Last news in Fakti

6 Август, 2019 15:14 3 704 3

Леонардо ди Каприо най-накрая сгоден за бременната си приятелка!?

  • леонардо ди каприо-
  • сгоден-
  • бременна-
  • камила мороне-
  • годеж-
  • брад пит

Преди дни тръгнаха упорити слухове, че актьорът, познат със слава си на женкар, най-накрая е предложил брак на модела Камила Мороне

Леонардо ди Каприо най-накрая сгоден за бременната си приятелка!? - 1
Снимки: БГНЕС

Носителят на „Оскар“ Леонардо ди Каприо, който е добре известен с това, че сменя гаджетата си модели често, е предложил брак на приятелката си Камила Мороне и тя е казала „да“. Това твърди списание ОК, позовавайки се на свой източник.

Според изданието Брад Пит, с когото Лео участва заедно във филма „Имало едно време в Холивуд“, е играл ключова роля в предложението. „Брад даде на Лео съвети как да направи предложението по романтичен начин, без да е прекалено лигаво. Брад става като по-голям брат за него. Може да се обзаложите, че ще бъде в центъра на сватбения им ден“, твърди източникът.

Леонардо ди Каприо най-накрая сгоден за бременната си приятелка!?

Пак по негова информация Пит дори участвал в планирането на ергенското парти. Според Gossip Cop обаче нищо от това не е вярно. Позовавайки се на двама души, близки до звездата от „Титаник“, онлайн ловецът на клюки пояснява, че Брад Пит няма пръст в предложението, тъй като такова изобщо не е имало. Други таблоиди твърдят, че Лео побързал да предложи, тъй като 22-годишната Мороне била бременна, а годежът се случил съвсем наскоро. Тези слухове обаче също били разбити на пух и прах от изданието.

#Cannes 2019 @mickeyandthebear

Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Май 19, 2019 в 10:35 PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕЯНКАТА

    7 1 Отговор
    Опа! Почвам да плетем терлици, ама ако нема бебе ше ви ги наврем у мутрите.
  • 2 И в края на краищата...!

    3 2 Отговор
    Кой ще ражда...! Разбрахме, че при ромите няма никакъв проблем да раждат и на. възраста на умрялата ми баба..! Но това момиче е доста красиво и му приляга всичко, Лео не струва...!
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Лео-най-големият пич!