Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 11:46 7 158 10

Новата любима на Брад Пит е... (ВИДЕО)

  • нова любима-
  • брад пит-
  • актьор-
  • сат хари калса-
  • духовен учител-
  • дизайнер на бижута

Според слуховете, актьорът се среща с духовен водач и дизайнер на бижута

Новата любима на Брад Пит е... (ВИДЕО) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Това лято името на Брад Пит често се споменаваше заедно с това на южноафриканската актриса Чарлийз Терон, а американските таблоиди непрестанно публикуваха слухове за любовна авантюра между тях. Сега обаче, става ясно, че бившият съпруг на Анджелина Джоли е намерил своята нова половинка далеч от филмовите студиа на Холивуд, пише британският таблоид Daily Mail.

Според изданието Брад Пит е във връзка със Сат Хари Калса. Двамата се познават от около три години. Брад отново се срещнал със Сат Хари миналата година, докато бил в Индия. Въпреки това романсът им започнал едва преди три месеца.

Новата жена в живота на актьора е дизайнер на бижута и духовен учител.

44-годишната Сат Хари беше забелязана на премиерата на най-новия филм на Брад “Ad Astra”. След края на филма тя побърза да си тръгне сама и не остана до края на вечерта с половинката си. Причината за това била, че не искала да отклонява вниманието на медиите към връзката им.

Новата любима на Брад Пит е... (ВИДЕО)

На свой ред американското списание US Weekly съобщава, че Брад Пит започнал новата си любовна връзка, след като емоционалната му връзка с холивудската красавица Чарлийз Терон рухнала внезапно.

Това не е първият път, когато двамата биват свързвани и се понасят истории за любовна история помежду им. Но както в миналото, така и сега, упоритият слух може да се окаже фалшив.
Според източници на вестник Sun, близки до 55-годишната холивудска звезда, информацията за афера между Пит и индийския гуру, е невярна.

Актьорът бе сниман да седи до дизайнерката на бижута в Музикалната консерватория Силвърлейк, по време на годишния търг за изкуство. Тогава списание The Hollywood Reporter съобщи, че двамата са присъствали на събитието заедно, като двойка.

Двамата бяха забелязани да се смеят и разговарят на благотворителното парти след края на търга. Тази близост остави американските таблоиди с убеждението, че Брад и Сат са двойка.

Според един от най-упоритите слухове, които витае около тях, Брад се обърнал към духовния гуру след раздялата си с Чарлийз Терон.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мосак Фонсека

    7 1 Отговор
    Пена, пена е новата.

    Коментиран от #4

  • 2 Франкенщайн...!

    4 3 Отговор
    Брад имаш любима, но то не си ми любимец...!
  • 3 Чепа

    4 1 Отговор
    Е...мъж
  • 4 Пилотът Гошу

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мосак Фонсека":

    Прав си, Пена е, но не го раздухвай много, че чилякът иска да идва да си вадят компири без да го притесняват разни папараци по полето. ПиснАло му е от Оливуд...
  • 5 гост

    9 0 Отговор
    Няма ли мили и добри момичета около него, та се хваща все с някакви психаделични овехтяли лелки? Браде, ела на село да си побъбрим на ракия, пък може да ти дойде акъла в главата.

    Коментиран от #6

  • 6 Ончо

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Дай, да му пробутаме Патрашкова.
  • 7 Патрашкови

    3 0 Отговор
    Да се смеят на Патрашкова..!

    Коментиран от #8

  • 8 Патрашков старши

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Патрашкови":

    Недей да оригиналничиш, за да не ти я пратя на адрес моята мила Патрашкова.

    Коментиран от #9

  • 9 Изплаши ме...!

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Патрашков старши":

    Айде давай...!
  • 10 др.Йоткер

    0 0 Отговор
    Поредния кукумицин.