3 Декември, 2019 07:00 12 865 0

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен и забавен може да бъде денят за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вторник, денят с марсовата енергия, вашият ден. Силен и вдъхновен ден, с много вдъхновение и мощ. Наистина ще сте способни на невероятни неща. Просто започнете, но не влагайте комерсиални нотки, правете нещата в името на общото благо.

Телец

Финансовите проблеми са разрешими, макар и не по начина, по който очаквате. Използвайте повече въображението си и не се поддавайте на влиянието на някакви мними авторитети.

Близнаци

Избягвайте нещата, които ви пречат, фокусирайте само върху същественото. Днес определено ще има много неща, които ще ви разсейват. Ще трябва да приоритизирате.

Рак

Сгушени в уютната черупка на собствените си емоции, трудно някой ще ви накара да покажете носа си навън. А се налага. Макар и с неудоволствие ще свършите много неща и то добре. Просто не работете с миналото, а с настоящето.

Лъв

Интересен и забавен може да бъде днешният ден, ако сами не се вкарате в някоя драма с любовни елементи. Не разбрахте ли, че всъщност вие режисирате собствения си филм и от вас зависи кой каква роля играе в него. Просто проявете творчество. И приемете нещата като на игра.

Дева

Практичният ви усет ще намери най-добрия начин за изява днес. Бихте могли да направите невероятно красиви и успешни неща, които да зарадват повече хора. Не чакайте и не се притеснявайте, просто действайте.

Везни

Приятелите са тези, които ще направят деня ви прекрасен. Малко странни неща може да ви се случват, но изненадата е символът на днешния ден. Позволете си да ѝ се зарадвате.

Скорпион

Ден, в който ще имате доста досадни неща за вършене и довършване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни дейности. Разчетете времето и силите си, но най-вече - помолете за помощ.

Стрелец

Хубав момент да започнете една очистителна диета преди празниците. Билковите отвари ще са ви много полезни, но все пак прочетете преди това кое какво е и защо е, не започвайте на юруш.

Козирог

Важно е да изслушвате хората, с които си партнирате по един или друг повод. Макар наистина да сте невероятни, не винаги сте прави. Другите могат да ви бъдат неоценими помощници. Ако им позволите.

Водолей

Имате запас от сили да се справите с всяка екстремална ситуация. Бъдете готови нещата да не са такива, каквито ги очаквате. Следвайте вътрешния си глас и няма да сбъркате.

Риби

Може леко драматично да възприемете събитията от днешния ден, но те всъщност ви помагат да изчистите ненужни вече представи и да разберете колко голяма сила имате всъщност.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА