Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 12:48 23 946 7

Голямата любов на Станимир Гъмов вдигна сватба с друг

  • станимир гъмов-
  • голяма любов-
  • дея андронова-
  • сватба-
  • актьор-
  • комик-
  • татуировка

Актьорът бил толкова влюбен в нея, че си татуирал името ѝ

Голямата любов на актьора Станимир Гъмов се омъжи, но за друг.

Красивата Дея Андронова неотдавна вдигна сватба и каза заветното "да" на своя приятел. Това хич не се понравило на Гъмов, макар той и някогашната му половинка да са разделени отдавна.

Двамата уж останали приятели след края на връзката си и продължават да са такива в социалните мрежи, където актьорът бърза да хареса всяка снимка, която тя публикува. Това обаче не се случи с кадрите от сватбата ѝ.

Дея е единствената жена, за която Гъмов си е позволявал да говори публично и е признавал колко е влюбен и щастлив с нея.

Запознават се в родния му град Стара Загора и актьорът веднага е пленен от нея. Той бил толкова влюбен, че си татуирал името ѝ, а пред приятели разправял, че тя е голямата му любов.

Преди да я срещне Гъмов е правил големи глупости заради жени. Сред тях бил милия жест да сготви пържени кюфтета и боб и да ги изпрати с такси до любимата си.

Голямата любов на Станимир Гъмов вдигна сватба с друг

След раздялата с Дея му приписваха връзка с бившата жена на Юлиян Вергов - Ирина Ялъмова и писателката Яна Борисова, но не е афиширал отношения с никоя от двете. Една от жените, която остава в живота на актьора най-дълго е майката на сина му - Ани. Двамата били заедно 11 години, преди да се разделят и Гъмов не крие, че чувства силна вина за случилото се помежду им.

Въпреки това той по-лесно преглътнал раздялата с нея, отколкото фактът, че Дея се е омъжила. В момента той и Ани имат добри отношения, чуват се редовно и си поделят грижите за сина им Иван.

Детето вече е в осми клас и силно се увличало по професията на баща си. Той дори се е снимал в сериал, когато бил 7-годишен. Момчето не нарича Гъмов "татко", а "брат" и двамата са по-скоро приятели, а не баща и син, като актьорът дава пълна свобода на момчето, обосновавайки това свое решение с факта, че като дете е минал през куп житейски несгоди и препятствия.

Продавал е на сергия на морето, за да се прехранва, бил е и общ работник на строеж. "По 10 часа на ден - носене, стъргане, мъкнене, грундиране. Веднъж дори изсипах грунда върху себе си, без да искам", споделя Гъмов пред вестник "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този без пари да ми го дават..!

    13 7 Отговор
    Благодаря от все сърце...!
  • 2 Алкохолът

    20 4 Отговор
    Му обърка живота .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баба Ара, секси, явно доста се старая...

    9 4 Отговор
    За да заслепя Гъмов...!
  • 5 мани мани

    6 1 Отговор
    харно е момчето! веселяк и айляк, ама то много коври!
    може да си найди друга мома със същото име :) коври бол :)
  • 6 Кочо

    10 0 Отговор
    Две неща основно объркват живота на мъжа- алкохол и кофти избор на жена.
  • 7 Критик

    0 0 Отговор
    Гъмов и Рачков. Кралете на халтурата! (Не е комплимент)