11 Ноември, 2019 17:17 4 930 7

Дженифър Анистън разкри тайната си за красота и младост

  • дженифър анистън-
  • актриса-
  • красота-
  • младост-
  • тайни-
  • външен вид-
  • неостаряваща-
  • безупречна кожа

Актрисата споделя как успява да поддържа външния си вид

Дженифър Анистън разкри тайната си за красота и младост - 1
Снимки: shutterstock

Дженифър Анистън е сред холивудските звезди, които винаги изглеждат красиви, свежи и млади. Сякаш някаква магия поддържа външния им вид толкова безупречен, въпреки времето.

Актрисата от "Приятели", която по-рано тази година отпразнува своя 50-ти рожден ден, сега разкрива своите тайни за безупречна кожа и неувяхваща красота в интервю за Los Angeles Times.

"Наследила съм хубавата кожа на баща ми. Но ако можех, бих посъветвала по-младото си "аз" да не приема този факт за даденост, всичко има срок на годност. Необходимо е човек да се поддържа", казва Дженифър пред изданието.

Тя не крие, че е обсебена от грижата за кожата си и препоръчва най-новия тренд, завладяващ постепенно пазара - пробиотичната козметика, която се базира изцяло на натурални и естествени продукти.

Дженифър Анистън разкри тайната си за красота и младост
Снимки: shutterstock

"Запленена съм от темата. Нашият НАД (съкратеното наименование на коензима никотинамид аденин динуклеотид) с времето започва да намалява. Когато този процес започне, това се отразява и на външния ни вид - гените ни "се изключват" и ние започваме да стареем", обяснява тя.

Друга нейна слабост са маските за лице.

"Обичам ги и използвам най-различни видове. Това е като тренировките, препоръчително е да правим всякакви упражнения, нали?", споделя актрисата.

По думите ѝ овлажняващият лосион за тяло също е от ключово значение. Тя лично използва този на марката "Aveeno", който според нея е най-подходящият за кожата ѝ.

"Това беше марката на първия ми лосион, който ми беше подарък от майка ми. Аз съм човек на навика и когато се изнесох от дома, не се отказах от него и до днес има място в банята ми. Толкова го харесвам, че чак държа един в колата си. Използвам го винаги след като си взема душ", казва красавицата.

Звездата предупреждава, че човек не трябва да се подлага на бързи диети.

"Вярвам, че консумацията на захар и вредна храна се отразява на лицето и тялото ни. Здравословното хранене е начин на живот и не мисля, че спазвайки го, се лишавам от нещо. Тялото ни е като растение, ако се грижиш за него - то ще разцъфне", обяснява актрисата.

Тя съветва още, че всеки трябва да намери подходящата тренировка за себе си, която ще покачи нивата му на енергия, както и да отделя време за медитация.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Big bulgarian boss

    1 4 Отговор
    Фотошоп
  • 3 Радо

    1 6 Отговор
    Ама овулация вече нанайси!!!!!!1
  • 4 Бат Вал

    5 4 Отговор
    Като я види човек без грим, и от близо, разбира колко много е напреднала науката що се касае до гримове, помади, и тем подобни мазила! Никога няма да я познаете! Не бих я нарекъл красива, нито дори симпатична, а по-скоро грозна! Точно днес във ФБ видях публикация на 25 красавици, които са всичко друго, но не и красиви! Сред тях бе дори Селена Гомес...
  • 5 джедай

    0 0 Отговор
    Ааааааа,Вселена Мари Гомес аз си я харесвам. С тоя червен бански и с пусната коса е пленителна куклинка, шоколадена ,сладурска тортичка!
  • 6 Bubbles

    1 1 Отговор
    Убава гъркиня няма, така че и тази не ния пробутвайте.
  • 7 Vassy

    1 1 Отговор
    Чак пък хубава...