Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 14:20 5 906 19

Бунт срещу шеф Манчев заради любим сериал

  • шеф манчев-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • поредица-
  • бунт-
  • пътят на честта

Зрители недоволстват срещу излъчването на "Кошмари в кухнята"

Истински бунт, придружен от масова смяна на тв канала, настъпи сред феновете на новия български сериал "Пътят на честта". Зрителите роптаят срещу един от най-известните кулинари у нас - шеф Иван Манчев. Те недоволстват, че любимият им сериал вече се излъчва три пъти седмично, вместо четири, а на негово място се върти ресторантското шоу "Кошмари в кухнята".

"Тежки клетви отнесе Манчев", коментира фенка на "Пътят на честта" ден след като вместо сериала Нова ТВ излъчи повторение на епизод от "Кошмари в кухнята". Драмата с Ивайло Захариев и Силвия Петкова тръгна в началото на септември и въпреки многото критики към качеството ѝ, успя да събере за отрицателно време огромен брой заклети почитатели. Във Фейсбук вече има фен групи, а официалната страница на продукцията се радва на над 26 000 последователи, събрани само за месец и половина. Те обаче, както и много зрители извън социалните мрежи, бяха сюрпризирани с новината, че сагата с продуцент Маги Халваджиян вече ще върви от понеделник до сряда, вместо от понеделник до четвъртък, както досега.

Допълнително разочарования донесе фактът, че вместо на мястото на епизода в четвъртък да се излъчват нови предавания на "Кошмари в кухнята" с шеф Манчев, вървят повторения. "Много зле... С повторения рейтинг се не съживява", коментира фенка на кулинарното предаване директно на страницата на Манчев. Друга пък пита:

"Защо спирате хубавия филм, за да давате стари предавания? Направо се излагате!". "Ужас! Неврастеникът Манчев явно има някакви договорни отношения, защото излъчват стар епизод, в който той вика като изоглавен овен. Защо, защо, защо?", ядосва се членка на една от фен групите на "Пътят на честта". Много от зрителите твърдят, че са сменили канала, когато са видели, че излъчването на любимия им сериал е отменено за сметка на повторения на Манчев. Засега не е ясно как това се отразява на рейтинга на Нова ТВ. Най-вероятно обаче ефектът няма да е положителен.

От телевизията не дават обяснение какво е наложило промените в програмата. Носят се слухове, че те били поискани от екипа на сериала. При досегашните темпове на излъчване се налагало да се работи прекалено бързо и голяма част от сцените се претупвали. Именно на това се дължали и повечето критики към качеството на продукцията. Хората на Халваджиян поискали малко повече време, за да дадат по-добро качество на поредицата.

Новият сериал е на път да стигне популярността на досегашния хит номер едно в Нова – "Откраднат живот". Лекарската драма през годините бе критикувана по всякакви параграфи, но вече осми пореден сезон се радва на нестихващ зрителски интерес. По същата линия се движи и "Пътят на честта". Доказателство за това е продуктовото позициониране, което вече намира място в проекта, като съответно налива средства в банковата му сметка, пише Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 биббо

    24 4 Отговор
    то па един филм, половин сезон немогат да се разберат ше го погребват ли героя или ше го кремират и а останала част осезона, баба прави магии... ама супер як филм, тъпи същества сме българите дай им интриги и магии

    Коментиран от #18

  • 3 поп

    7 5 Отговор
    Глупости на търкалета,от кога имаме КАЧЕСТВЕН български филм,ми те всичките са с ПОРНО съдържание,как да си пусна детето да гледа нещо българско при положение,че там се натискат на всяка секунда!Не , благодарим!
  • 4 Хайл

    14 5 Отговор
    Той е по интересен от сериала. Филма е скука у бълвоч.
  • 5 шашави ора

    12 1 Отговор
    Е що не се сърдят на Гела кирчо, ами се сърдят на тохаджийчето ????
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Алфа Вълкът

    7 9 Отговор
    Кви Манчеви, какви бг сериали?
    Имаше един свестен Бг сериал и това беше "Под прикритие". Всичко друго е помия. Турците са хитри, те копират западните класики. Имаше един "Север-Юг" копие на "Богат беден", последно следях "Вътрешен човек", ама го спряха, няма начин и той да не е краден от някъде.
  • 8 Циник

    12 4 Отговор
    Къф Шеф е тоя циркаджия. И аз мога да пържа яйца, но не се наричам Шеф.
  • 9 778

    10 4 Отговор
    Всички предавания с "шеф" Манчев са пълна тъпотия и изобщо по-добре да ги спрат!
  • 10 Ал та фанах Атаопънах

    9 2 Отговор
    Манчев е готвач, и въпреки това излиза че е по-добър сценарист и режисьор от тези които правят жалките подобия на модерни български сериали.
  • 11 боцмана

    5 2 Отговор
    Цапач на чинии.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 боцмана

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хайл":

    Ааааа , ти сигурно си с памперси и не цапаш тоалетната си чиния. Защото си отворко , голям отворко , отворен на всякъде.
  • 14 Novus ordo seclorum

    10 1 Отговор
    Аз не разбирам как изобщо е възможно този човек да се нарича шеф на каквото и да е? И кой нормален човек би желал, човека който му отговаря за храната да е неврозен хистерик? Че той така ти променя структурата на храната , негативно заредена помия . По добре бабчето да сготви един фасул , ей така докато е на уютно до печката. Ей това е шеф , а не надменен, психясъл индивид , който като готви и създава драма, все едно е мозъчен хирург в критична ситуация.
  • 15 Sochi

    3 1 Отговор
    Голям кошмар, режа си вените.
  • 16 Айде свиня

    3 0 Отговор
    Не ти е скучно...!
  • 17 marquise

    1 0 Отговор
    И така, не става ясно, коя загорела тенджара е продуцент и режисьор на тази телехалтура?
    Дано не е със специфичен етнически образ.
  • 18 Ппп

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "биббо":

    Не бе гледайте си турските сериали дето реват 95 епизода от 100. Няма ядове.
  • 19 Царица Косе

    0 0 Отговор
    Аз не харесвам тия Силвия Петкова и Ивайло Захариев те са ми скучни и грозни.Шеф Манчев е най красивият от тях с жена му са най красивата двойка.За Криско и Тита те са по забавни от Силвия Петкова и Ивайло Захариев.За Ивайло Захариев хвърля храна и тигани а Силвия Петкова вика и обижда