Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 12:56 6 319 5

Наша звезда изгуби скъп човек в атентата в Хале

  • яна ланге-
  • хале-
  • атентат-
  • щефан балиет

„Смъртта на Яна ме потресе“, заяви Люси пред „Билд“

40-годишната Яна Ланге, която бе застреляна край синагогата в германския град Хале, е била голяма фенка на българската певица Люси Дяковска, пише „Билд“.

Както БЛИЦ съобщи, Яна стана случайна жертва на терориста по време на нападението в сряда, което потресе Германия. Терористът излъчи нападението във Фейсбук, а на кадрите се вижда как, докато той, въоръжен с автомат, се опитва да влезе в синагогата, покрай него минава Яна. Тя живее близо до храма.Яна го по питала учудено „Какво правиш?“, а след като подминала той я застрелял в гръб.

След това екстремистът убил и 20-годишния Кевин в дюнерджийница, намираща се до синагогата. Самият Щефан беше ранен при престрелка с полицията.

„Смъртта на Яна ме потресе“, заяви Люси пред „Билд“.

„Ние бяхме добри познати, макар тя да беше много срамежлива и резервирана“, добавя тя.

За своя профилна снимка и за корица във Фейсбук 40-годишната жена е сложила снимки, на които се прегръща сърдечно с българката.

Люси, която доби популярност в Германия като част от поп групата „Но ейнджълс“, сподели в социалната мрежа:

„Току-що научих нещо, което ме изкара от релси. Яна винаги намираше време да посети мен или някое от другите момичета, когато бяхме в Лайпциг, Хале, Магдебург. Винаги! През април тя дойде и в Берлин, за да се видим, макар и за кратко. Нейните снимки с мен винаги мога да си спомня много добре. Нейната прегръдка винаги е била твърда и някак си пълна с копнеж и в същото време с тъга… Яна беше по-малка от мен, а аз винаги я държах в ръката си, защото чувствах, че има нужда от това. Тя винаги казваше, че ме обича! Последният път беше в края на юли. Тя няма да го направи повече. Един непознат реши това, просто така. Една нова звезда осветява небето. Какво е това?“.

И други звезди на германската популярна музика като Андреа Берг споменаха с добро Яна Ланге, която често им е засвидетелствала любовта си. Скромната жена също така се занимавала любителски с пеене и композирала свои песни.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква хубава новина

    6 22 Отговор
    Това е добре. Започва да им се връща на тези известни личности с многото пара. Дявола Сатаната започва да им отнема. Все пак те са си продали душата на дявола. Всяко нещо си има цена.
  • 2 Мхм

    1 16 Отговор
    Ако не беше срамежлива щеше да е жива. Срамежливите хора са най слаби. Защото можеш да ги контролираш както си искаш. Все пак са и лабилни.
  • 3 ИСКАМ ДА ЗНАМ

    26 4 Отговор
    КАКВО Е ДА СИ ЗВЕЗДА?
    ДА са те показват пет пъти по телевизията, или да си грозна лесбийка???
  • 4 вуйчо Ваньо

    13 9 Отговор
    Твърде вероятно е Люси да е спала с нея, като се имат предвид сексуалните и наклоностти, но фенка не вярвам да е била. По този начин със феновете от всеки атентат може да трупа популярност.
  • 5 Пенчо

    5 5 Отговор
    Каква 🌟 може да е този мъж, той и Бог за това не и даде цици и за това детето няма да и задава въпроса:- Как ще ме нахраниш мамо,като нямаш цицки