Last news in Fakti

14 Август, 2019 11:48 6 067 42

Ограбената Моника Валериева: И защо трябва да се отчитам на вас?!

  • пари-
  • нап-
  • кражба-
  • грабеж-
  • обир-
  • моника валериева-
  • избухна-
  • изригна

След крупния обир в дома на Моника Валериева, много хора започнаха да се питат как се е сдобила със скъпите бижута и парите, които бяха отмъкнати

След обира в особено големи размери в дома на модела Моника Валериева, цялото публично внимание беше насочено именно към нея. Бившата плеймейтка съобщи, че от апартамента ѝ са откраднати бижута и валута на обща стойност приблизително 400 000 лв. Това, разбира се, събуди доста въпроси за произхода на средствата ѝ, в резултат на което моделът изригна в социалните мрежи с публикация.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

"Днес беше първият ден след случилото се в дома ми,в който реших да прегледам пресата.Разбира се,очаквах всякакви измишльотини,разбира се ,че се потвърдиха очакванията ми.В медийното пространство съм от около 8-9 години и това не ми прави впечатление.Нито коментарите на хората,защото знам,че българинът има тежък живот и е нормално да е озлобен.Не искам да разочаровам никого,че няма да ходя в Дубай ,нито че няма да ми се наложи да ,,заработвам” изгубеното.Четох дори статуси за моята котка -Карел...Не знам дали мен ме мислите за меркантилна,но масовката беше учудена ,че аз се притеснявам за домашния си любимец и за мен е по-важно той да е добре ,защото аз на този свят съм дошла без пари и без бижута и ще си отида без тях.Но семейството,приятелите,любовта,животните (за мен те дори са по-чисти същества) са много по-ценни ,те и здравето им ,както и моето.Питах се колко хора ще се готови да се простят с техния любимец за почти половин милион лева?Колко?Явно адски много и е адски жалко...След което си мислих защо се е стигнало до там ,българинът да живее в илюзия ,че някоя девойка с проституиране ще има тази сума? Мисля че ,успокояват техния неуспех с мисълта ,че някой продава тялото си и е изкарал тези пари...

После реших да опровергая тази мисъл,като ги оправдая с това,че съм се снимала за ,,Плейбой”, имам приятелки фолк певици или съм снимала риалитита по няколко телевизии.После се опитах да разбера статиите за НАП,чудих се дали българинът не знае ,че НАП се сезира не само като стане ,,панаир”!

Защо хората си мислят ,че не съм дала договори от счетоводство,нотариус и други институции на разследващите за парите си ,след като искам да се върнат?

Съответно документацията ще бъде предадена и на НАП, ако те я пожелаят,ще им бъде съдействано лично от мен.А защо държа такава сума в брой в дома си,аз съм разказала на разследващите и оставям Вас да анализирате ситуацията.Та аз дори съм изпращала документация в банката с която работя за произход на средства,защото обстоятелствата са затегнати и много хора перат пари.Но нека си мисли българинът ,че аз съм по-специална и ме прескачат!Ако така мислят,защо тогава ще ме подценяват,че имам работа и компании ,няма логика?

И не на последно място ,след централните емисии в които съобщиха за обира от дома ми,много хора се надигнаха да плюят и питат защооооо,защо по новините се излъчва това?

Аз реших ,след целия този шум да споделя някои неща ,които разбира се не могат да се излъчат и да взема екрана на новинарския блок и хората са го съкратили до това ,което за тях е важно от професионален опит!Тук се задава от някаква психиатърка въпрос за мен?(аз ходя на психиатър,уважавам ги ,дори доста)за мен безизвестна жена,но освен психиатърка,тя е автор и на статии!

Защо занимават обществото с мен?Както сама се изразих пред БТВ ,че има болни деца,хора умират,пари се изкарват...аз съм наясно колко важни неща има,но тази жена трябва да е наясно ,че в целия свят когато се случи подобно нещо с популярен човек за страната си ,новините го отразяват.Има хиляди такива случаи.Тя е написала,че била обрана (тя не ги сезирала) не я отразили-но все пак не била Моника Валериева?

Ще кажа едно ,аз не знам какво мислиш ,че седи зад това име и не ме вълнува,знам че щом е важно за теб ,по-някакъв начин е важно и за други хора ,иначе нямаше да е в медийното пространство.Знаеш че ,заглавията Ви и имената Ни продават клюките във вестниците и списанията.

В България сме едни популярни личности,в Америка други,във всяка страна ги има.Там ги подкрепят,българинът е смазан ,аз го разбирам.Хората имат не лек живот.Но да се радваш на чуждото нещастие и да ти носи щастие,това съм го виждала само и единствено тук,за мое огромно съжаление!Толкова омраза се изсипа,толкова обиди,епитети...до момента се питам защо беше това,заради моята личност ли,или заради средствата с които съм разполагала?И защо трябва да се отчитам на Вас за компаниите ми,парите си,живота си?

И да мила,ти не си Моника Валериева и Да искаш и Да не искаш ,никога няма и да си!

Пожелавам Ви здраве и успех!", написа Валериева.

Под поста веднага заваляха стотици реакции и коментари от фенове и приятели.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЧЕЛА МИСКИНКА

    81 5 Отговор
    И ЗАЩО НИ ГО НАВИРАТЕ ТОЯ ТРАВЕСТИ ПОСТОЯННО,НЕ МОА ДА РАЗБЕРА.!?
  • 2 Въпрос ?

    68 5 Отговор
    Компаньонка ?

    Коментиран от #8

  • 3 mom4eto

    58 5 Отговор
    Има спонсори! ;)
  • 4 Възмотен

    51 3 Отговор
    Проститу×кА си слага парите до секс играчки !!@

    Коментиран от #6, #16

  • 5 България ти кочина любима

    34 3 Отговор
    К**** проститутки цигани треторазредни дебели мутреса Боко тъпото Това е тъпата булгаристан
  • 6 Фактор

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Възмотен":

    Дали има Fox plug ?
  • 7 El Amigos

    33 2 Отговор
    Леле тази изглежда на 40 годишна хЯХЯХЯ :D
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    37 2 Отговор
    Колко ли кебапчета е изяла и сос изпила за толко пари де има ?
  • 10 гост2

    33 1 Отговор
    Пълна деградация щом ни занимавате с подобни "НОСНИ КЪРПИ"!Момето си изкарва парите с КЛЕЦАЧКА,но защо трябва да се намира в очите на всички?
  • 11 Вервай

    22 1 Отговор
    Не разбрахте ли, че българина не вярва в нито една институция? Там цари шуробаджанащина, корупция, произвол и какво ли не....... Това, че си се отчела у НАП не ни удовлетворява
  • 12 моника хармоника

    32 3 Отговор
    Моника каза, че имала три компании, от там са и парите, предполагам, че се казват - Иван, Драган и Пешо!?
    След обира ще трябва да си намери поне още трима, иначе няма да си купи кола за 90 хил евро скоро.
  • 13 Боко платежоспособния Жентълмен от Банкя

    19 4 Отговор
    ...пОснете по една сълза за девицата йе !
  • 14 Зле

    15 2 Отговор
    Смешна...
  • 15 Кой68

    11 2 Отговор
    Щот си гюбре...
  • 16 Карабатак

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Възмотен":

    Кво се обясняваш изтривалка за пениси
  • 17 sex trade

    25 3 Отговор
    Психично болна проститутка.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НиЛо

    19 4 Отговор
    Сега заради тази ще се наложи всички колежки да обявяваме доходи... уау
  • 20 Няма ли кой

    16 3 Отговор
    да обясни на тъпея боклук, че докато ние плащаме данъци, а такива мин.етчийки като това - не , имаме право да питаме.
  • 21 месара

    21 4 Отговор
    и защо трябва да ни информираш че те били ограбили бе кифло? оди лапай на мечовците патките, да възтановиш загубите!!!
  • 22 Мисля

    19 4 Отговор
    Мисля си, че в момента цяла България искрено се кефи, че тая кукундрела са я издумкали и сега ше трябва да възстановява! Крокодил, няма да ходиш по моловете доста време!
  • 23 cornholio

    7 1 Отговор
    Психиатрите изписват хапчета... интересно защо ходи на психиатър.
  • 24 .....

    15 1 Отговор
    Откъдето дошли,там и отишли кинтите.честито на труженичката
  • 25 ТРОПЧО

    2 10 Отговор
    ЩО ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ НА СУЛЬО И ПУЛЬО ДЕТО В ЖИВОТА СИ НИЩО НЕ Е СЪЗДАЛ ВИДЯЛ ИЛИ НЕ РАЗБИРАШ БЪЛГАРСКАТА ПСИХИКА БЪ
    ГАРИНА НЕ ОБИЧА УСПЕЛИТЕ ХОРА ТОИ Е ИЗПЪЛНЕН С ОМРАЗА И ЗЛОБА НЕ ГЛЕДА КАК ДА СИ ПОДОБРИ НАЧИНА НА ЖИВОТ А ИСКЙ СИЧКИ ДА СА ЗЛЕ КАТО НЕГО ИСКА ДЙ ИМА ПАРИ АМА НЕ ЗНАИ КВО ДА ПРАВИ С ТЯХ ВИСЯТ ПО КАЗИНА И ТЪРКАТ БИЛЕТЧЕТА И ЧАКАТ ДЙ ЗАБОГАТЕЯТ И ПОСЛЕ КО СЕ СЙ СИ ТЕ ГАНЧОВЦИ ПЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ТОА МИСЛЕНЕ КАМО ЛИ ДА ТЕ РАЗБЕРАТ ЗА ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ НЕ СЕ ХАБИ ДА СИ ПИШАТ И ГОВОРЯТ ЩОМ СИ ИМАЛА НЕЩО ПАК ЩЕ ГО ИМАШ НО ТЕ ЩЕ СА СИ СЕ СЪЩИТЕ
  • 26 Гнида

    9 0 Отговор
    Много добър правопис има госпожата ! Браво , искрено се надявам тя да е писала поста си ! Но колкото се надявам , толкова се съмнявам ! Иначе и пожелавам да си намери домашния любимец ! Знам как човек може да се привърже към животинка ....
  • 27 Факти

    5 8 Отговор
    Завистници, каращи само на леща и хляб и знаещи, че са неспособни да искарат за повече, е тва е подтиснатия българин, ама поне му се е паднало да пише коментарчета, и така да си губи още повече от времето, вместо да работи или да се занимава с нещо полезно. И не не я защитавам нея, а ме отвращава, че вие се не гледате какви сте недодялани а бързате да злословите. Колко от вас лицемери пишещи се за много велики, ще отидат лично, да и кажат обидните квалификаций, който са написали за нея, за злоба ве има, а да си застанете зад думите очи в очи ви няма.Или пък за Бойко Борисов да отидете да му кажете лично какво мислите, айде де отворените хаха.

    Коментиран от #28, #30, #34, #37

  • 28 Симо

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Факти":

    Само тва немога да разбера в интернет от нейния профил некакъв мъж и предлага пари за се. с и тя приема тва нещо го има публикувано в нета.Тва истинския нейн профил ли е или не е.
  • 29 Готин

    9 1 Отговор
    Монче , душко , ти си скъпа проститутка и това го знаят всички ... Държанка си на няколко , човека и те ти дават КЕШ ... Един от последните е оня дебелия от Щатите На Цецо и на Бойко човека дет им пере парите ..
  • 30 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Факти":

    Тоя КвалификациЙ някакъв римски пълководец ли е, неграмотно подобие на човек?

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Факти

    0 5 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Абе, от кофите произлязал смърдел, я се наври в на майкати вмирисаната общодостъпна за всички шу..... ела. Кат си толко отворен айде да ти дам адреса ми къде живея и ела, да те препарирам за две секунди само.
  • 33 Алф

    3 1 Отговор
    За котката не се притеснявай. Тя е добре...... т.е. беше вкусна, а за бижутата......... абе какви бижута. Бижута не намерих. Я си признай, че си фалирала и си ги продала и сега твърдиш, че са ти ги откраднали.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 виж ся како

    8 1 Отговор
    Който те е виждал на живо, знае, че няма за кво да ти се завиди на тебe... парите изкарани със свирчоци, пак ще си ги изкараш, за тебе не се притеснявам ;)

    Само знай едно, всичко на тоя свят се заплаща и вероятно вече си го разбрала, ма немой да шпрехаш за разни морали, щот ти не знаеш какво е това... ай ся бегай да дуаш :D
  • 36 Факти

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Менгеле":

    Боклуците се виждат кой са, само бай ганйовци жалки къде само плямпат. Казах ви искаш ли ми адреса да дойдеш до мойта врата да ми кажеш че съм боклук. Нали сте много отворени селските биячи аре докажисе.
  • 37 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "Факти":

    Бате, принципно не обръщам много внимание на правописа щото за мен е по важно човек да е по грамотен в природните науки а и аз понякога допускам грешки, но ти си Тера неграмотен 😂. Сигурно си и толкова печен физически,като оня хотелиер и туристките 😅 И такива истории не гледам,но си сверявам стойностите на тъпотията в бг. А коя е въпросната всъщност ?

    Коментиран от #40

  • 38 Цецо

    10 1 Отговор
    Докато четях словоизлиянията на това момиче и се опитвах да ги навържа логически си спомних една хубава поговорка - "По-добре е да си замълчиш и да те помислят за глупак, отколкото да проговориш и да премахнеш всяко съмнение за това"... :)
  • 39 Чичо АДИ

    5 0 Отговор
    Курволетка ......................местяя
  • 40 Факти

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Ау, великия АНАЛизатор, по правописа определя хората. Че ти си завършен звездоброец бе. Само какви съдбоносни умозаключения бръкнати се едно от зад... ати.
  • 41 Факти

    2 0 Отговор
    Повече в този сайт не влизам, тука само някакви комплексари, дребнави. И като ги накараш, да се срещнем лично, за да си подкрепят обидите, характера на хлебарка надделява в тях, и спират и се ус.. ат и повече не отговарят.
  • 42 анонимен

    8 1 Отговор
    Минче, пускай катерицата в действие докато можеш и си млада че после няма кинти!!!!!!!