Last news in Fakti

27 Юли, 2019 14:27 31 961 6

Тежки проблеми чакат тези 3 зодии след броени дни

  • август-
  • хороскоп-
  • проблеми-
  • кошмар-
  • трудности-
  • зодии-
  • зодиак-
  • зодиакален знак

Представителите на следните зодиакални знаци трябва да бъдат нащрек през август

Тежки проблеми чакат тези 3 зодии след броени дни - 1
Снимки:Shutterstock

Астролозите казва, че първите десет дни на август ще бъдат спокойни за всички знаци. Изглежда, че звездите сами дават почивка и време да съберете сили преди промените и трудностите, които предстоят за някои представители от зодиака.

Оказва се, че за някои зодиакални знаци август ще бъде по-тежък от очакваното. Следните зодии трябва да се пазят от измами и да са внимателни при изскачащи трудности:

Близнаците ще трябва да работят много по-внимателно и съсредоточено от обикновено.

Тежки проблеми чакат тези 3 зодии след броени дни

Винаги се представят на ниво, няма спор, но сега трябва да бъдат още по-внимателни и да не отлагат никое свое задължение. Дори и вече да сте прегледали някой документ, то прегледайте го отново, защото дори малка грешка може да ви изиграе много лоша шега.

Козирозите трябва да се пазят от измами.

Тежки проблеми чакат тези 3 зодии след броени дни

Да, това определено е един от най-интуитивните и внимателни знаци в зодиака, освен това представителите на този знак обикновено имат бърз и остър ум и често надушват измамата още в зародиш. Този път обаче не трябва да разчитате само на шанса, за да не попаднете в клопка.

Вашата честност и нежелание да се примирите с мръсните методи на останалите, не означава, че всички мислят като вас. Внимавайте най-вече във финансов план.

Отложете взимането на важни бизнес решения, колкото и неотложни да са. По-добре е да правите подобни неща през втората половина на месеца.

Риби, вие ще сте прекалено небрежни през този месец.

Тежки проблеми чакат тези 3 зодии след броени дни

Измамниците може да се възползват от това и да загубите голяма сума пари. Важно е през август да стъпите здраво на земята, защото иначе, хвърченето в небесата ще ви докара болезнено приземяване.

Добре е да сте нащрек дори и спрямо близки и стари и уж добри приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делян Пеевски

    38 9 Отговор
    МооооооооГО от отдавна не е важно коя зодия си!!!!!!!!!!!!!! АА,,,,, А КОЙ СИ.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хелиос

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делян Пеевски":

    МНОГО хора обичат ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ защото той е поставено лице на АХМЕД ДОГАН прости им господи те не знаят какво вършат Има една картина Хан Крум разпитват първенците на пленените Авари намери и прочети защо е изчезнала Аварската държава едно към едно с това което се случва с България за това ХАН КРУМ е свикал народен събор и са направили първите закони подкупността и най вече тя унищожи нашата държава договарят Аварите
  • 4 Ало

    12 0 Отговор
    Преди два дни бяха 4 и други зодии. Изперкахте тотално
  • 5 Нострадамус

    9 0 Отговор
    У Тиквистан проблемите са целогодишно 😁😁😫😫
  • 6 Нищо не разбиращ

    4 0 Отговор
    В Булгаристан вече набира скорост новата зодия КОЧ.За нея не важи нищо .