Last news in Fakti

17 Декември, 2019 15:07 5 288 9

Защо изхвърлиха Геро от Младежкия театър?

  • геро-
  • герасим георгиев-геро-
  • младежки театър-
  • шеф-
  • драма-
  • работа

Драматична война води Герасим Георгиев-Геро с шефа на Младежкия театър

В драматична война с бившия си шеф е влязъл актьорът Герасим Георгиев-Геро. Той не обелва и думичка на директора на Младежкия театър в София – Владимир Люцканов, при когото години наред работеше.

Заради тази вражда се наложило да си търси нова работа и да изостави една от любимите си роли – на Бай Ганьо.

Войната между актьора и режисьора, набрал популярност по времето на соца като Бате Влади от детското предаване „Измислици премислици”, започнала преди повече от 3 години. И досега в театралните среди не е ясно точно какво е предизвикало раздора помежду им, тъй като Геро бил един от най-харесваните актьори в трупата на Младежкия и привличал най-голяма публика.

Един ден обаче се оказало, че с шефа не могат да се понасят и звездата подал молба за напускане. Това станало малко след като с режисьорката Бина Харамалпиева направили представлението „Бай Ганьо”. То моментално се превърнало в хит в театъра и никой не очаквал, че звездата ще хвърли оставка само месеци след премиерата. Геро обаче обърнал гръб и на ролята, и на театъра, който му давал хляб много преди телевизията да го превърне в звезда, пише "Уикенд".

Говори се, че Бате Влади не гледал с добро око на комерсиалните изяви на своя подчинен в тв предавания. „При мен няма място за хора, които се занимават с халтура!”, изригвал той в гримьорните на Младежкия театър. Геро обаче не се съобразил с неговото мнение и продължил да работи при Маги Халваджиян, от когото печели в пъти повече в сравнение със заплатата си в театъра.

Люцканов решил да отвърне на удара и обявил, че не възнамерява да се съобразява със страничните ангажименти на своя подчинен. Той започнал да саботира телевизионните изяви на Герасим, като планирал представленията му точно в дните, за които знаел, че трябва да е на снимки в телевизията. Накрая двамата се изпокарали и актьорът огорчен напуснал трупата. Към днешна дата звездата е на щат в Малък градски театър „Зад канала”, където няма никакви проблеми с тв ангажиментите си. В Младежкия пък са решили да правят нова версия на „Бай Ганьо”. Този път за ролята е поканен актьорът Николай Урумов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    12 5 Отговор
    Изхвърлиха го щото вече не е младеж.
  • 2 :D:D:D:D

    18 3 Отговор
    Пак с гръмките заглавия. Изхвърлили са го друг път, сам е напуснал, защото шефчето му е тъпо коп..ле.
  • 3 миии

    6 2 Отговор
    Не си е тежал на мястото ;)
  • 4 ПЕНКО

    8 4 Отговор
    Люцканов е готин бивш любимец ,но това е младежки театър и никой минал 40 годишна възраст -не трябва де има /каквото и да било / участие там !!! Имаме достатъчно старчески театри и средновъзрастови също !!!!!!!!!
  • 5 Чикията Свищов

    11 1 Отговор
    Хванаха го да луска чикия в съблекалнята
  • 6 Не е младеж вече..

    7 3 Отговор
    Затова...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шефее

    1 2 Отговор
    Шеф ли е...
    Еви му майката - трябва да се уважава.
    Много си повярваха шефчетата в България. Поне да имаше реална причина...
    Ама нищо де...
    Идва 44-та година...
  • 9 ГОСТ

    5 1 Отговор
    Изхвърлиха го ,ясно защо......Щото е ЗАДНИК.........И то си личи от Космоса....