Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 15:02 6 760 7

Бившият мъж на Кали има нова и дори...

  • кали-
  • певица-
  • афера-
  • любовник-
  • нова жена-
  • владимир

Владимир вече е започнал новата си изгора с майка си

Бившият партньор на фолк дивата Кали - Владимир вече има нова любов, с която не спира да се хвали. Туроператорът определено дава вид на човек, който вече напълно е забравил певицата.

Нещо повече - момичето, с което е в момента, е не просто по-различен тип жена от Кали, но е и нейна пълна противоположност. Запознати до бившата изгора на фолк певицата твърдят, че новата жена в живота на бившия ѝ се казва Славена и работи като управител на голям развлекателен център в София.

Връзката на Владимир и Славена е започнала наскоро, но той вече бил толкова лудо влюбен в нея, че близки до двойката дори ги виждат като семейство в близкото бъдеще. Преди дни двамата се върнаха от екзотична почивка в Коста Рика, където прекарали няколко дни в един от най-луксозните комплекси.

Преди Коста Рика пък, двамата бяха за малко и в Лондон. Това, което със сигурност е подразнило бившата му изгора от посещението в английската столица, е фактът, че Владимир вече е запознал Славена с майка си, която останала очарована от избора му, пише "Галерия". Славена, която е пълна противоположност на Кали, която го раздава мъжкарана, е от суетните жени, украсени със силиконов бюст и както изглежда - с големи амбиции в живота.

Припомняме, че Владимир и Кали се разделиха преди повече от година. След дълго мълчание певицата публично обвини бившия си мъж, че не ѝ е помагал достатъчно финансово, че е ръсил обиди по неин адрес и не успял да приеме другите ѝ две деца.

"Излязох от тази връзка съкрушена и смазана физически", проплака тя. На свой ред пък, Владимир заяви, че тя дълго време му изневерявала с друг мъж, доста по-млад от нея.

"При нея няма ситуация, в която ще остави единия партньор и после ще търси друг. Винаги се държи за два клона и опипва почвата, докато не се убеди в сериозността на поредния кандидат. Връзката ѝ с Атанас е много преди нашата раздяла, 100% съм убеден", заяви туроператорът. Той допълни, че Кали е заживяла с младока заедно с тримата си синове.

"Моето дете непрекъснато ми говори за него", оплака се Владимир.

И досега Кали отказва да коментира аферата с новия си, макар многократно да е засичана с него на различни места. Връзката ѝ с Влади започна през 2012-та, когато тя все още беше обвързана с бащата на второто си дете Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус. Тя се раздели с него заради Влади, от когото също роди дете.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    11 2 Отговор
    НЕ САМО ЗА НЕГО , А И ЗА МНОГО ДРУГИ : " АКО НЕ БЕШЕ БИВШ МЪЖ НА КАЛИ ,КОЙ Е ТОЙ И ЗА КОГО Е ИНТЕРЕСЕН " ?????????
  • 2 ГОНЗО

    15 3 Отговор
    Тая на колко клона се е държала по Дружба 1,2 и Казичене идея немате .
  • 3 007

    10 3 Отговор
    Тази новина засяга цялото човечество 🙄🤢🤮
  • 4 Забавлявам хипопотами и всякакви старици

    7 1 Отговор
    Да не е преминал и той на ,, тортоара на по големите майсторки,,...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.