Last news in Fakti

5 Септември, 2019 15:36 4 008 1

Разкриха очарователна тайна за принцеса Шарлот

  • принц-
  • принцеса-
  • кралско семейство-
  • тайна-
  • разкритие

В основата на тайната стои по-големият ѝ брат - принц Джордж

Разкриха очарователна тайна за принцеса Шарлот - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Тайните, свързани с британското кралско семейство, сякаш никога не свършват.

Следващата седмица четиригодишната принцеса Шарлот ще започне да живее като повечето ученици по света. Тя ще облече нова униформа, ще вземе раницата си, ще се усмихне на камерите (които я следят на всяка крачка) и ще отиде на училище за първи път.

Разкриха очарователна тайна за принцеса Шарлот

Но именно в този важен момент се крие очарователна тайна, свързана с малката Шарлот. Нещо повече в основата на това е не кой да е, а по-големият ѝ брат принц Джордж.

Източник от Бъкингамския дворец издаде, че 4-годишната принцеса няма търпение да иде при батко си и да прекара повече време с него.

„С нетърпение го очаква. Тя няма търпение да бъде с Джордж в същото училище. Тя е много развълнувана“, споделя кралският източник.

Разкриха очарователна тайна за принцеса Шарлот

Джордж, който ходи на училище от две години, ще помогне на сестра си да се адаптира бързо към новото място. Нещо повече – според хора от кралското семейство братът и сестрата се разбират чудесно и с удоволствие прекарват време само двамата (доколкото това е възможно за едни кралски особи).

„Те имат малка възрастова разлика и прекарват много време заедно. Те не винаги успяват да играят с други деца, така че са свикнали да разчитат основно един на друг“, казва още източникът от Бъкингамския дворец.

Разкриха очарователна тайна за принцеса Шарлот

Самият Джордж пък изобщо не е разочарован от факта, че лятната му ваканция е към своя край. В училището, където той е просто известен като Джордж от Кеймбридж, е „много щастлив“.

Любопитното е, че Джордж е особено запален по балетните уроци, които посещава на практика откакто може да ходи и за щастие се преподават в училището му.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий е жив

    12 1 Отговор
    Много хубаво за кралското семейство, не едно нещо мир не ми дава - втора гума слагам на колелото, а все се пука при напомпване. Нова външна гума, с ръце я слагам (без клещи) няма дефекти по каплата....какво става в тоя свят, бе, хора...