Last news in Fakti

18 Юни, 2019 12:23 8 611 8

Бела Торн качи голи СНИМКИ и натри носа на изнудвач

  • бела торн-
  • снимки-
  • хакер

Хакер е заплашил да качи нейни интимни снимки в мрежата

Бела Торн качи голи СНИМКИ и натри носа на изнудвач - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата на Disney Бела Торн разказа за свое ужасно преживяване, с което е намерила начин да се справи. 21-годишната актриса и певица написа в Twitter, че хакер е заплашил да качи нейни интимни снимки в мрежата. Тя разказа за преживяванията си и качи скрийншотове с кореспонденцията. Най-важното обаче е, че тя сама публикува въпросните голи снимки, за да натрие носа на хакера.

"Чувствам се отвратително. Чувствам, че ме наблюдават и че някой ми е отнел това, което исках да покажа само на един специален човек", споделя Бела.


Звездата също отбеляза, че хакерът е изпратил голи снимки и на други известни личности и че няма да спре да го прави. Според Торн, след нейното действие, тя се чувства много по-добре. Бела бе подкрепена от феновете ѝ, които отбелязаха, че я следват от дните на Disney. Според тях момичето е действало смело и никой не заслужава това. Някои обаче отбелязаха, че този, който е решил да изнудва Бела, вероятно не е видял нейният Инстаграм акаунт. Тя има 19,6 милиона абонати, на които не се страхува да покаже откровените си снимки.

Pix u send to ur bf 😤😤

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Jun 15, 2019 at 10:58am PDT


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошето

    24 1 Отговор
    Вени, ти какво чакаш ???
  • 2 БайХой

    26 1 Отговор
    Вени не чакай хакера да те потърси, пускай ги сега!
  • 3 вуйчо ваньо

    23 4 Отговор
    Сигурни ли сте че искате да видите раздърпания лисугер на Венито ? Клиторът й е като на Мишел Фуко махалото, а срамните устни като завесите на Болшой Театър. Зърната й обача са като на Дунав Мост болтовете

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Батката.

    2 1 Отговор
    Пак ме разби...!!! 😂😂😂😂😂🦍☠️
  • 5 Невярващ

    10 0 Отговор
    Това с изнудвача е просто оправдание. Жената има мерак да си покаже голотиите, но за да не е просто "развявам се в мрежата по цици" ето ти причината,уж! ;)
  • 6 Тя тая

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "вуйчо ваньо":

    Била голяма работа бе🤣🤣🤣🤣
  • 7 Официално

    1 0 Отговор
    Иначе съм скромна и пуританка, възмущавам се от просташки намеци по мой адрес и подкрепям демократичните ценности и правата на различните. С Анджелина Джоли ще ходим по конференции дорде можем.
  • 8 АУУУУУ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "вуйчо ваньо":

    За Венито важи следния виц : Един разказвал че на Лили Иванова ий била голяма... Тя го извикала, съблякла се и му казала:
    Пъхни си едната ръка!
    И той си я пъхнал. След това му заповядал да си пъхне и другата ръка. И той я пъхнал. И след това тя го попитала...
    Е можеш ли да пляскаш!?
    Ами не! Отговорил той. И тогава тя го попитала.
    Ееее ГОЛЯМА ЛИ Е?!!! 😜😜😜