17 Юни, 2019 07:00 15 569 1

Вашият хороскоп за днес, 17.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Активен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 17.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. Ще получите важна информация, която може да повлияе на по-нататъшното развитие на живота ви.

Телец

Възможни са неочаквани промени в нещата около вас, ще трябва да реагирате бързо. Развоят на събитията зависи изцяло от вас, мислете му.

Близнаци

Днес ще сте доста активни като за първи ден от седмицата, но поне ще знаете защо го правите, материалните резултати ще се появят.

Рак

Труден ден - понеделник. Подходящ момент за разговори по делови въпроси. Добре е да отделите повече време за кореспонденцията си. И бъдете по-експедитивни.

Лъв

Не се чувствате във върхова форма и дано това да е единствено заради трудната ви адаптация към ежедневието.

Дева

Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло обещава да бъде успешен. Досега работихте за името си, а вече то започва да работи за вас.

Везни

Не е изключено този ден да ви завари на път. Проблеми, разбира се, ще има, но те ще ви помогнат да не губите форма.

Скорпион

Не позволявайте на дребните недоразумения да ви извадят извън нерви, това може да ви коства сериозни загуби, не само в материален план.

Стрелец

Трудно ще ви е да се преборите с чувствата си, а трябва, ако искате да сте безпристрастни и да работите професионално.

Козирог

Днес може да се чувствате нервни и неудовлетворени от събитията. Денят е подходящ за край на дейност или пък на черните мисли.

Водолей

Днес леко ще се справяте с възникналите проблеми, но не без чужда помощ. Все още не сте се настроили за усилена работа през настъпващата седмица.

Риби

Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. Внимавайте в храненето.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За кака Вени

    4 1 Отговор
    Днес ще има един с изпъкнали вени.