Last news in Fakti

19 Декември, 2019 11:35 2 210 2

Как зодиите ще успеят да отслабнат през 2020?

  • зодия-
  • зодии-
  • отслабване-
  • нова година-
  • успех-
  • хороскоп-
  • зодиакални знаци

Едва ли има човек, който да не си е казвал, че ще влезе във форма след началото на новата година

Как зодиите ще успеят да отслабнат през 2020? - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас си е казвал поне веднъж "Нова година – нова фигура". Много от нас, които не са успели да „влязат“ в старите си дънки през последните няколко месеца, си поставят тази цел. А причините са много – нездравословно хранене, стрес, напрежение, раздяла с гаджето... Отслабването е предизвикателство, в което ще се втурнат не малко хора през 2020 г. За него се изискват търпение, усилени тренировки, както и малко помощ от звездите.

Според астролога Сюзън Тейлър, хората от четири зодиакални знака имат нужната воля и качества, за да свалят излишните килограми през новата 2020 година.

Ето кои са те:

1. Рак

Представителите на Рака ще имат една успешна 2020 година, изпълнена с положителни промени. Усилията им ще се изплатят и те ще претърпят зрелищна трансформация. Пригответе се за смяна на дрехите в гардероба, защото ще ви трябва по-малък размер, Раци.

2. Козирог

Родените под този знак трябва да преследват стремглаво целите си през 2020-а. Плутон ще им даде сила и всеотдайност, а Сатурн ще им помогне да изваят фигурата си. Тъй като са доста амбициозни, започнат ли да спортуват, Козирозите няма да изгубят мотивация, пише Tialoto.

3. Лъв

Сатурн ще повлияе положително на представителите на тази зодия. През 2020 г. Лъвовете ще започнат да се грижат повече за себе си и ще обърнат по-голямо внимание на вредните си навици. Отлагайки дълго ходенето на фитнес, те най-сетне ще се решат, че през новата година е идеалното време да отслабнат.

4. Водолей

Юпитер и Сатурн ще наставляват Водолеите по пътя към новото им аз. Тъй като до момента те са удряли на камък по отношение на диетите и спорта, сега е време да си поставят по-реалистични цели. Като за начало е добре да се движат повече и да ограничат някои храни. Промяната ще ги нахъса и те ще станат по-изпълнителни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успокоих се...!

    3 1 Отговор
    Не съм тук, значи съм огромна и стара и няма нужда да отслабвам...!
  • 2 боцмана

    4 1 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ , отслабване в джоба!