Last news in Fakti

26 Август, 2019 13:17 5 907 9

Николета във война със семейството на Ники?

  • ники михайлов-
  • боби михайлов-
  • семейство-
  • николета лозанова-
  • война

Носят се спекулации относно отношенията на Николета Лозанова с Боби Михайлов

Изглежда сякаш отношенията между Николета Лозанова и Ники Михайлов процъфтяват, но се носят мълви, че връзката им не е така безоблачна, колкото се вижда онлайн, пише "Уикенд".

Говори се, че бащата на Ники – Боби Михайлов, открай време не харесвал особено Николета и водел студена война с нея. Президентът на БФС не одобрявал експлеймейтката за снаха и поради тази причина синът му досега не се е осмелил да ѝ предложи брак. Вратарят на „Левски“ не искал да се жени, без да има одобрението на родителя си.

Това означава, че мераците на Николета да се види в бяла рокля, а преди това да получи годежен пръстен, ще бъдат попарени. Нещо повече – брюнетката демонстрира своята готовност да роди бебе от футболиста. Но той нямал намерение да я прави майка на децата си, твърдят коварните слухове.

„Ако Ники искаше, досега Николета щеше да е забременяла. Той обаче се дърпа и не ще да се обвързва толкова сериозно. Съобразява се и с мнението на баща си, който отдавна не харесва Лозанова и избягва да общува с нея по какъвто и да било повод“, коментират близки до спортното семейство.

Истината обаче се оказва съвсем друга – Лозанова е в чудесни отношения с фамилията на Ники. Спекулациите за противното идват най-вече от там, че двамата избягват да разкриват детайли из социалните мрежи за връзката си. Нещо, което и двамата преди са правили, но не е довело до нищо добро.

Връзката на една от най-популярните модели и вратаря продължава повече от десетилетие, но през това време двамата се събираха и разделяха. Той имаше други връзки след това, а Николета се омъжи за Валери Божинов. Преди 4 години съдбата отново събра Николета и Ники. Към днешна дата двамата не афишират бурно връзката си в социалните мрежи и може би именно заради това тя протича гладко.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    26 2 Отговор
    кога ше почнете да публикувате цената на час? така и така ежедневно ни информирате за мастиите в България!
  • 2 hmhmhm

    15 4 Отговор
    Кутрето на Никито е в дупето на Никиту!
  • 3 Циник

    21 1 Отговор
    И моя синковец да ми докара некоя мърша в къщи ще съм против естествено.
  • 4 Гого 1

    16 2 Отговор
    Какъв вратар е този палячо само..
  • 5 Боби..

    5 3 Отговор
    ,, Открай време не харесвал, Николетка,,..! Това изречение много ми хареса и го извадих, като цитат...!
  • 6 Бай

    7 0 Отговор
    престанете да ни занимавате с глупаци и техните глупави истории !!!!Труженичка и с на тати сина
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Старата и хитра Жаноария!

    4 2 Отговор
    Ники, тази с какво те привлече..?!
  • 9 Селянин без колело

    2 1 Отговор
    Как няма да са в чудесни отношения като и двете перуки я плющат на караминьол докато майката на мамин ники му претопля мусаката. На това му се казва кръг на доверието.