Last news in Fakti

15 Август, 2019 11:46 7 766 10

Цял екип върви след Алекс Сърчаджиева зад кулисите на "Игри на волята"

  • александра сърчаджиева-
  • игри на волята-
  • кулиси-
  • снимки-
  • предаване-
  • шоу-
  • оцеляване-
  • плаж

Водещата е обгрижвана като същинска принцеса по време на снимките на новото предаване

Водещата на българската версия на формата “Игри на волята“ - Алекс Сърчаджиева, разполага със специален екип, който се занимава с цялостната грижа за външния ѝ вид по време на снимките в жегата.

Визията на Алекс е различна във всеки един епизод от най-новото риалити шоу на NOVA. “Целта ни е да свържем Алекс с естествения декор на снимките - изключително красиви и пленителни места” , разкриват от шоуто.

Близо тричасова подготовка изисква визията на Александра Сърчаджиева в ролята ѝ на водеща на „Игри на волята: България“. По време на почти денонощните снимки, Алекс е поверена на цял екип, който се грижи и за най-малкия детайл от външния ѝ вид. Освен часовете, посветени на коса и грим, екипът залага и на тематичен гардероб, който изцяло преобразява водещата - за нея са подбрани над 100 аксесоара за коса, бижута, шапки и очила, а освен тези акценти, тоалетите ѝ вече са над 200 и често се съчетават на място с цел тя да изглежда различна и нова във всяко появяване на екран.

😇 Ангелите на Алекс 😇 Специален стайлинг екип полага всекидневни грижи за външния вид на нашата водеща! 💁🏼‍♀️💆🏻‍♀️💅🏻 Във всеки епизод на най-новото приключенско състезание Александра Сърчаджиева ще ни изненадва с различна визия! 😲👌😲 Над 200 тоалета и аксесоари в стил бохо ще видим в @igri.na.voliata.bulgaria: “Заложихме на стил бохо с трайбъл елементи, защото той успешно драматизира приключенския формат, магичните и често диви места, на които битките се разиграват, но и страшно пасва на самата Алекс“, разкриват стилистите на предаването. : #novabg #novatv #newshow #newseason #reality #extreme #adventure #bulgarian #fabulous #nature #physical #mental #emotional #challenge #ИгриНаВолятаБългария

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria) на Авг 12, 2019 в 8:41 PDT

„Заложихме на стил бохо с трайбъл елементи, защото той успешно драматизира приключенския формат, пресъздава магичните и често диви места, на които битките се разиграват, но и страшно пасва на самата Алекс“, разказват стилистите на предаването.

Температурите на терен надвишават 30 градуса, което изисква специална грижа за кожата на водещата. Екипът от гримьори споделя, че я подготвят за снимки със задължителната слънцезащитна козметика. „Александра е от водещите, които имат нужда от много малко и лек грим, което е страхотно, особено за условията на работа тук. Правило №1 за продукции на открито е, когато чуем „Стоп“, главните лица пред камера се скриват от слънцето. Това е един от важните навици, за които се грижат и членовете на екипа“, издават гримьорите.

Условията, които вървят в комбинация с всекидневни снимки в продължение на седмици, изискват водещата да поддържа тялото си с витамини, индивидуален хранителен режим, както и да полага специални грижи за своя глас, с когото основно ще свързваме “Игри на волята: България“.

Александра Сърчаджиева се впуска в предизвикателството #ИгриНаВолятаБългария! 🖖🏼🎬🖖🏼 Тя ще даде старт на мащабния формат на #NOVA. Съвсем скоро ще ви покажем как водещата влиза в първото си необикновено приключение! 😍🙀😍 В продължение на 72 часа Алекс участва в снимките на промоционално видео към телевизионното състезание @nova.bg : #novabg #novatv #newshow #newseason #reality #extreme #adventure #bulgarian #fabulous #nature #physical #mental #emotional #challenge

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria) на Юли 15, 2019 в 4:58 PDT


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко курвите са стабилни толкова и бг б

    25 5 Отговор
    Курве е
  • 2 Поредната тъпотия

    30 1 Отговор
    вм."Игри на волята" трябва да се казва "Опънати нерви на зрителите". Край нямат подобни прост.отии.
  • 3 Sochi

    16 3 Отговор
    Преместих го.

    Коментиран от #5

  • 4 Моля моля

    17 2 Отговор
    Халваджан е царя на простотията.
  • 5 Илко

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Sochi":

    Местя го
  • 6 ИЦО ЧИКИЯТА

    8 2 Отговор
    Много ме кефи Александра Сърчаджиева във филма „Шивачки”, направо си бях заличил отпечатъците и линията на живота на ръцете, като излезе 2007 г.
  • 7 Зик

    10 0 Отговор
    Поредната простотия по тъпата нова.
  • 8 Елен

    3 1 Отговор
    Долна простотия с тъпа овца там
  • 9 НЕ НАРОД А МЪРША

    0 4 Отговор
    ...е гати долните и мизерни отрепки,коментирали Сърчаджиева ,че била к.рва или не знам там каква си..,какво искате от момичето ве нещастници,хубаво,скромно момиче...." сипи си една ракия,боцни саладка па удари един кютек на жената бай ганьо" вместо да коментираш....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.