9 Октомври, 2019 18:20 4 507 7

Сензация около Кралицата, Меган и Лейди Ди

  • херцогиня на съсекс-
  • сензация-
  • британско кралско семейство-
  • кралицата-
  • меган маркъл-
  • лейди ди-
  • принцеса даяна

Оказа се, че бившата американска актриса искала да бъде като принцеса Даяна

Сензация около Кралицата, Меган и Лейди Ди - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

38-годишната Меган Маркъл, 35-годишният британски принц Хари и четиримесечният им син Арчи завършиха десетдневната си обиколка из Африка и сега резултатите от това пътуване се дискутират активно из кралския двор.

По този повод се изказа и Нейно величество кралица Елизабет II, която внимателно наблюдаваше пътуването на младото семейство.

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че кралицата била доволна от обиколката - и особено се възхищавала на поведението на съпругата на любимия си внук.

Елизабет казала, че Меган се е държала подобаващо, а заради нея и самият Хари бил „по-зрял“.

В същото време източникът от Бъкингамския дворец твърди, че по време на обиколката Меган Маркъл се показала толкова искрена и отзивчива, каквато е и в реалния живот: „Това е истинската Меган. Това не е поза. И въпреки че херцогинята никога няма да замести лейди Даяна, тя е решена да продължи по нейните стъпки“.

Между другото, от самото начало на връзката между Меган и Хари, кралица Елизабет II нямала нищо против любовта им и избора на внука си, въпреки слуховете, които упорито циркулират и сега, че Нейно величество таяла неприязън към снаха си.

По-рано източник от Бъкингамския дворец съобщава, че кралицата се възхищава на интелигентността, любезността и желанието на Меган да научи нови неща.

Припомняме, че турнето на Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи в Африка се проведе от 23 септември до 2 октомври. През това време звездната двойка успя да посети заедно Кейптаун и Йоханесбург, а Хари допълнително посети Ботсвана, Ангола и Малави.

Веднъж по време на пътуването двойката излязла със сина си Арчи, който заведоха на среща с архиепископа на Кейптаун. Това официално събитие беше едно от най-трогателните по време на цялото десетдневно турне.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местиме

    9 2 Отговор
    Местиме
  • 2 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    ВСИЧКИ РОЯЛИСТИ ДА СИ НАПРАВЯТ СОБСТВЕНА МАРКА ПРЕЗЕРВАТИВИ И ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ В БЪДЕЩЕ НА ОСНОВАТА НА ЕВРЕЙСКИЯ ХРИСТИАНСКИ КРЕТЕНИЗЪМ - / ПА И ЗА ЕВРЕЙСКИЯ МЮСЛЮМАНСКИ МОЗЪЧЕН САКАТЛЪК СЕ ОТНЯСЯ / !!!!!!!!!!!!
  • 3 Лорчето, ценител на хубавото...!

    4 3 Отговор
    Аз ги харесвам и двамата..но повече Хари, възрастта им. е най хубавата за мъже и жени..!
  • 4 qwerty

    2 0 Отговор
    Източник?
  • 5 Дед Мороз

    7 4 Отговор
    Крале, кралици.... кви са тия смешници, в кой век живеем бе, въобще не ми пука, а и тук е България, не Англия!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 DED MOROSE

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дед Мороз":

    Турци Гърци Англичани / Бият се със ба̀раба̀ни / А Съветските Катюши / Брулят гѝ кат зрели круушии