Last news in Fakti

3 Септември, 2019 11:53 13 914 3

Показаха най-лесния начин за белене на чесън (ВИДЕО)

  • чесън-
  • белене-
  • видео

Жена от Канада е публикувала видео, в което показва как това става само за 20 секунди

Показаха най-лесния начин за белене на чесън (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Със сигурност сте чували за многото ползи на чесънa. Но сега не става въпрос за тях и за приложенията му в кулинарията. От jenata.blitz.bg разкриват какъв е най-лесният и правилен начин да се бели чесън. Жена от Канада е публикувала видео, в което показва как това става само за 20 секунди.

Тя споделя, че често готви корейски ястия, в които чесънът е основна съставка. За да не се мъчи с беленето на скилидките чесън, тя е усвоила уникален трик. За да обелите чесън само за 20 секунди, имате нужда само от остър нож. Пъхнете го по средата на чесънчето и го издърпайте към себе си, след това внимателно и бързо извадете люспичките. Вижте как във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    36 1 Отговор
    С китайския номера става ама я да опита с български с малки скилидки пък да я видим ...
  • 2 ///////////

    7 1 Отговор
    Сложете скилидките(не цяла глава) в буркан затворете с капачката и раздрусайте няколко пъти.
  • 3 снощен

    1 0 Отговор
    А с нечесАн?