14 Юни, 2019 07:00 5 925 0

Вашият хороскоп за днес, 14.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за уреждане на лични проблеми за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 14.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трябва да проявите повече сериозност в контактите си с околните. Денят е изключително ползотворен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате намеренията си, ще трябва да потърсите помощ от приятели.

Телец

Може да се каже, че сте имали и по-успешни дни. Не изпадайте в мрачни настроения заради някои дребни несполуки. Днес не е подходящ момент да уреждате парични въпроси, възможни са измами.

Близнаци

Сякаш сте встрани от нещата. Имате нужда от повече релакс и навлизане навътре в себе си. Намерете начин да подхраните душата си.

Рак

Приятен и дори любовен ден. Просто се отпуснете и не се опитвайте да държите всичко под контрол, дайте път и на емоциите.

Лъв

Денят е особено подходящ за трупане на информация, може би трябва да събирате лекции и учебници за изпити. Не се притеснявайте, ще се намери кой да ви помогне и дори не е изключено да завъртите един флирт, между другото.

Дева

Днес бихте могли успешно да експлоатирате късмета си. Нищо чудно да ви направят неочаквано изгодно предложение или да ви изпратят командировка на много интересно място. Просто сте за завиждане.

Везни

По-лежерен ден с акцент върху говоренето, а не върху правенето на нещата. Какво пък, има нужда и от добри теоретици. Все пак не прекалявайте със съветите.

Скорпион

Имате нужда от специално внимание и грижа, но готови ли сте вие самите да се отнасяте към всяко нещо специално и с грижа. Дайте си сметка, че трябва да са двустранни процесите.

Стрелец

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Козирог

Все още сте силно зависими от постъпките и мненията на други хора. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да направите някои компромиси.

Водолей

Денят е успешен, но едва ли ви очакват чак звездни мигове. Проявете по-голямо чувство за отговорност. С парите, естествено, трябва да сте по-внимателни и да проявите пестеливост.

Риби

Денят е най-вече за уреждане на лични проблеми. За някои от вас ще е изключително успешен в любовта, стига да проявите нужното внимание към любимия човек.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА