Last news in Fakti

17 Декември, 2019 17:42 13 447 3

Дрехите, които никога не излизат от мода

  • дрехи-
  • мода-
  • сезон-
  • палто-
  • рокля-
  • класика

Независимо колко модни сезона отминават, тези тоалети си остават класика

Дрехите, които никога не излизат от мода - 1
Снимки: Shutterstock

Живеем в света на модата като "бърза храна", в който модните тенденции се променят непрекъснато и нещата, които са били модерни този сезон, през следващия вече не са актуални и изглеждат дори абсурдно.

Дрехите, които никога не излизат от мода

Постоянното придържане към тенденциите е почти невъзможно, затова и дамите с нюх към модата разчитат на някои класически дрехи, които никога няма да излязат от мода.

Избирайки прости и лаконични неща, поставяме основата на образа, на която след това ще изградим външния си вид. Затова е добре да оформим гардероба си на принципа 60% базови, 35% - ситуационни и 5% - модерни дрехи. Така никога няма да сме изправени пред обичайният проблем - гардеробът ми е пълен, а няма какво да облека!

Ето кои са и дрехите, които никога не излизат от мода, без значение какво диктува модния сезон:

Костюм от две части - сако и панталон

Дрехите, които никога не излизат от мода

Панталонът и сакото отдавна не са запазена марка на мъжете. Костюмът бързо успя да си спечели почетно място в женския гардероб. И редица световноизвестни знаменитости все по-често прибягват до употребата му. Когато трябва да се появят на червения килим, го съчетават с обувка на висок ток. А за бизнес среща го комбинират с маратонки или боти.

За да не губи костюмът ви своята актуалност, залагайте на овърсайз модели.

Черно палто

Дрехите, които никога не излизат от мода

Черното палто е перфектният завършек на всеки един тоалет. Независимо дали сте заложили на изцяло черен и официален тоалет или сте избрали небрежен ежедневен тоалет с дънки.

Инвестиция в такъв елемент от гардероба напълно ще се изплати, защото палтото ще ви служи вярно години наред. То винаги ще бъде актуално.

Пола със средна дължина

Дрехите, които никога не излизат от мода

Полата с миди (средна) дължина е сред любимите на модната икона Виктория Бекъм. Можете да я носите с ефирни блузки, ризи, пуловери, овърсайз суичъри, както и с якета и палта. През този сезон не забравяйте да комбинирате полата с ботуши с животински принт.

Черна рокля

Дрехите, които никога не излизат от мода

Както е казала Коко Шанел: "Нищо не може да бъде по-хубаво от малката черна рокля."

Всяка жена задължително трябва да има поне една такава рокля в гардероба си. Този класически модел е истинска база, около която могат да се създадат безброй незабравими образи. Освен това черната рокля е подходяща както за офиса, така и за официално вечерно събитие.

Карирано палто

Дрехите, които никога не излизат от мода

Карето се превърна в една от основните тенденции на този сезон и може да се види буквално навсякъде - на панталони, сака, връхни дрехи и дори обувки.

Въпреки бързо нарастващата си популярност тази година, карирано палто никога не е излизало от мода.

Такъв елемент от гардероба е чудесна алтернатива за всички дами, които са уморени от обикновените черни или бежови модели и искат да разведрят ежедневния си образ с дискретен принт.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    25 0 Отговор
    Модата си е точно за жените. Ние мъжете сме с 3 типа дрехи - дънки, официален костюм и анцуг.
  • 2 Франкенщайн

    16 0 Отговор
    Да,, 20 години с дънки, мъжко яке, мъжки ботуши, без чанта, без грим, без парфюм, без прическа, това бях аз, сега съм почти същия...!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.