Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 11:23 14 833 10

Изхвърлете тези дрехи, привличат негативна енергия

  • дрехи-
  • енергия-
  • фън шуй

Има дрехи, които вредят на живота ни

Изхвърлете тези дрехи, привличат негативна енергия - 1
Снимка: Shutterstock

Оказва се, че не е достатъчно само да се обличаме стилно и да комбинираме умело цветовете, а и да сме сигурни, че в гардероба си не съхраняваме неща, които привличат отрицателна енергия.

Според експерти има дрехи, които вредят на живота ни и колкото и да ни е мъчно, трябва да ги изхвърлим на боклука. В гардероба си не бива да пазим дрехи от миналото. Ученически униформи, детски костюмчета, както и всичко, което е било модерно и сме носили преди много години. Ако не сме обличали една дреха с години, едва ли ще го направим в близко бъдеще.

В никакъв случай не трябва да съхранявате по един чорап, ръкавица или обеца. С две думи – всичко, което си няма другарче, трябва да отиде на боклука.

Старо долно бельо също няма място в шкафа. Много дами пазят поне един стар сутиен, който им се струва по-удобен. За съжаление, от подобни вещи трябва да се отървете. Бельото не трябва да се носи повече от година.

Трябва да се избавите и от износените стари вещи, предназначени за спане. Трябва да си почивате в нещо удобно, но в същото време качествено и красиво.

Сигурно много жени пазят някъде в гардероба си тениска или риза на бивше гадже. Дори отдавна да сте отворили нова страница от живота си, подсъзнателно продължавате да възприемате вещите на бившия си като емоционално бреме.

Имате и куп безплатни тениски с рекламни етикети и много лога. Според фън шуй и здравия разум те няма да ви донесат щастие. Ако имате нещо подобно в гардероба си, най-добре е възможно най-бързо да го превърнете в парцал за бърсане на прах, например.

Белите тениски, рокли и ризи са много хубави. Изглеждат ярко и привлекателно. Докато не пожълтеят. За съжаление, не винаги можем да избелим любимата си дрешка и да я върнем към живота. В този случай е най-добре бързо да я изхвърлим на боклука.

В гардероба не трябва да съхранявате и чужда дреха, чиято съдба ви е неизвестна. Важно е да уточним: ако въпросната дреха ви е подарена от познат човек с добри намерения – няма нищо лошо да я запазите.

Забранено е и да обличате дрехи на починал човек. Най-добре е да ги изгорите. Хубаво е и да се отървете от дрехи, които предизвикват неприятни спомени, както и от обувки, които не са ви по мярка, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хеле

    50 0 Отговор
    За да е пълна статията трябва да казва и откъде пари за ново.
  • 2 Плюшкин

    11 3 Отговор
    Повечето хора са такива, свидят им се да изхвърлят стари неща, най добре са тези, които въпреки че са богати имат по два три кара дрехи и два чифта обувки, те нямат какво да изхвърлят..! Това е добър съвет и статия, въпреки че вещите са понякога повече от самия им притежател...!

    Коментиран от #3

  • 3 Мразя да греша

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Плюшкин":

    Кара=ката...!
  • 4 Иве

    6 4 Отговор
    Да ми е жал за дрехи е все едно да ми е жал за тоалетна хартия. Dafuq
  • 5 А дрехите втора употреба

    7 1 Отговор
    Са най на мода ... магазини Манаания ,хиляди желания ...

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Исках да кажа...

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Тези дрехи хермафродит":

    Ако не беше с младежа,, син,,...!
  • 9 criminal

    3 3 Отговор
    И моите гащи си нямат другарче......двете бузи
    и двата ореха не искат да си играят с тях......
  • 10 Мъжко яке и 46 номер обуфки

    1 3 Отговор
    Също са модерни и не са за изхвърляне...!