Last news in Fakti

29 Януари, 2024 13:19 1 002 5

Защо Адел се страхувала да се качи в лондонското метро в продължение на 20 години

  • адел-
  • метро-
  • страх-
  • атентат

По време на концерт в Лас Вегас певицата обясни, че изпитвала притеснение да се вози в градски транспорт

Защо Адел се страхувала да се качи в лондонското метро в продължение на 20 години - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Адел призна, че се е страхувала да се качи в лондонското метро цели 20 години.

По време на концерт в Лас Вегас певицата обясни, че изпитвала притеснение да се вози в градски транспорт, като причина за това изтъкна терористичната атака в града през 2005 г., когато загинаха 52 души, а ранените бяха около 700.

По думи на Адел това е инцидентът, който е оказал най-огромно влияние върху нея. Говорейки пред публиката тя допълни: "Метрото ми напомня на тийнейджърските години, но след атентата, спрях да се возя. Страхувах се".

Въпреки това тя успяла да преодолее страха си, при това, когато вече била известна, пише dir.bg. "В една петък вечер много бързах за среща. Трябваше да стигна до мястото за 45 минути, а трафикът беше ужасен. Качих се в метрото, но бях с маска. В интерес на истината с мен бяха много охранители и няколко приятели, но всички бяхме много незабележими и се чувствах спокойно. Никога няма да повярвате, но дори си позволих да дремна."

Впрочем този разказ се случва след категоричността на звездата, че не би се върнала повече в Обединеното кралство заради лошото време, припомня британското издание Metro. "Имам много лоша сезонна депресия", каза тя пред The Hollywood Reporter преди месеци. "Предпочитам слънчев Лос Анджелис".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния селянин на софията

    5 0 Отговор
    Защото не е товарно и ще строши полуоска.
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    По думи на Адел това е инцидентът, който е оказал най-голямо влияние върху нея. НЕ СЕ ПИШЕ:НАЙ-ОГРОМНО!
  • 3 Алалалалалалалалла ,

    0 0 Отговор
    индянците се страхуват от железния кон . трака тропа и тероризъм , и не се качват . Сега и в дветет кули на търговския център неходят .

    Коментиран от #4

  • 4 истина ти казвам

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алалалалалалалалла ,":

    Освен тракането и клопането във главата на тая,метрото си е на ред!
  • 5 Щото

    3 0 Отговор
    Са им тесни вратите и не може да се качи.