Last news in Fakti

13 Юни, 2019 10:08 3 377 3

Звезда от „София Ден и Нощ“ се включи в благородна кауза на друг актьор от сериала

  • софия ден и нощ-
  • благородна кауза-
  • калин димитров-
  • димитър илков

Похвален начин да отпразнува юбилея си избра Калин Димитров

Димитър Илков, играещ фотографа Дани в сериала, се включи в благородната кауза, организирана от Калин Димитров, играещ като Денис, негов хазяин. Събитието се организира от Димитров по случай неговия юбилеен рожден ден.

Похвален и интересен начин да отпразнува празникът е да се събират средства от неговите гости вместо да му носят подаръци. Събраните средства след събитието ще бъдат дарени на деца без родители.

Голямата звезда определено беше актьорът Димитър Илков, който беше придружен от неговата приятелка, която наскоро го дари с момченце. Парадоксално на събитията в сериала, където двамата актьори бяха противници и се ненавиждаха, в реалния живот са големи приятели и успяват да дават пример с подобни каузи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вино и локанка...!

    5 0 Отговор
    Заради каузата...!
  • 2 Анонимен

    6 0 Отговор
    Mestim li
  • 3 AlPe

    2 2 Отговор
    Браво. Малко са хората които ще направят такова Благородно нещо.