Last news in Fakti

1 Декември, 2019 13:15 5 610 0

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ето какъв месец започва за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започва месецът на чудесата, а той за вас наистина ще отвори нови възможности. Бъдете готови да се изявявате, да пътувате, да постигате велики неща. Кой, ако не вие и кога, ако не сега? Днес се опитайте да сте по-малко капризни и да не избухвате за глупости, търсете алтернативни методи за справяне с гнева.

Телец

Ще се събудите в чудесно настроение, в празнично очакване. Занимайте се с дреболиите по-отрано, за да имате време да се насладите на празника. Компания няма да ви липсва, дори да не сте организирали всичко предварително. Заложете на импровизацията.

Близнаци

Започва един интересен месец, в който от една страна ще изпитате удоволствието от общуването, но от друга това ще породи нови отговорности и така ще трябва да балансирате. 1-ви декември е ден за радост от постигнатото, за приятелски срещи и поглед напред. Използвайте силата на днешния ден, за да подредите приоритетите и мечтите си.

Рак

Имате огромна нужда от любов и внимание, а все нещо друго се случва и ви вкарва в схема, която изисква работа и грижи. Самият декември започва по този начин с работа и ангажименти. За щастие, Коледа ще ви донесе приятни емоции.

Лъв

Чудесата нямат граници, просто отворете очи и ще ги видите. Вашият декември започва многообещаващо, макар че ще трябва да завърши с конкретни действия. Днешният ден ви носи вяра и оптимизъм, ден за планиране не само на месеца, а концептуално на цялата година.

Дева

Важен месец е декември, особено за домашните работи и семейството. Покажете на другите, че ви е грижа за тях, но по техния начин, а не по вашия. Първият ден на декември е малко по-напрегнат от обикновено, но пък ви дава възможност да се освободите от нещата, които ви притесняват.

Везни

Един лек и забързан месец, който може да не ви донесе огромни материални успехи, но ще ви срещне с интересни личности и ще ви даде възможност да се изразите по най-добрия начин. Започвате месеца с взаимоотношения, които ще провокират вашата борбеност и конкурентоспособност.

Скорпион

Материалните неща ще са особено важни за вас в този последен месец от годината. Време е за равносметка и отчитане на постиженията. 1-ви декември ще ви донесе основно ангажименти и работа, но пък знаейки целта пред вас, ще имате сили планини да преместите.

Стрелец

За вас започва силен месец за личностна изява. Ще имате хъс и желание да действате, да направите нещо ново и различно. Започвате с някои любовни изненади, които определено може да ви накарат да се чувствате "като в небрано лозе", но пък с чувство за хумор и оптимизъм, нещата ще имат положителен обрат.

Козирог

Месецът е малко мистичен и разбира се, различен заради всички празници, които се задават. Усещането за идващата нова година сякаш ви превръща отново в деца, вас - сериозните и отговорни личности, които винаги искате нещата да са полезни и практични. Всъщност празниците са полезни заради радостта и сближаването, които носят. А 1-ви е просто начало на онези чувства, които ще ви дадат сила, за да продължите с ентусиазъм и вяра напред, казано простичко - ден за действие!

Водолей

Декември е месец на чудесата и време за молитви и мечтаене. Светът става една идея по-добър и по-споделен, и онази ваша изначална същност ликува. 1-ви декември е начало, нова сила, нова посока и нова информация, която научавате. Ще се вълнувате от всички нови неща, които идват при вас и нищо чудно да ви поведат в неочаквана повока.

Риби

Искате или не, но декември ще ви вкара в обществената рамка на очаквания, случвания, постижения. Ще се наложи да направите това или онова, съобразявайки се с другите. Да, ще получите оценка, но доста работа трябва да свършите. А 1-ви е просто една нова активност. Определено е важно да внимавате колко и как харчите. Не се доверявайте на импулса си, слушайте разума.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА