Last news in Fakti

28 Август, 2019 18:26 3 719 3

Разкриха подробности около отношенията на принц Джордж и принцеса Шарлот

  • принц джордж-
  • принцеса шарлот-
  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • отношения-
  • семейство

Джордж и Шарлот имат много силна връзка

Разкриха подробности около отношенията на принц Джордж и принцеса Шарлот - 1
Снимка: Shutterstock

Шестгодишният принц Джордж и четиригодишната принцеса Шарлот отдавна завладяват обществеността – при това не само британската, но и световната. Дали те стават главни звезди на кралските сватби или пленяват обществеността със своята спонтанност при други важни събития - всеки път, когато децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям се явят пленяват не само обикновените хора, но успяват да възхитят и останалите членове на кралското семейство.

Източник от Бъкингамския дворец издава какви са отношенията между кралските братче и сестриче. Според кралския източник Джордж и Шарлот имат много силна връзка.

Разкриха подробности около отношенията на принц Джордж и принцеса Шарлот
Снимка: Instagram

„Те имат малка възрастова разлика и прекарват много време заедно. Тъй като не винаги успяват да играят с други деца, са се научили да разчитат един на друг”, разказва той.

Но това не означава, че всеки от тях няма свои собствени интереси и особености на характера, пише jenata.blitz.bg. Източникът от Бъкингамския дворец добавя, че принц Джордж е „по-сдържан”, а принцеса Шарлот е много общителна и активна. Освен това тя по-често, отколкото по-големият ѝ брат, може да си позволи различни шеги, че дори и пакости. Така на скорошна ветроходна регата тя се изплези на насъбралите се наоколо папараци. А това се хареса не само от обществеността, а и на майка ѝ Кейт Мидълтън.

„Кейт само се разсмя и беше приятно да се види, че те не са само кралското семейство, а и най-обикновено такова”, добави приближеният до тях.

Скоро принц Джордж и сестра му ще прекарат още повече време заедно, тъй като принцеса Шарлот ще отиде в същото училище, в което учи по-големият ѝ брат, а именно "Батерси Томас".

Що се отнася до най-малкото от децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж, едногодишният принц Луи, той все още наваксва в отношенията си с принц Джордж и принцеса Шарлот.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 0 Отговор
    Оставете децата на мира!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.