15 Юли, 2019 07:00 14 757 0

Вашият хороскоп за днес, 15.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добри възможности за изява за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 15.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Телец

Може да сте леко мистично настроени и това ще ви кара да виждате знаци едва ли не във всяко нещо. Внимавайте с парите, особено с чуждите. Действайте целенасочено и упорито, не позволявайте дребни неприятности да ви откажат от намеренията ви.

Близнаци

Този ден ще ви предложи добри възможности за изява. Помислете малко и за себе си, а не само за работата. Шансовете ви да се представите блестящо пред любимия човек са огромни, така че постъпете сериозно и действайте в подходящото направление.

Рак

Ще си дадете сметка за доста неща в живота си - къде се заблуждавате и къде другите ви заблуждават, но на каква цена? Понякога все пак е по-добре човек да си свали розовите очила и да се изправи очи в очи с действителността. Бъдете силни при този сблъсък.

Лъв

Прекалено сте самонадеяни, но не се ли заблуждавате в преценките си, водени от личните си пристрастия? Днес има огромна вероятност да сбъркате именно под напора на чувствата.

Дева

Не бъдете глупаво сантиментални. Днес може да похарчите повече пари отколкото разполагате просто заради един каприз. Не протакайте нещата. Пътуванията може да не се окажат толкова приятни колкото се надявате да бъдат.

Везни

Труден ден в емоционален план. Ще се наложи да направите доста сложен избор. В крайна сметка любовта ще победи, но с цената на някои нелеки жертви.

Скорпион

В едни сложни размисли сте изпаднали и това ще ви направи разсеяни през целия ден. Някои от заблудите ви ще блеснат в пълна сила, от което няма да се почувствате особено приятно. Важното е, че вече сте 'прогледнали'. Малко е болезнено, но пък вече всичко е ясно.

Стрелец

Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието от почивните дни силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.

Козирог

Днес ще бъдете малко предубедени към хората, с които се срещате и ще има защо. Късметът няма да ви изневери особено, ако се явявате на изпити. Пътуванията ще ви доставят не само удоволствие, но ще ви покажат нови пътища за развитие.

Водолей

Ще сте заети най-вече с приятелите си. Най-вероятно ще организирате срещите у дома си. Хубав момент да си дадете почивка и да направите онова, за което отдавна мечтаете. И не се стряскайте от неочакваните събития.

Риби

Време да дисциплинирате чувствата си, защото прекалено ги разпилявате. Ще си дадете сметка колко енергия пръскате в празни разговори. Не потискайте импулса да промените нещата в положителна посока.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА