  • слави трифонов

От телевизията не са планирали големи програмни рокади и сътресения за новия телевизионен сезон

Сагата около ефирното време, което "Шоуто на Слави" остави празно, в програмата на bTV, започва да се изяснява и като че ли има развръзка. Телевизията е решила да запълни дупката, която Слави Трифонов остави след оттеглянето си, със сериал. Вместо гологлавия водещ, който зрителите бяха свикнали да гледат години наред в интервала между 22:30 и 23:30 ч., от екрана ще се усмихва Михаил Билалов.

Актьорът, който напоследък трупа популярност със "Стани богат", няма да води и свое предаване, а ще участва в сериал, който ще се завърти по bTV на мястото на Слави. Става дума за трети сезон на най-успешната лента "Връзки", пише вестник "България Днес".

Любимият сериал на голяма част от зрителите ще тръгне съвсем скоро - през есента, тъй като той вече се снима на пожар. Часът на излъчване на топсериала ще е 22,30, тъй като в него има интимни сцени, секс и жаргонни думи, коментират от екипа на филма.

Обичайните "заподозрени" в него отново ще са Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Алек Алексиев. Това ще са актьорите, които ще изместят "Шоуто на Слави", традиционно излъчвано по същото време.

В поредицата миналия сезон се изявиха и много гост-звезди като Преслава, за която това бе първо появяване в телевизионна роля. И този път ще е така, ще се включат известни и популярни личности, обещават сценаристите.

След като заплетените отношения на героите се излъчиха в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Албания, продуцентите на сериала решиха отново да се доверят на режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова и оператора Антон Бакарски. "Връзки" бе представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят. Сериалът е първата градска комедия с елементи на драма, правена в България. В нея Михаил Билалов доказва, че може да играе не само мутра като в "Под прикритие", но и забавен тип.

"Харесвам сериала, защото повдига темата за любовта. Някои от героите разбират, че тя е като силната дрога - от нея или се влачиш по земята, или си в облаците, а докато ефектът ѝ трае, ставаш пълен глупак. И въпреки всичко я желаеш повече от всичко на света", казва Билалов, за когото е предизвикателство да влиза в комична роля. Героят му е женен за архитект Лилия Маравиля, а майка му във филма е Анета Сотирова. Сценарият е на Ваня Николова и Нели Димитрова, сценаристи на "Под прикритие", и Катя Николова от "Лов нет".

В сезон 3 на "Връзки" отношенията между главните герои стават все по-заплетени. Лилия Маравиля получава дългоочаквания развод с Билалов. В същия ден гаджето ѝ Валери Йорданов ѝ предлага брак. Тя отказва, но случайно хваща пистолета му и без да иска, го прострелва. Разбира се, мисли, че го е убила, и отново тича при Билалов и му се хвърля на врата. Двамата пак са заедно, а историята им продължава все по-заплетено, издават от екипа на Билалов.

Колкото до Слави Трифонов и неговото шоу, Дългия има идея да създаде политическо движение, но като за начало, тв водещият смята "дълго да си почине", преди да се захване с нов проект, коментира изданието.

Освен шоуто "България търси талант", в което водещи ще са Александър Кадиев и Дани Златков, скечовете на "Комиците", които ни превиват от смях, също остават в програмната схема на телевизията. Те ще запълват времето между един турски сериал и новият сезон на българския "Връзки" и ще са с продължителност от 30 минути. За риалити шоуто "Фермата" също е намерено място в програмната схема на bVT за новия телевизионен сезон, който започва на есен. Шоуто ще се излъчва след новините в 20:00 часа.

Петъчно, Катето Евро пък ще радва феновете на родните звезди и знаменитесто с предаването "Игри на звездите".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 www

    84 6 Отговор
    Ще пуснат нещо което не се гледа
  • 2 Ииднейекекдк

    123 8 Отговор
    Пуснете още един турски и готово. Ще дават по 3-4 турски сериала на ден по БосфораТВ. Промиване на мозъци.

    Коментиран от #33

  • 3 Сали

    52 8 Отговор
    Разгеле.Аман от босфора.
  • 4 Лора

    27 7 Отговор
    Такива сериали не са за мен, аз гледам филм за Падението на ромките...!
  • 5 Иво

    30 6 Отговор
    Той нали вече не беше фактор ?
  • 6 Анонимен

    67 3 Отговор
    Придворната телевизия губи последните си гласове на истината. Скоро ще я гледат само цигани и 80%, заради рекламите на хапчета, садистичните новини и чифт женски крака с прогнозата за времето.
  • 7 пепелянка

    51 16 Отговор
    Най-после тази ”тъпня”- така нареченото”шоу” се разкара. И сега какво?- вместо нещо приятно,смислено и забавно: баба ви Катето Евро. Боже опази! Лигавщини,изтъркани и досадни.
    Е,нЕма отърване!
  • 8 Вили

    44 33 Отговор
    Ужас Връзки е отвратителен филм.Жалко за актьорите оризилиха се с него.БТВ ще загуби голяма част от зрителската си аудитория.Слави е Слави като него втори няма.
  • 9 Порно

    44 5 Отговор
    Сериали , в които минали 50 те , играят млади хора..
  • 10 Фен

    29 3 Отговор
    Тъпня!!!
  • 11 гостенин

    28 17 Отговор
    По -добре нещо от "босфор тв" от колкото ТЪПИ български сериали,които НИКОЙ НЕ ГЛЕДА, а артистите са отврта,не могат да се вживеят в ролята ,а имитацията е пълна, НИКОГА,НИКОГА, НИКОГА,не бих гледал подобно тъпня!
  • 12 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЕРИАЛИ

    16 7 Отговор
    СА ЕЛЕМЕНТАРНИ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ И МНОГО СЛАБА АКТЬОРСКА ИГРА.СЪГЛАСЕН СЪМ С КОМЕНТАР 11 МНОГО СЕ ПРЕИГРАВА И ИМИТИРА.НЕ ЗНАМ КАК СА ГИ КУПИЛИ ИЗБРОЕНИТЕ ДЪРЖАВИ...ТО И ТЯХНТЕ НЕ СА НИЩО ДОБРО.
  • 13 Тони Иванова

    21 5 Отговор
    Интересно - за БТВ като че ли няма друга кинопродукция освен турски филми ???
  • 14 Николов

    2 9 Отговор
    Да снимат, но по добре порно с балета на.... БТВ е чалга тв на КОй... КОй? А Слави е една от актросите в сериала.
  • 15 Стършел

    10 4 Отговор
    Престанал съм да гледам българска телевизия и то отдава. Сапунките не са ми интересни.

    Коментиран от #31

  • 16 Кобрата

    14 2 Отговор
    Няма Джаро, няма Маро
  • 17 Ива

    11 3 Отговор
    Според мен шоуто на Слави ще продължи по друга телевизия. Слави не е толкова безотговорен ,че да остави толкова много хора без работа
  • 18 Свирчо трифонов

    2 2 Отговор
    А на Путин цигулката кога ще я купи
  • 19 Fucker

    8 2 Отговор
    Абе пускайте порно филми бре, поне ще сте сигурни че имат голяма аудитория! Какво ще ми давате филм който никой не гледа?
  • 20 Фандъков

    7 0 Отговор
    Какво общо има сериал със шоу? Това е все едно да ти се повреди пералнята и да я заместиш ударно с бойлер.
  • 21 Тен

    8 2 Отговор
    Ами Билалов окупира де що има сериали, реалисти, постановки и пр.На кои дяволи си е продал душата...а.Тия работи без помощта на дяволи не стават. Преди да замине за Франция играеше заека Стоянчо от детското на Недялко Йорданов....
  • 22 273

    13 4 Отговор
    Хвала на Босфор ТV. Нищо ново под слънцето. Продължават с турските серияли и същите формати като Гласът, Фермата, Таланта и прочие и нищо ново. Изобщо кой я гледа тази телевизия?

    Коментиран от #29

  • 23 Турска сериалка

    9 3 Отговор
    Много смотан филм,направен по-скоро за забавление на участващите актьори, отколкото за публиката.Нещо като да си спомнят студентските години и етюдите в театралната академия.Няма никаква интересна история, която да те задържа пред телевизора,а и показния секс вече не е на мода.
  • 24 Баш бай Брадър

    3 4 Отговор
    Пускайте порно да гледат кат са плющят.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Фенка на филма Връзки

    1 2 Отговор
    Най-сетне!!! Отдавна чакам 3-ти сезон на този страхотен сериал и много се радвам, че се снима ускорено и ще имам удоволствието да го гледам! "Връзки" е забавен, с динамично действие, фин хумор, добър кастинг и много добра актьорска игра! Изключително зареждащ!
    Не знам как Вили(коментар 8), може да обижда сериала и да поставя оценка за актьорите и тяхната игра! Не го гледайте, госпожо, върнете се в миналия век и си гледайте вашите стойностни филми, по критериите ви! Не берете грижа за бТВ, няма да си загуби аудиторията! А това че ще загуби вас, няма да е голяма загуба! Филмът е СТРАХОТЕН!!!
  • 27 Фенка на филма Връзки

    0 2 Отговор
    Най-сетне!!! Отдавна чакам 3-ти сезон на този страхотен сериал и много се радвам, че се снима ускорено и ще има удоволствието да го гледам! "Връзки" е забавен, с динамично действие, фин хумор, добър кастинг и много добра актьорска игра! Изключително зареждащ!
    Не знам как Вили(коментар 8), може да обижда сериала и да поставя оценка за актьорите и тяхната игра! Не го гледайте, госпожо, върнете се в миналия век и си гледайте вашите стойностни филми, по критериите ви! Не берете грижа за бТВ, няма да си загуби аудиторията! А това че ще загуби вас, няма да е голяма загуба! Филмът е СТРАХОТЕН!!!
  • 28 Анонимен

    2 0 Отговор
    За бога защо ще снимате сезон на сериал,който вече отдавна е приключил и не е възможно да има продължение.Спрете с тези безмислици и недейте да правите глупости.Продължете Шоуто на Слави и няма да давате някакви простотии,които нищо не струват.По-добре направете нов сезон на Столичани в повече отколкото сериали,които отдавна са приключили и са вече изчерпани.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ииднейекекдк":

    Да, болни мозъци!
  • 34 Антон

    0 0 Отговор
    - Айше ка-аа-де отиваш ма?
    - Али ща са върна бе отефам на пазара за лук.
    - Я се връщай да метнеш прането ма?
    - А що бе сега ли ба? Абе посля ба!
    - Добре махни са ма заминавай!
    Ето такива тъпотий и разни тъпи турски сапунени помий дават по bTV вместо някакви предавания за култура и изкуство. Заради това, КОМИЦИТЕ ще се подиграват стези турски сапуни.