Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 14:13 4 580 14

Специални числа донесоха 4,2 млн. лв. на Бай Иван

  • тото-
  • тото милионер-
  • числа-
  • щастливец-
  • тото 2-
  • 6 от 49

На щастливеца му се наложило да пътува, но жена му пуснала тото фиш с неговите комбинации

За Иван Тодоров важи максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. Той споделя, че печели джакпота благодарение на съпругата си. И двамата участват в игрите на тотото от години. Семейната традиция обаче повелява всеки от тях да пуска отделен фиш. Иван попълва в своя любимите си числа, а съпругата му зачерква в друг своята късметлийска комбинация. Но в навечерието на щастливия тираж на Иван му се наложило да пътува.

Затова съпругата му сама пуснала и двата фиша. Благодарение на нейното постоянство, сега Иван е милионер. Отново съпругата е тази, която информира Тодоров, че е спечелил 6-цифрената сума. Тя веднага се свързала с него. Иван не успял да сдържи емоциите си. Дори си поплакал от радост.

Припомняме, че Тодоров позна печелившата комбинация в 87-ия тираж на "Тото 2 – 6 от 49“. Шестте числа му донесоха страхотната сума от 4 283 951 лева.

Когато участва в игрите на тото, Иван разчита на специално подбрани числа, които имат символика. Именно шестото изтеглено число в 87-ия тираж, което го направи милионер, е рождената му дата. Иван участва предимно в "6 от 49“, но понякога опитва шанса си и в "5 от 35“. Споделя, че и преди тото късметът му се е усмихвал, но сумите били доста по-малки. Твърди, че формулата за успех е в редовното участие.

105-ият тото милионер на България все още не е решил как ще използва цялата сума. Една част ще отдели, за да подпомогне семейството си, а друга - за благотворителна кауза.

Иван има един син, който живее в чужбина. Голямата мечта на бащата е синът му да се завърне у дома. Надява се, че спечелената сума ще мотивира младия мъж да се прибере при семейството си.

Иван се е занимавал със спорт и цени високо подкрепата на тотото за федерациите у нас. 33% от всички постъпления на тотализатора се заделят за подкрепа на спорта в България.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    6 4 Отговор
    Давай, адаш, след теб идвам.....
  • 2 Bubbles

    17 3 Отговор
    Честито!
  • 3 ЪРП

    17 1 Отговор
    "Ивaн ce e зaнимaвaл cъc cпoрт и цeни виcoкo пoдкрeпaтa нa тoтoтo зa фeдeрaциитe у нac. 33% oт вcички пocтъплeния нa тoтaлизaтoрa ce зaдeлят зa пoдкрeпa нa cпoртa в Бългaрия."
    КАКВА ПОДКРЕПА ,КАТО ИМАМЕ НАЙ-СЪСИПАНИЯТ СПОРТ ВЪВ СВЕТОВНАНА ИСТОРИЯ ПО ВСИЧКИ ДИСЦИПЛИНИ БЕ?!?!!!!!
    ТОТОТО Е ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ НА НАРОДА !!!!!!! ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ!!!!!!!!
    НЕ ПУСКАЙТЕ НИКАКВО ТОТО БЪЛГАРИ.......ДОЯТ ВИ КАТО ОФФФЦЕ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ СЕДМИЧНО И ДОРИ НЕ СЕ УСЕЩАТЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ВАШАТА ХАЗАРТНА СЪЩНОСТ И ОТЧАЯНИЕ ОТ БЕЗПАРИЧИЕ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 ЪРП

    16 1 Отговор
    ЗАЩО ВЕЧЕ ТОТОТО ПОКАЗВА ЛИЦАТА НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ????.....НАЛИ БЕШЕ НЯКАКВА ТОТАЛНА СЕКРЕТНОСТ ЗА ТЯХНАТА "БЕЗОПАСНОСТ"!????
    Я СИ ОТГОВОРЕТЕ КОЯ Е БИВШАТА ШЕФКА НА ТОТОТО И ТЯ И СИНЧЕТО И ДАЛИ НЕ СА ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ В МОМЕНТА ????????!!!!!!!!!
    ТОТОТО Е ТОТАЛНИЯТ ГРАБЕЖ НА БЕДНИЯТ И ОТЧАЯН БГ НАРОД ,ЧИИТО МИЛИАРДИ ПОТЪВАТ ЯКО В НЕЧИИ БАНКОВИ СМЕТКИ, НО МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ , ЧЕ СЕ ДАВАТ ЗА СПОРТ!!!!!!
  • 5 ЪРП

    5 3 Отговор
    СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ТОТО ПРИСТРАСТЕНИ И ОТЧАЯНИ ХОРИЦА:
    https://www.youtube.com/watch?v=KVc7PdvYMvU

    Коментиран от #10

  • 6 За да избягам от злото..!

    3 4 Отговор
    Бай Иване, дай насам...!
  • 7 ХА ХА ХА

    16 1 Отговор
    Един човек играл тото цял живот , на 80 години спечелил джакпота .Попитали го какво ще прави с толкова много пари , а той отговорил : Ще построя обществени тоалетни , че всички да ми серат на късмета .
  • 8 Мишо-спортист

    9 3 Отговор
    И аз така играя постоянно и дай Боже да спечеля ! Мерси !
  • 9 Behemoth

    5 5 Отговор
    Аз ако съм на сина му на мястото ще му пиша да ми прати два милиона у чужбина и да не мъ занимава повече с България...
  • 10 И къде е измамата ?

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "ЪРП":

    И къде е измамата

    Коментиран от #11

  • 11 Рьоне Артоа

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "И къде е измамата ?":

    Измамата е в петиците и четворките. Пишат, че има 10 петици, а в същност е само една. Така вместо да вземеш 50х. лева взимаш само 5 хиляди. С четворките е същото. В последния тираж на тото имаше над 4000 четворки !!? Реално ли е това според теб? А другите пари кой ги прибира?
  • 12 ТТТТ

    6 1 Отговор
    Друго впечатление ми прави, че шестици все се печелят в малки села или градчета, и все с един обикновен фиш от 70ст. За мен това се прави нарочно, за да пускат тото м селата и градчетата! Аз пускам с комбинации от10 числа, която в тотото струва 300 лв. и никога нищо! София е два милиона и джакпота почти никога иле много рядко се пада в София
  • 13 Радо

    3 1 Отговор
    Всичко е лъжа и измама в тази държава!!! Нали не си мислите, че този обикновен и огрухан дядо може да вземе 4 милиона - ако му дадат 10 бона заради снимката и публичността, ще се радва...не се раздават милиони току тъй случаЕно в нашата татковина!!!!!!!!!
  • 14 Тото3

    5 0 Отговор
    И днес както си пътувам по магистралата гледам един тир с канарчета се обърнал. Летят тия канарчета. Ейтак драскаш си някакво листче , даваш 70 стинки и вече си милионер..мхм.Как все се падат тия милиони на мякакви невероятни бастуни?