Last news in Fakti

20 Юни, 2019 07:00 19 251 1

Вашият хороскоп за днес, 20.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лъвовете да обърнат внимание на здравето си

Вашият хороскоп за днес, 20.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко ще ви по изнервят околните, но се опитайте да запазите самообладание. Не особено удачен момент за решаване на спорове и за сключване на договори. Добре би било да не генерирате нови конфликти.

Телец

Забележителен ден за любовни срещи. Само не поставяйте под въпрос верността и чувствата на любимия човек, защото може да останете сами в края на вечерта. Вярвайте, в това е силата ви.

Близнаци

Днес шефът ви няма да е твърде строг и ако успеете да докажете колко сте незаменими, може да си спечелите някоя интересна награда от негова страна. Ако все още имате някакви дългове, опитайте се да разсрочите плащането до последния момент, че иначе трудно ще се справите.

Рак

Не избързвайте с решителните действия в професионален план. По-късно днес нещата ще се разрешат от само себе си. Денят по начало е успешен, а по-късно след обяд може да ви се случат дори и чудеса.

Лъв

Днешният ден може да стане най-подходящия ден за раждане на една стойностна романтична връзка. Не забравяйте за собственото си здраве. Обърнете по-сериозно внимание на краката си, подгответе ги за лятото.

Дева

Днес бихте могли да свършите много работа благодарение на приятелите си. Срещите ви ще са изключително успешни, благодарение на тях ще ви се открият възможности за бъдещи дейности. Важно е да не действате егоцентрично, работете в екип.

Везни

Добър момент да се откажете от някой вреден навик. Успешно също така е планирането и подготовката на бъдещи изяви. Конфликтът между подсъзнанието и съзнателната роля може да доведе до трудности в себеизразяването ви.

Скорпион

Днес бихте могли да реализирате нестандартните си идеи. Ако пък нямате подобни планове, денят е много подходящ за релаксация с интересно четиво, стига да намерите време за това, защото срещата с любим човек може да осуети първоначалните ви планове.

Стрелец

Настроенията ви ще са силно променливи и това ще ви прави емоционално лабилни. Ще сте доста раздразнителни, което няма да ви прави желана компания дори за самите себе си. Направете нещо, само не се дрогирайте с депресия.

Козирог

Бихте могли без проблем да мобилизирате силите си за преодоляване на трудностите, а такива днес няма да липсват. Вслушвайте се в интуицията си. Не харчете пари за безсмислени дреболии, само ще ви олекне джоба, но няма да получите желаното удовлетворение.

Водолей

Ще имате доста задачи, така че най-добре е още от сутринта да се залавяте за работа. Не се помайвайте, бъдете по-организирани. Може да ви е малко трудно, но пък резултатите ще ви крепят дни наред.

Риби

Не е изключено да се чувствате под напрежение, а това може да доведе до прибързани действия с не дотам добри резултати. Действайте в съгласие с общоприетите принципи и зачитайте чуждата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 momomo

    0 0 Отговор
    Заемът на Хосе Луис, Ние предоставяме парични заеми от € 5000 до € 50000, а също така финансираме проекти от € 50000 до € 300,000 при годишна ставка от 2% за всяко лице или компания, нуждаещи се от заем. пари, за да посрещнат някои от техните нужди.
    Ако имате нужда от помощ, моля, кажете ни колко имате нужда и желания период на погасяване. Бързо кредитиране и безкраен стрес от плащане.
      пишете ни на адрес ([email protected])