Last news in Fakti

7 Септември, 2019 15:41 20 165 16

Мъж разнежи жена си със секс и след това я...

  • убийство-
  • опит-
  • самоубийство-
  • нападение-
  • семейство-
  • съпруг

35-годишният съпруг е обвинен в опит за убийство

35-годишен мъж от Обединеното Кралство бе обвинен в опит за убийството на съпругата си, след като ѝ казал да си легне и да чака изненада от него. Тя очаквала подарък, но вместо това била наръгана толкова жестоко между рамото и врата, че дръжката на ножа се счупила.

Шон Мей признава, че е посегнал на жена си, но напълно отрича обвиненията в опит за убийство, пише The Sun. Запознати твърдят, че двойката е била заедно шест години и наистина са се обичали. Миналият октомври двойката се прибрала от почивка в Корея.

Няколко дни по-късно двамата се наслаждавали на вечерта си, преди да си легнат. Тогава Мей слязъл по стълбите на къщата им, твърдейки, че е чул странен шум. Когато се върнал отново в спалнята, двамата правили секс и той казал на съпругата си, че има изненада за нея. Лаура разказва, че е била много ентусиазирана и затворила очите си, както я инструктирал той.

"Когато ги затворих, усетих, че държи нещо пред очите ми и мислех, че е кърпа. Тогава започна да брои до 10 отзад - напред. Започнах да се дразня, защото го направи няколко пъти и никога не достигна нула. Тогава му казах, че се надявам да е взел кученце, защото сме го обсъждали много пъти, но той еднозначно ми каза, че не е куче", споделя съпругата.

"Тогава настъпи мълчание и усетих напрежение в рамото си. Помислих си, че е хвърлил някакво животно по мен, защото имах чувството, че се катери по мен. Започнах да крещя да го махне, докато не осъзнах, че там няма животно. Тогава усетих кръвта ми да капе по пода", разказва още Лаура.

Жената започнала да крещи, че това не е истинско, но Мей бил напълно сериозен. "Истинско е", казал той с равен глас. Когато Лаура осъзнала, че е наръгана от Мей, забелязала, че той държи още два ножа. Той започнал да ѝ обяснява как ще се самоубие. Мей разказал пред съда, че имал намерение да се самоубие, защото имал много дългове. Също така той твърди, че закарал жена си в болница веднага след като я наръгал, като двамата излъгали, че се е наранила сама. Малко след това Лаура се разплакала и разказала на медицинските сестри какво се е случило, а те веднага се свързали с органите на реда. Предстои съдът да се произнесе и да реши колко години ще лежи в затвора Мей, като едно от обвиненията, които са му повдигнати, е опит за убийство.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не можа да заколи

    50 20 Отговор
    Прасето
  • 2 Франкенщайн...!

    26 11 Отговор
    Следващият път, може да бъде успешен...!
  • 3 Анти милиционер

    85 14 Отговор
    99% от западната измет са такива психопати.
  • 4 РЗС

    59 9 Отговор
    тая от толко дюнери, 20см острие в рамото й се струват като леко напрежение, така я обоцкал, че дори не й се вярвало
  • 5 Да е гледал навреме

    28 13 Отговор
    Кой му е виновен,че някога е избрал да бъде с тази дропла?Сега се осъзнал и решил да я трепе ама за толкова години бая борба в тежка категория е паднала...
  • 6 Бобчо

    51 17 Отговор
    Това не може да бъде истина! В демократичният запад всички са щастливи и богати. Такива убийства стават навсякъде, само не и НА ЗАПАД.
    И дългове не може да има човека! Там взимат такива големи заплати, че се чудят какво да правят парите си. Добре, че е Сл. Бряг, че да си харчат парите за спирт и дрога!
    Дегенерати и психопати са всички от запада.

    Коментиран от #7

  • 7 фактолог

    26 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бобчо":

    Това не е истина. Това е от роман на Агата Кристи. Ето до какво води смесицата от стимуланти, алкохол, дрога, цигари и трети пол... Мъжът продава колбаси, насвяткал се е с шкембе чорба и люти чушки., пил е две бири и е смръкнал една доза. После е мастурбирал в тоалетната и е мислил за кучето си. Решил е да зарадва жена си с кухненски комплект и вечеря по нуди. Но наркотика не прощава и е видял, че жена му е вампир, както ние привиждахме ьемокрацията, кога СДС ни лъга, а сега ГЕРБ. И е решил да тепа въркулака, нл е ръчнащл булящта си. Ето до какво води черен хумор, трилъри, елсиди и алкохол. Бята е късметлийка.
  • 8 Мдааа

    15 6 Отговор
    Малеее, не може да бъде!!!! Какви слаби американци, само 250 кг.
    Тия според американските стандарти са анурексици.
    Е, според наще е друго, ама ко да праиш, американски ценности.

    Коментиран от #14, #16

  • 9 Александра

    15 4 Отговор
    Абе всеки изтрещял!! Че са дебели американците, дебели са ама чак да се колят от глад. Не им ли стига MacDonald, KFC, Burger kingи т.н Май е от месото в сандвичите.
  • 10 Педант

    16 4 Отговор
    Към коментари 8 и 9:

    Тези са всъщност британци, но кой знае каква разлика няма - хвани едните, удари другите!
  • 11 Повръщащия

    9 2 Отговор
    На мен ми дреме на левия крачол!
  • 12 Шокар

    8 4 Отговор
    Яка изненада от любимия. Ръгай Минко нещастна съм мъжо ми е у Коми.
  • 13 Ветеринар

    9 1 Отговор
    Споко на всички.
    Имали са установено огнище на чума по свинете.
    Затова е предприел и такива действия.
  • 14 Дългия

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    А Пък ние се веем като салфетки то улиците , и си броим стотинките в джоба, като се чудим къде да ги дадем за бензин ,хляб или за лекарства. А пък ония харчат по една наша месечна заплата за едно пазарене в,, Sam's club "или,, Costco ".Скоро няма да имаме и плюнка да ги плюем ...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЕБЛИЧ

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    обединено кралство и фащ не е 1 и също кьорчо