13 Юли, 2019 07:00 14 907 3

Вашият хороскоп за днес, 13.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Активен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 13.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Дано основните ви грижи да не свързани с това как да подобрите здравословното си състояние. Ще имате доста битови ангажименти. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с домашните ви.

Телец

Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към чуждото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Близнаци

Днес ще имате огромно желание за свобода, което, естествено, ще опитате да потиснете. Опитайте да съчетаете полезното с приятното, направете нещо невероятно, все пак лято е, бъдете по-слънчеви.

Рак

Днес ще почувствате огромен приток на сили и силно желание за действие. Използвайте ги, за да направите нещо за себе си, но все пак не се увличайте с физическото натоварване.

Лъв

Доста активен ден, днес всички ще очакват да разберат от вас нещо важно и вие сигурно ще го знаете. Не забравяйте да спазвате предварителните си планове, че иначе може да не ви стигне времето, с всички допълнителни неща, които изникват.

Дева

От днес ще имате огромна нужда да поучавате и съветвате всички наоколо. Днес е ден за приключения, така че не се учудвайте, ако ви предложат нещо напълно невероятно, позволете си една авантюра, макар и предпазливо.

Везни

Кой знае защо днес ще се замислите какво бихте могли да направите за жилището или за близките си. Ще имате нужда от сигурност и домашен уют, прекарайте деня със семейството си.

Скорпион

Днес особено успешно ще ви се отдава планирането, че дори и прогнозирането на разни неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова дейност, имате нужда да се почувствате като част от едно цяло.

Стрелец

Малко труден се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на сериозни отговорности. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, защото това може да ви смаже.

Козирог

Ще ви се случват такива събития, които ще ви поставят на ръба между реалното и нереалното, може и да се чудите на кой свят точно се намирате. Не позволявайте състоянието ви да предизвика криза в отношенията ви.

Водолей

Оптимистичен ден е днес. Големи идеи ще ви вълнуват и големи планове ще кроите.Най-важното е да си вярвате, това е половината от успеха.

Риби

Хубав ден за вас. Заложете на играта. Не приемайте нещата фаталистично.Разсърдете се на проблемите си и те току-виж си заминали.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дирекния

    0 0 Отговор
    65 процента от хороскопа е сходен с ежедневи е то.
  • 2 007

    0 1 Отговор
    Вени, дай поне да те лижа:P
  • 3 007

    0 0 Отговор
    Вени, вдругиден ще бъда у Софето специално заради теб ;)