8 Октомври, 2019 14:29 3 905 7

Щерката на Цеци Красимирова се сгоди! Ето за кого... (СНИМКИ)

  • годеж-
  • сгодена-
  • цеци красимирова-
  • джудит-
  • сватба-
  • годеник

Годеникът на младото момиче е испанец

Дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит, се похвали, че вече е сгодена. Това става едва 6 месеца след началото на връзката с гаджто ѝ. Бъдещият младоженец е испанец и не е популярен в публичното пространство.

На 21 години Джудит вече носи на безименния си пръст годежен пръстен с черен диамант, похвали се самата тя в социалните мрежи. Този тип скъпоценен камък е един от най-скъпите и е бил подарен на момичето по повод навършването на половин година от началото на връзката ѝ с младия испанец, за когото поне засега в публичното пространство не е известно почти нищо, пише "Уикенд".

Together is a wonderful place to be.🥰🌻

Публикация, споделена от Juls(Ju) (@jdgeo98) на Авг 17, 2019 в 11:27 PDT

Едва след като бъдещата булка показа пръстена в социалните мрежи, майка ѝ пусна и на своя профил в Инстаграм снимка с младежа, за да ги поздрави. Тя е направена на сватбата на Цеци с милионера Майкъл Струмейтис, която те вдигнаха през май в старинен замък в Барселона. Сега младата двойка на свой ред ще се стяга за сватба.

С тази хубава новина младежите слагат край на спекулациите, че Джудит върти любов с най-добрия приятел на своята майка – модела Мариан Кюрпанов. Тази клюка тръгна, след като двамата пуснаха няколко свои общи снимки. Истината обаче е, че Кюрпанов винаги е бил като чичо за момичето и между двамата никога не е имало нищо интимно.

В момента Джудит без задръжки дава воля на любовта си, изразявайки я в социалните мрежи по всевъзможни начини. „Всеки ден съм все по-влюбена”, споделя тя на испански, за да може и любимият ѝ да я разбере.

Бъдещата булка се обръща към своя годеник с определения от типа на „любовта на живота ми”. И ако някой мисли, че годежът, направен 6 месеца след началото на връзката, е много бърз, трябва да знае, че почти от самото ѝ начало влюбените считат себе си за практически женени. Затова и носят на безименните си пръсти специално изработени черни халки, украсени с корони, които са досущ като брачни. Истинските брачни пръстени ще сложат най-вероятно след няколко месеца, когато ще бъде официалната им сватба.

В светските среди се коментира, че младата Джудит е много по-решителна в обвързването в сравнение със своята майка. На бившата моделка ѝ бяха нужни повече от 10 години, за да се реши да каже „Да!” на своя любим Майкъл .


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изненадан

    15 0 Отговор
    Кой ще я запиня тая баба Яга бе?

    Коментиран от #2

  • 2 ne iznenadan

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изненадан":

    Ами дядо Яго ! :)
  • 3 Цецо

    17 0 Отговор
    Този май съм го виждал... работи в един испански завод, стругар?!? :)))

    Коментиран от #4

  • 4 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цецо":

    Ааааа, бъркаш се. Ми може и тя като майка си по дилъри да си пада
  • 5 Пламен Пламен

    13 1 Отговор
    Хора,не се бъзикайте с момчето,на социални помощи е,той е клошар и Тя просто е усетила?,че между тях има нещо.То един поглед само трябва!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 милиционера

    3 0 Отговор
    Майката е всепризнат парцал. Вероятно и дъщерята ще е така. Направете услуга на всички и не пишете за тези долнища повече.